Meget, meget venlige og imødekommende personale. Ekspederede min pakke inden for 4 timer til levering.👍 Desværre lod GLS den bare ligge.☹️ Ringede til firmaet og var utilfreds, tænkte om det kom... Vis mer

Hej Jeg har givet et portafilter i gave til min kæreste og prøvet at få fat i espresso tools da portafilteret ikke kan skilles og dermed vaskes Jeg har haft fat i dem 3 gange (måske flere) før... Vis mer

Fik leveret et forkert portafilter, men fik den bedste service. En af ejerne kom forbi mit arbejde og vi fik byttet til det korrekte. Det hele gik super hurtigt og jeg stod med det rigtige i hånden... Vis mer

1. Kjøkkenutstyr

Espresso Tools er din pålidelige kilde til espressoudstyr i topkvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter designet til at forbedre din espressooplevelse. Vi har vi alt, hvad du har brug for til at forbedre den perfekte kop espresso derhjemme eller på din café. Vores produkter er håndplukket for at sikre holdbarhed, funktionalitet og stil. Uanset om du er en professionel barista eller en kaffeentusiast, er Espresso Tools dedikeret til at levere espressoudstyr, der opfylder dine behov og løfter din kaffebrygning til nye højder.

3,9

Bra

Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Ingen kontakt til kundeservice

Hej

Jeg har haft fat i dem 3 gange (måske flere) første gang svarede de at det kunne man godt med kræfter. Vi har prøvet alt! Og det kan vi ikke. Og nu vil de ikke svare mig.
Min kæreste har også skrevet

Det synes jeg ikke er i orden

13. april 2026

Intet svar

Jeg bestilte et par ting til jul, og fik dem med god og hurtig levering.
Jeg var kommet til at bestille en forkert størrelse portafilter, og har nu 3x forsøgt at kontakte jer. Både på e-mail, og via Instagram, men har ingen ting hørt tilbage.

9. februar 2026
Logoen til Espresso Tools

Svar fra Espresso Tools

Hej Cecilie,
Det beklager vi - du er meget velkommen til at returnere via vores returportal som er at finde på hjemmesiden: https://return.shipmondo.com/retur-espressotools

Vanvittig dårlig kundeservice!

Ikke en, ikke to, men HELE 3 gange bliver der tilsendt det forkerte portafilter og her til slut er de stoppet med at svare! Derudover var der fejl på WDT så der også skulle tilsendes et nyt heraf. Jeg har forsat ikke modtaget det korrekt produkt. Super useriøst firma, som på ingen måde har styr på deres egne procedurer m.m. Hold da op hvor har jeg spildt meget tid herpå og fortsat har jeg betalt for en vare jeg ikke har modtaget. Find et andet sted at handle.

24. november 2025

God kundeservice

Købte en doseringsring til min Sage Barista Touch Impress, desværre passede den hverken særligt godt på mit portafilter, hvor den sidder meget løst, og den vil heller ikke gå i “hak” i maskinen, hvorfor jeg heller ikke kan få lov til at kværne med den på.

Jeg skrev til Espressotools support, og sammen konkluderede vi, at produktet havde en enkeltstående fejl. Jeg fik pengene returneret for produktet.

2. november 2025