Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vi spiste på enzo på havnen i Vejle Huskede det hyggeligere fra tidligere Personalet var meget mangfoldigt, men formodede på ingen at gøre en forskel ! Ingen spurgte ind til vores mad og ing... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En Italiensk perle - af alle steder Af alle steder, fandt vi denne perle af en italiensk restaurant. Vi blev modtaget af den venligste tjener og blev anvist et bord. Vi fik forskellige pizza, samt... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Usædvanlig oplevelse, trods tydelig underbemanding var der meeeget lang ventetid, og vi var nødt til at rykke for såvel drikkevarer som mad. Dernæst var flere retter nærmest uspiselig grundet for m... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig oplevelse! Vi var 2 som bestilte spaghetti carbonara, det smagte ualmindelig dårligt. Smagsløst og med en tung smag af peber.. kødet var ren fedt..! Vi sendte begge retter tilbage, og fik is... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

2,5

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. God mad til fair penge. God atmosfære og god betjening med smil. De kom og spurgte til om
Maden var som den skulle være. Hurtig betjening.

Kommer i hvert fald igen !

6. april 2026

Takeaway

Takeaway. Vær klar på langsom og arrogant service. Tænker det skinner igennem deres besvarelser. P…. ligeglade

12. februar 2026

aktivt fremmer madspild

Jeg skriver for at gøre opmærksom på en oplevelse, som jeg finder både urimelig og faktisk også dybt problematisk.

I dag (9/2-2026) besøgte jeg sammen med en veninde restauranten ved DTC. Vi er to unge piger, som ligesom mange andre ikke har appetit til at spise en hel pizza hver. Derfor spurgte vi, om det var muligt enten at bestille en børnepizza eller at bestille en almindelig pizza og dele den. Begge dele blev afvist. At vi ikke kan få en børnepizza er okay og helt fair, men at nægte at vi deler en pizza er ikke okay.

Vi fik oplyst at det kun var muligt at vi bestilte en pizza hver, og at deling ikke var tilladt. Så vi var tvunget til at købe én pizza hver. Det efterlod os i en situation, hvor vi enten skulle betale for mere mad, end vi kunne spise, eller gå og forlade restauranten. Dette finder jeg langt fra rimeligt.

For det første er det svært at forstå, hvorfor man som restaurant aktivt vil fremme madspild. I en tid, hvor der tales om bæredygtighed, ansvar og respekt for ressourcer, virker det direkte forkert at tvinge gæster til at købe mere mad, end de har behov for. Mad, der i sidste ende risikerer at ende i skraldespanden, mens der samtidig er mennesker i verden, der mangler mad.

For det andet er det en yderst dårlig serviceoplevelse. Som ungt menneske, og for mange også som studerende, har man ikke nødvendigvis hverken appetit eller økonomi til at købe store portioner. At nægte gæster muligheden for at dele mad eller vælge en mindre portion sender et signal om, at fleksibilitet og gæstens behov ikke prioriteres. Derudover ved I ikke om gæsten der kommer bare skal have en let aftensmad eller et helt måltid, så at man ikke kan dele en pizza stiller jeg mig meget uforstående overfor.

9. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meget dårlig lasagne fra Enzo…

Købte 3 forskellige retter hoe Enzo Dtc, Torvet, bl.a. en lasagne. Og den var aldeles dårlig, indtørret og nogle steder sort øverst. Må ha’ fået alt for lang tid i ovnen! Det opdager man desværre først, når man er kommet hjem og har fået pakket den ud. Måtte desværre kassere den. De to andre retter var ok, og jeg fik så lidt af dem. Men det er ikke ok, at man leverer så dårlig en ret!

18. januar 2026

Den bedste service!.

Mega god service og imødekommende personale. Det er mega lækker mad. Jeg var her den 29. December da jeg havde 16 års fødselsdag og kan kun anbefale det!
Den nede i Vejle centrum.

29. desember 2025

Elendige service

Vi var 7, der skulle spise på Enzo på Havnen i lørdags d. 27 december. Vi havde bestilt bord til kl. 19, men det kunne vi ikke få, da dem der sad ved det fra 14.30 ikke var gået. Personalet virkede ligeglade, under al kritik. Vi valgte at vente da vi ikke havde nogle alternativ, fik bordet kl. 19.40 og ventede igen alt for længe på mad og drikkevarer. Heldigvis har Vejle mange andre gode spisesteder med god service og et engageret personale.

DÅRLIG OPLEVELSE!!

DÅRLIG OPLEVELSE!!! Vi havde bestilt bord og da vi ankommer får vi at vide, at vi lige skal vente lidt tid. De kommer så til os efter 20 min og siger at vi ikke har mulighed for at få bordet alligevel og at vi i stedet kan bestille take away og vente på det i 30-60 min.

Aflyser aftaler i døren

Vi havde bestilt bord til kl 19, men da vi kom hen på restauranten fik vi at vide at de ikke havde plads og at vi eventuelt kunne købe pizzaerne til takeaway, men vente 1 time på dem

Virkelig skuffende besøg

Var i går på Enzo ved havnen i Vejle i et stort selskab.
Vi havde alle forudbestilt vores mad - og alligevel tog det 1 time inden vi fik vores mad.
Jeg havde bestilt en steak, medium rare - får en steak der næsten er gennemstegt og så sej, at den næsten ikke var til at skære i. Kartoflerne kom et stykke tid efter - så maden var også kold.
Ikke et sted jeg vil anbefale - virkelig et 1’ gangs besøg der var SÅ SKUFFENDE… ☹️☹️

11. desember 2025

Av min mund! Artiskok på pizza nr. 63

Av min mund! Når jeg bruger Artiskok fjerner jeg de hårde yderste dele (skæl/grønne blade), men det gjorde enzo-c ikke på den pizza nr. 63 vi købte i dag, så nu bløder min mund :(, pga. et stykker artiskok skæl.

12. desember 2025

Alt for lang ventetid

Havde bestilt bord fredag den 7/11-25 kl. 17.30 på Enzo DTC - 4 pers. Ventede knap 1,5 time på vores mad. Vi skulle videre til Boxen til koncert ☹️ Lad være med at tage så mange mennesker ind i restauranten, hvis i ikke kan følge med. Rigtig mange af gæsterne rykkede for deres mad......

7. november 2025

Dårlig oplevelse med mad fra Enzo i Vejle DTC

Hej, jeg bestilte i går to pastaer og en pizza hos Enzo i Vejle i DTC, og i carbonaraen var der tre blonde hår … så jeg smed den ud. Raviolien var tom indeni, som om fyldet var faldet ud under kogningen. Pizzaen var en margherita – den var nogenlunde okay, men kvaliteten af maden var virkelig dårlig. Og hår i maden … det er helt ulækkert.

6. november 2025

Maden

Personale var skam gode, men lasagen svømmede i ost, så det var den smag man fik - ret vammelt. Så fra mig kun 1☆

12. september 2025

Velsmagende mad …

Den 5/9 var mit team af rengøringspersonale fra Servisyd samt Teknik fra Hotel Fredericia på ENZO City. Alt var perfekt, tjener/herre med ledderforklæde med god humor skabte stemning .. alle roste maden.
Kommer selvfølge igen.

4. september 2025

Vi spiste på enzo på havnen i Vejle

Vi spiste på enzo på havnen i Vejle
Huskede det hyggeligere fra tidligere
Personalet var meget mangfoldigt, men formodede på ingen at gøre en forskel !
Ingen spurgte ind til vores mad og ingen sagde farvel og tak da vi forlod restauranten!
Maden var kedelig og trist (lasagnen var proppet med ost og pasta!)
Øv - det sted kommer vi ikke tilbage til
Ps i øvrigt samme menu kort som altid, ingen fornyelse

5. september 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Særligt god Italiensk mad.

Igen beviste Enzo & C. ved DTC, at de ganske enkelt er den bedste italienske restaurant i Danmark Det er intet mindre end fabelagtigt god mad man får dér. I dag valgte vi en ret med gnocchi og en ret med meget store pastarør, vi skulle prøve noget nyt og blev bestem ikke skuffet, og på alle borde står der bl.a. en virkelig lækker olivenolie som frit kan benyttes.

6. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv