Fick kudden med earlybird idag efter att jag väntat nästan tre veckor kom den dubbelvikt slarvigt packad först i en söndrig plastpåse och sedan i en plastpåse till,hade en vän som fick skor från kina... Vis mer
Jag hade höga förväntningar på att som det stod att läsa på FB så skulle det med en kvart om dagen bli mycket bättre efter 14 dagar ca. Så har inte hänt, efter flera månader har jag fortfarande ont,... Vis mer
Jag har äntligen hittat rätt efter att ha testat mängder av sittkuddar. Tidigare kuddar har antingen varit alldeles för hårda, blivit för mjuka efter ett tag, eller känts för tjocka och klumpiga. Den... Vis mer
Jag har dåligt samvete för att jag inte kan vara hos mamma varje dag. Hon är 79 och sitter ensam hemma i fåtöljen. När jag gav henne ErgoCell och hon sa "det känns som att sitta på ett moln" grät jag... Vis mer
ErgoSitt utvecklar ergonomiska sittkuddar som aktivt avlastar och omfördelar trycket på svanskota, ländrygg och bäcken. Våra produkter dämpar inte smärtan tillfälligt - de löser det underliggande problemet genom att fördela kroppsvikten jämnt istället för att pressa ner den i en punkt. Vi har utvecklat två teknologier: Hyperskum - ett avancerat material som omfördelar kroppsvikten och minskar punktbelastningen på utsatta områden. Grunden i vår ErgoKudde. Luftcellstruktur - oberoende luftceller som flektar under belastning och fördelar trycket jämnt över hela sittytan. Till skillnad från vanligt skum som planar ut över tid bottnar luftcellerna aldrig. Samma princip som används inom sjukvården för trycksårsförebyggande. Teknologin bakom vår ErgoCell. ErgoSitt har utsetts till bäst i test i ett oberoende test utfört av Hälsa och Hjälpmedel, där vår sittkudde jämfördes med sex av Sveriges mest sålda modeller och presterade bäst av alla. Våra produkter har redan hjälpt över tjugotusen kunder i hela Sverige att minska smärta, förbättra rörligheten och få en mer bekväm vardag oavsett om de sitter hemma i fåtöljen, i rullstolen, på kontoret eller på resor. Vi används av anhöriga som vill ge sina föräldrar en tryggare och mer bekväm sittvardag, av äldre som vill behålla sin rörlighet och sitt oberoende och av alla som sitter långa stunder och vill slippa smärta, stelhet och domningar. ErgoSitt - medicinsk funktion för vardagskomfort.
Jursla Lindväg 18A, 616 34, Åby, Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Denna kudde är verkligen värd en recension. Den är mycket bra och vältänkt gjort. Löser problemet med ryggont. Svårare än så är de inte.
Innan jag köpte sitt kudden för cirka 2 veckor sedan hade jag ryggsmärta varje dag. Nu känner jag inte av smärtan när jag använder deras kudde. Tack!
Ett riktigt bra stöd när man sitter mycket på jobbet och man slipper få ont i ryggen
Otroligt nöjd med både produkten och servicen!
Jag har haft problem med ländryggen ett bra tag, speciellt efter att ha suttit länge på jobbet. Men sen jag skaffade ErgoStöd har det blivit en enorm skillnad. Den ger precis det stöd jag behöver och har verkligen hjälpt mig med smärtan, både på kontoret och i bilen. Det är en kudde som känns riktigt genomtänkt och bekväm.
Och jag måste ge en eloge till ErgoSitt – deras kundservice är grym. De såg till att allt blev rätt och var riktigt trevliga. Jag rekommenderar starkt både ErgoStöd och företaget!
Fantastisk kundservice och produkten hjälper verkligen avlasta din rygg när du sitter hela dagen. Orkar med en vardag när kontorsdator är slut, vilket är toppen.
Bekvämt att sitta på, väldigt nöjd!
Riktigt nöjd med ergokudden! Tacksam att även få en leverans som är snabb och i tid.
Bra produkt och leverans. Äntligen en kudde som hjälper mot min ischias, super nöjd!!