Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lampka LED od razu przykuła wzrok

Najbardziej zaskoczyło mnie jak jasny jest wskaźnik ładowania – nawet w słoneczny dzień od razu widać czy działa. Poprzedni uchwyt miał ledwo widoczne światełko i nigdy nie byłem pewien czy ładuje. Tylko dlatego już nie wrócę do tamtej wersji.

3. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Najlepsze zaskoczenie to sztywność ścianek

W tym roku już trzyma moje czapki na szafie, więc można zapomnieć o zgniecionych rondach. Ścianki wewnętrzne są sztywniejsze niż się spodziewałem, poprzedni organizer z marketu wyginał się przy każdym dotyku. Uchwyt boczny trochę twardy, ale nic nie pęka. Nie spodziewałem się, że to faktycznie będzie takie stabilne.

4. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jedynie reklama jest bardzo dobra…

Jedynie reklama jest bardzo dobra produkt już nie rękawiczki słabej jakości pękają przy wkładaniu. Nie polecam

20. mars 2026

Svar fra Erielly

Szanowny Kliencie, bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.
Jesteśmy niezmiernie zasmuceni Państwa doświadczeniem. Naszym obowiązkiem jest zapewnienie Państwu perfekcyjnego doświadczenia, a tym razem ewidentnie nam się to nie udało. W pełni rozumiemy Państwa rozczarowanie i frustrację. Prosimy o przesłanie szczegółów dotyczących Państwa sytuacji na adres: service@erielly.com. Nasz zespół obsługi klienta skontaktuje się z Państwem w ciągu 24 godzin w celu rozwiązania problemu i mamy nadzieję, że uda nam się naprawić szkody powstałe w wyniku tego niedopatrzenia.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za zaufanie i cierpliwość.

Beznadzieja

Te pseudo zamki nie działają. Nadal zamek się nie zapina, wszystko się rozchodzi

19. mars 2026

Svar fra Erielly

Szanowny Kliencie, otrzymaliśmy Twoją opinię i bardzo dziękujemy!
Bardzo nam przykro, że tym razem spotkała Cię negatywna reakcja. Serdecznie przepraszamy. Chcielibyśmy jak najszybciej rozwiązać ten problem. Prosimy o przesłanie krótkiego opisu sytuacji na adres e-mail naszego działu obsługi klienta: service@erielly.com. Nasz zespół obsługi klienta jest do dyspozycji i udzieli satysfakcjonującej odpowiedzi w ciągu 24 godzin!
Prosimy o danie nam szansy na rozwiązanie problemu. Dziękujemy za zrozumienie!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Udane zakupy

Wahałam się, ale zakup to strzał w dziesiątkę.
Nie jest to jakaś tania podróbka, ale naprawdę dobry produkt, wart swojej ceny. Polecam

15. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Reklama produktu a jego możliwości to…Nie polecam

Rejklama produktu a jego możliwości to dwie zupełnie różne rzeczy. Jestem rozczarowany zakupem. Produkt otrzymałem w podniszczonym opakowaniu. Nie spełnił moich oczekiwań. Nie działał tak jak w reklamie.

2. mars 2026

Svar fra Erielly

Szanowny kliencie, bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.
Jest nam niezmiernie przykro czytać o Twoich doświadczeniach. Naszym obowiązkiem jest zapewnienie Państwu doskonałych wrażeń i tym razem najwyraźniej nam się to nie udało. Całkowicie rozumiemy Twoje rozczarowanie i frustrację. Prosimy o przesłanie szczegółów swojej sytuacji na adres: service@erielly.com, a nasz zespół obsługi klienta skontaktuje się z Tobą w ciągu 24 godzin, aby rozwiązać problem i, miejmy nadzieję, naprawić to przeoczenie.

Warto

Warto. Kupiłem to jako wyzwanie od jednego z moich obserwujących na Facebooku (śledź mnie, aby codziennie zobaczyć nowe skarpetki) – uwielbiam je wszystkie. Dopasowanie jest świetne.

20. januar 2026

Warto

Warto. Kupiłem je jako wyzwanie od jednego z moich obserwatorów na Facebooku (obserwuj mnie po codzienne nowości dotyczące skarpet) – uwielbiam je wszystkie. Dopasowanie jest świetne.

9. januar 2026

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv