ErgoSitt Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jag hade höga förväntningar på att som det stod att läsa på FB så skulle det med en kvart om dagen bli mycket bättre efter 14 dagar ca. Så har inte hänt, efter flera månader har jag fortfarande ont,... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har äntligen hittat rätt efter att ha testat mängder av sittkuddar. Tidigare kuddar har antingen varit alldeles för hårda, blivit för mjuka efter ett tag, eller känts för tjocka och klumpiga. Den... Vis mer

Informasjon om virksomheten

5. Leverandør av fysioterapiutstyr
  6. Leverandør av hjelpemidler for funksjonshemmede
  7. Leverandør av mobilitetsutstyr

Skrevet av virksomheten

ErgoSitt utvecklar ergonomiska sittkuddar som aktivt avlastar och omfördelar trycket på svanskota, ländrygg och bäcken. Våra produkter dämpar inte smärtan tillfälligt - de löser det underliggande problemet genom att fördela kroppsvikten jämnt istället för att pressa ner den i en punkt. Vi har utvecklat två teknologier: Hyperskum - ett avancerat material som omfördelar kroppsvikten och minskar punktbelastningen på utsatta områden. Grunden i vår ErgoKudde. Luftcellstruktur - oberoende luftceller som flektar under belastning och fördelar trycket jämnt över hela sittytan. Till skillnad från vanligt skum som planar ut över tid bottnar luftcellerna aldrig. Samma princip som används inom sjukvården för trycksårsförebyggande. Teknologin bakom vår ErgoCell. ErgoSitt har utsetts till bäst i test i ett oberoende test utfört av Hälsa och Hjälpmedel, där vår sittkudde jämfördes med sex av Sveriges mest sålda modeller och presterade bäst av alla. Våra produkter har redan hjälpt över tjugotusen kunder i hela Sverige att minska smärta, förbättra rörligheten och få en mer bekväm vardag oavsett om de sitter hemma i fåtöljen, i rullstolen, på kontoret eller på resor. Vi används av anhöriga som vill ge sina föräldrar en tryggare och mer bekväm sittvardag, av äldre som vill behålla sin rörlighet och sitt oberoende och av alla som sitter långa stunder och vill slippa smärta, stelhet och domningar. ErgoSitt - medicinsk funktion för vardagskomfort.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

70 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

För tjock

För tjock. Inte skön att sitta på.

6. august 2026

Hej Karin,

Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att den inte känns bekväm för dig. Du har 60 dagars öppet köp, så du är varmt välkommen att kontakta oss på info@ergositt.se för retur eller byte.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jag hade höga förväntningar på att som…

Så har inte hänt, efter flera månader har jag fortfarande ont, men det är betydligt bättre men inte 100 bra.
Det underlättar och är väldigt skönt att vila på kudden.

30. august 2026

Hej Karin,

Tack för att du delar din ärliga upplevelse. Vi är glada att höra att det blivit betydligt bättre, även om vi förstår att det inte känns helt löst än. Alla kroppar är olika, och vi är glada att kudden i alla fall ger dig skön vila.

Liselott

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Lindrar en stund

Lindrar en stund. Skulle önska en tjockare dyna.

27. september 2026

Hej Helene,

Tack för din feedback! Kul att höra att den lindrar, och vi tar med oss önskemålet om en tjockare variant.

Blufföretag!!

Blufföretag!!! Varning!!!

21. september 2026

Hej Sigrid,

Vi ser att du lämnat ännu en recension och vill gärna förstå vad som hänt. Om det gäller samma ärende som i september hoppas vi att vår tidigare förklaring och våra returinstruktioner nått fram. Om det handlar om något nytt, hör gärna av dig till info@ergositt.se så tittar vi på det direkt.

Melker

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har dåligt samvete för att jag inte…

Jag har dåligt samvete för att jag inte kan vara hos mamma varje dag. Hon är 79 och sitter ensam hemma i fåtöljen. När jag gav henne ErgoCell och hon sa "det känns som att sitta på ett moln" grät jag nästan. Det är en liten sak men det betyder allt.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Den känns mycket bättre än en annan…

Den känns mycket bättre än en annan kudden jag beställt men inte från er och den var ganska hårt.

Svar fra ErgoSitt

Hej Stefan, kul att höra att den känns bättre än din tidigare kudde. Om hårdheten inte känns helt rätt ännu får du gärna höra av dig till oss på info@ergositt.se, så hjälper vi dig hitta rätt känsla. Vänliga hälsningar, ErgoSitt

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fick kudden med earlybird idag efter…

Fick kudden med earlybird idag efter att jag väntat nästan tre veckor kom den dubbelvikt slarvigt packad först i en söndrig plastpåse och sedan i en plastpåse till,hade en vän som fick skor från kina paketet såg likadant ut det är inte vad man väntar sig för en dyr kudde,nu får jag se hur den är att sitta på,men jag är skeptisk och mycket besviken hade jag haft råd så skulle jag skicka tillbaka den men det tog tillräckligt mycket av min ynka pension att köpa den

Svar fra ErgoSitt

Hej Lisbeth, tack för att du delar din upplevelse, och vi är verkligen ledsna över hur paketet såg ut vid ankomst. Det är inte den standard vi vill leverera, och vi tar det på allvar. Vi skickar med skyddande förpackning som standard, så det här är inte hur det ska se ut, och vi ser över detta med vårt lager. Vi hoppas verkligen att kudden själv överraskar dig positivt när du väl provsitter den. Om du efter det inte är nöjd har du 60 dagars öppet köp, helt utan krångel. Hör gärna av dig till oss på info@ergositt.se om du vill prata mer om upplevelsen. Vänliga hälsningar, ErgoSitt

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bra från början

Bra från början
Tyvärr miste den mjukhet & comfort efter kort tid

24. juli 2026

Svar fra ErgoSitt

Hej Margot, tack för din ärliga feedback. Vi är ledsna att höra att komforten avtog. Det låter inte som förväntat resultat, och vi vill gärna hjälpa dig vidare. Du har 60 dagars öppet köp på ditt köp, så du kan returnera eller byta produkten utan krångel. Hör av dig till oss på info@ergositt.se så löser vi det tillsammans. Vänliga hälsningar, ErgoSitt

Vurdert til 2 av 5 stjerner

För det första känns det oseriöst med…

För det första känns det oseriöst med ett företag som inte ens har ett telefonnummer på sin hemsida.
Jag beställde och betalade för två kuddar men läste dagen efter en väldig massa dåliga recensioner varpå jag skrev till företaget att jag ångrat mig och att de inte skulle skicka kuddarna.

Nej, det var ju tydligen redan gjort... Fick istället info om hur jag skulle skicka tillbaks dem.

Då jag var på semester fick en anhörig hjälpa mig. Döm om min förvåning då jag fick höra att det kostade 330:- i frakt!!

Detta var för att företaget absolut ska ha paketet levererat till sin dörr och inte hämtar ut några paket hos ombud.

Med detta i åtanke blev jag mycket förvånad då det på Postnords sida stod att "paketet ej kunde levereras".

Skrev då återigen till företaget och frågade bl.a om när jag skulle få min återbetalning.

Då svarade de att ev. kommer kuddarna skickas tillbaka till mig då det dagen efter var sista dagen för Postnord att leverera.

Jag skickade då in kopia på att jag returnerat kuddarna på korrekt sätt och då kom återbetalningen redan efter två dagar.

Det kom inga kuddar tillbaka till mig, men man undrar ju varför Ergositt envisas med att ha parcel som enda alternativet för returer då de ändå inte tog emot kuddarna? Är det för att kunden ska dra sig för att returnera då det kostar så mycket?

Har iallafall lärt mig att ALDRIG mer beställa nåt från typ Facebook eller dylikt och endast handla om de har Klarna som betalningsalternativ, då har man iaf chans att få hjälp.
Inte som detta företag som man ska swisha till.

Har f.ö läst att kuddarna inte är nåt att ha och att exakt likadana kuddar finns på Temu för en bråkdel av priset.

24. juli 2026

Hej Malin,

Tack för att du tog dig tid att skriva. Vi beklagar att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar.

Returfrakt vid ånger betalas enligt lag av kunden. Om du har frågor om ditt ärende är du välkommen att kontakta oss på info@ergositt.se så hjälper vi dig vidare.

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv