Het stalspeelgoed van EquiValor is echt een aanrader. Stevig materiaal, goed doordacht en perfect om verveling tegen te gaan. Mijn Luna was er direct mee bezig. Bestelling werd bovendien snel verzon... Vis mer

Ik zocht bepaalde supplementen voor mijn wat oudere merrie. Goed geadviseerd en ook gezocht naar wat er in de supplementen zit en of dat geschikt was voor mijn merrie. Heel fijn. Alles verliep vlek... Vis mer

Jas en rijbroek besteld, beide zitten comfortabel en zijn van goede kwaliteit, alles in orde. Bestelling was heel snel bezorgd

Top! Ik was al langere tijd opzoek naar een bepaalde broek in de kleur Navy en EquiValor had hem nog, en zelf met korting. De broek was ook snel verzonden. Dankjewel!

1. Hesteutstyr
  2. Hestebutikk

EquiValor – Professionele ruitersportartikelen en advies op maat EquiValor is een betrouwbare ruitersportwebshop vanaf de Veluwe, gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor ruiter en paard. Met jarenlange ervaring in de paardenwereld combineren wij kennis van training, welzijn en verzorging met een zorgvuldig samengesteld assortiment. Ons doel is om elke ruiter – recreatief of professioneel – te helpen het beste uit zichzelf én het paard te halen. Wij bieden een breed assortiment met o.a. veiligheidsstijgbeugels, zadeldekjes, hoofdstellen, halsters, paardendekens, ruitersportkleding van o.a. Mrs Ros, en supplementen voor optimale gezondheid en conditie. Door samen te werken met betrouwbare partners zoals HB Ruitersport en Hofman Animal Care, garanderen wij kwaliteit, deskundig advies en eerlijke prijzen. Bij EquiValor staat persoonlijk contact centraal. We leveren snel vanuit eigen voorraad en denken mee bij elke vraag of bestelling. Mocht iets niet naar wens zijn, dan zoeken we altijd een passende oplossing. De naam EquiValor staat voor wat wij belangrijk vinden: Equi (paard) voor vertrouwen en balans, en Valor voor moed, kracht en doorzettingsvermogen. Zo streven wij naar groei, verbinding en kwaliteit – in de sport, met je paard en in onze service. Ontdek het zelf op www.equivalor.nl

4,6

Enestående

Mooie spullen

Mooie spullen, snelle levering en persoonlijk advies. Er wordt met je meegedacht. Zo fijn. Zin om mijn nieuwe setje te gaan gebruiken!

18. oktober 2025

Svar fra EquiValor

Veel plezier met je nieuwe setje en bedankt voor je review!

Goede communicatie, goede spullen

Goede communicatie, fijne producten. Drie keer besteld en drie maal alles meer dan in orde. Heel blij met m’n aankopen.

12. november 2025

Svar fra EquiValor

We herkennen je als we je bestelling binnen zien komen, veel veilige ritten gewenst!

Super snelle levering

Super snelle levering, en ook heel erg leuk vriendelijk berichtje erbij! Dankjewel!!

12. november 2025

Bedankt Lisa!

Top producten, geweldige service

Top producten! Werkt allemaal zoals aangegeven en de service is ook altijd goed.

9. oktober 2025

Svar fra EquiValor

Bedankt voor je reactie Iris, daar worden we blij van!