Nie będę tu szczegółowo opisywał bo co drugie słowo bym musiał wykropkować. NIE! NIE ! omijać szerokim łukiem tych złodziei !. Cwaniaki i naciągacze !. Zamówienie e-recepty 69 zł bo to ekspre... Vis mer
Se hva andre synes
Pan Doktor Dawid Andruch bardzo szczegółowo zapoznał się z historią mojej choroby, zadawał dużo pytań i był wnikliwy. Poza tym jest miły, kulturalny i empatyczny. Polecam 100%
Gdybym tutaj trafiła wcześniej na pewno nie zdecydowała bym się na wykup recepty. Ale niestety recepta zamówiona w niedzielę do tej pory cisza. Dostaje tylko e miele, że w trakcie realizacji. Zażądała... Vis mer
Jeśli dobrze wypełnisz formularz zamówienia e-recepty to kod e-recepty mozna otrzymać w ciagu 15 minut; super szybka usługa i w bardzo przystepnej cenie !!! Polecam !
Har svart på 31 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Szybko sprawnie bez żadnych zbędnych…
Szybko sprawnie bez żadnych zbędnych pytań.
Szybki kontakt z lekarzem
Szybki kontakt z lekarzem, precyzyjny wywiad
Pełen profesjonalizm szybko i sprawnie
Pełen profesjonalizm szybko i sprawnie
zamówienie e-recepty
szybka realizacja zlecenia
Szybko,sprawnie,bezpiecznie
Szybko,sprawnie,bezpiecznie
Great no probs at all
Bardzo dobre doświadczenie ze stroną
Rzetelne podejście do pacjenta
Rzetelne podejście do pacjenta, konkurencyjne ceny.
Bardzo sympatyczna Pani Doktor
Bardzo sympatyczna Pani Doktor. Sprawnie i szybko
Pan Doktor Dawid Andruch bardzo szczegółowo zapoznał…
Poza tym jest miły, kulturalny i empatyczny. Polecam 100%
Bardzo miły i wyrozumiały doktor zna…
Bardzo miły i wyrozumiały doktor zna się na rzeczy, bardzo mi pomógł
Szybki kontakt z lekarzem
Szybki kontakt z lekarzem, profesjonalna obsługa pacjenta
Polecam, bez żadnych problemów i proszenia się lekarzy na NFZ. Dziękuję!
Super sprawna obsługa.
Szybki kontakt i pomoc
Szybki kontakt i pomoc , zdecydowanie polecam !
Profesjonalnie i z empatią zostałam
Profesjonalnie i z empatią zostałam
Potraktowana .
Polecam wszystkim
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.