Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Æteriske olier i en niche kvalitet. Priserne acceptable ifht, hvad man får for pengene. Kan slet ikke sammenlignes med diverse andre brands. Har prøvet mange forskellige brands de sidste 4 år, men det... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Første ordre gik udover alle forventninger. Har ledt efter et sted i Danmark hvor jeg kan købe essentielle olier til min hobby i parfumeri, forhåbentlig vil jeg en dag starte mit eget brand.... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av aromaterapiartikler
  2. Aromaterapi
  3. Dagspa
  4. Leverandør av duft- og aromastoffer
  5. Helse- og velværebutikk
  6. Parfymeri

Skrevet av virksomheten

Esensera fører Nordeuropas største og fineste udvalg i ren æterisk olie, absolut, CO2 og anden naturlig aroma til professionel parfume, kosmetik, aromaterapi, saunagus og spa. Besøg vores webstore for en indlevende opdagelsesrejse i alt fra blomster, frugter og urter til krydderier, træ, harpiks og mange andre aromatiske olier. Der er altid noget nyt at opdage i vores konstant voksende sortiment med mange økologiske produkter.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service langt over…

Fantastisk service langt over forventet. Helt klart mit foretrukne sted til køb af æteriske olier.

6. mai 2026

Tak 🙏🏻 😊 Det glæder os særligt at høre, at det har været en god oplevelse 👍🏻

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Første ordre gik udover alle…

Første ordre gik udover alle forventninger.
Faldt over Esensera som så lovende ud og gav det en chance.

Bestilte 3 forskellige olier, og fik 1 med gratis.
Kvailteten på olierne er også i top!
Køber helt sikkert igen.

5/5 stjerner

4. februar 2026

Tusind tak Nuri for den meget fine anmeldelse 🙏🏻🙂

Skønt sted at handle.

Brian der har esensera.dk svarer hurtigt igen og er en kanon sparringspartner i forbindelse med olie køb.
Hans æteriske olier har en god kraftig aroma, og det nemt og hurtigt at handle med ham

31. oktober 2025

Tak! Det er godt at høre 🙏🏻🙂

Olier i højt kvalitet

Olier i højt kvalitet
God service og hurtig levering.

28. august 2025

Hej Christoffer,

Tak for de rosende ord! 🙂🙏🏻

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Et ud af få steder i Danmark

Et ud af få steder i Danmark, hvor man får æteriske olier som du ikke lige sådan kan få herhjemme.
Ud over det, er det jo bare en fantastisk oplevelse at handle hos Esensera. Afslappet samtaler, en masse hjælp og gode tips, og så selvfølgelig hurtig levering.
God Gus til alle.

1. juli 2025

Svar fra Esensera Fine Aromatics

Tak for den rigtigt fine anmeldelse! 🙂🙏🏻

Top kvalitet

Top kvalitet - Utrolig god hjemmeside - fed oplevelse.

Tak :)

3. april 2025

Svar fra Esensera Fine Aromatics

Tak Peter Andreas! 🙏🏻 Det glæder os særligt at høre, at vores webstore er en god oplevelse 🙂

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi fik besøg af Diego hos…

Vi fik besøg af Diego hos SaunagusOdense og sikke en fornøjelse!
Super dygtig gusmester med velduftende og specielle olier fra brandet, samt røgelse.
Stor ros herfra

29. mars 2025

Svar fra Esensera Fine Aromatics

Mange tak! 🙏🏻 Det glæder os at høre 🙂 Bedre bliver det næsten ikke, når vi samtidigt ved, at vores produkter er i hænderne på rigtigt dygtige folk ⭐️

Super service…

Ja så prøvede jeg at købe olie til vores sauna i waterdrops kerteminde.
Meget venlig , hjælpsom, samt hurtigt levering. Glæder mig til at bruge olierene

20. mars 2025

Tak Jan! 🙏🏻 Vi ser frem til et godt samarbejde 🙂

God oplevelse

God oplevelse, hurtig levering.
Jeg fik endda lidt ekstra dufte med ordren og en 20% rabatkode til næste gang jeg bestiller.
😊🙌

5. februar 2025

Mange tak Maria! 🙏🏻😊

De bedste olier!

Hurtig pakning og forsendelse og ikke mindst fantastiske æteriske olier!

6. februar 2025

Tak skal du have Jakob 🙏🏻 Det glæder os at læse 🙂

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super tilfreds og overraskende på en positiv måde.

Jeg fik en god oplevelse ved at handle hos Esensera. Jeg købte deres Ingefær CO2 extract, og vil sige at den er den bedste jeg nogensinde har prøvet. Det dufter absolut ligesom en frisk revet ingefær. Jeg fik også en Clementine olie(som gave) og duften var også top notch. Som en der elsker æteriske olie, er jeg glæde for at have fundet Esensera,(vender helt sikkert tilbage).

17. november 2024

Hej Jasmine,

Tusind mange gange tak for den fine anmeldelse! 🙏🏻 Vi håber at kunne fortsætte med at overraske dig 🙂

Gode olier

Gode olier med letforståelig beskrivelser.

15. november 2024

Mange tak Poul! 🙏🏻 God fornøjelse med produkterne 🙂

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De bedste olier og god service!

Esensera er så hjælpsomme og professionelle. Deres olier er super lækre og prisen er i orden. Tak!

9. august 2024

Svar fra Esensera Fine Aromatics

Hej Maika, det glæder os meget at høre 🙂 Tak!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God kvalitet af æteriske olier altid

God kvalitet af æteriske olier altid.
Klart en af de bedste producenter på markedet.

8. august 2024

Hej Tobias,

Mange gange tak for den fine anmeldelse 🙏🏻😊 Og rigtigt god fornøjelse med dine produkter! 🙂

Saunagus.dk giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Autentiske olier. Som de duftede tilbage til 2005, hvor jeg startede med at lave saunagus. Jeg har brugt andre leverandører i mange år, men når duftene folder sig ud i saunaen, så er det ESENSERA's olier som topper. Det gælder også for den ønskede virkning.
Lidt dyre men alle pengene værd.
Kan varmt anbefales til alle professionelle Gusmestre.
Elisabeth Nielsen

13. april 2024

Svar fra Esensera Fine Aromatics

Mange tak Elisabeth 🙏🏻 Det glæder os altid særligt at se vores produkter anvendt af professionelle 🙂💪🏻

Virkelig dejlige dufte

Virkelig dejlige dufte. Flaskerne er nemme at dosere af, der kommer 1 dråbe af gangen i tilpas hastighed.
Super hurtig levering og fik 1 gratis fullsize + 4 små prøver med. Totalt bonus. Fremover løber jeg mine olier her.

15. mars 2024

Hej Maria,

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at vores produkter lever op til forventningerne 🙂Det betyder rigtigt meget for os ☺️🙏🏻

Esensera skuffer ikke!

Esensera sælger æteriske olier i bedste kvalitet. De går det ekstra mil og yder en fantastisk kundeservice. Jeg startede med at bestille gratis prøver, og fik til og med tilsendt lidt ekstra prøver med. Det var det der gjorde at jeg ville handle hos Esensera næste gang jeg skulle skaffe olier, og jeg har bestemt ikke fortrudt det. Deres æteriske olier lever i særdeleshed op til priserne. Jeg har prøvet mange “masse producerede” æteriske olier, men Esensera skiller sig ud i blandt andre på det danske marked. Deres olier er af topkvalitet, intet mindre. Deres webshop er meget brugervenlig, har et kæmpe sortiment og gode og overskuelige beskrivelser af olierne. Det er tydeligt, at folkene bag Esensera er specialister på området. Jeg kan virkelig anbefale at handle dine æteriske olier hos Esensera.

20. januar 2024

Svar fra Esensera Fine Aromatics

Tak Isabella ☺️🙏🏻 Det glæder os! Vi har iøvrigt mange nye produkter i pipelinen for 2024 og annoncerer snart en foreløbig liste 👍🏻

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv