Enwa da toplam 9 ay eğitim aldım. A1 den B1 seviyesine kadar hayatımda ilk defa eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrendim. Çok yoğun bir sistemleri olmasına rağmen hiç bıkmadım ve ödevlerimi hep tamaml... Vis mer
Se hva andre synes
Ama iyi ki seçmişim diyorum. Yıllardır A1 A2 arasında olan ben 3 ayda B1 oldum. İngilizceyi hiç sevmiyordum. Gördüğüm cümleleri bile çevirmeyi anlamayı denemiyordum. Şimdi paragraflar metinler okuyoru... Vis mer
9 aydır çok keyifli ve güzel bir vakit geçirdim. İngilizceye karşı olan önyargım ve korkularım enwa sayesinde geçti gitti. Artık kendimi ifade ifade edebiliyorum, konuşulanları anlayabiliyorum ve kor... Vis mer
Enwa Dil Akademisi ile birlikte 3 kur eğitimimi tamamlamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki gerçekten İngilizce öğreniyorsunuz :) Her kur başlangıcında sevinip bitişinde ise üzüldüğüm bir yer oldu.... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Enwa Dil Akademi, dil öğrenme yolculuğunuza rehberlik eden yenilikçi bir eğitim platformudur. Türkiye'nin en sevilen online İngilizce dil okullarından biri olan Enwa Dil Akademi, bireysel ihtiyaçlara göre özelleştirilmiş ders programları ve yüksek kaliteli içerikleriyle İngilizce öğrenimini herkes için erişilebilir hale getiriyor. Profesyonel eğitmen kadromuz, birebir veya grup derslerinde interaktif ve etkili öğretim yöntemleri sunarak öğrencilerimizin dil hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca, eğitim materyallerimiz arasında A1’den C1 seviyesine kadar kapsamlı İngilizce kitap setleri, video dersler, kelime çalışmaları ve sınav hazırlık kaynakları yer alıyor. IELTS, TOEFL gibi uluslararası sınavlara hazırlananlar için özel kurslarımız ve rehberlik hizmetlerimiz mevcuttur. Enwa Dil Akademi sadece dil öğrenme platformu değil, aynı zamanda Türkiye'nin gençlere ve yetişkinlere yönelik eğitimde ilham veren bir markasıdır. 400.000’den fazla sosyal medya takipçisiyle güçlü bir topluluğa sahip olan Enwa Dil Akademi, her hafta ücretsiz materyaller sunarak öğrencilere öğrenme yolculuklarında destek olmaktadır. Bizimle sadece İngilizce öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda dilin kültürel bağlamını anlayarak kendinizi global arenada ifade etme özgürlüğüne sahip olacaksınız. Eğer siz de İngilizce öğreniminde en doğru adımı atmak istiyorsanız, Enwa Dil Akademi ailesine katılın!
Kontaktopplysninger
Akınlar mahallesi 2675. cadde no:67, 81600, Duzce, Tyrkia
- 05419064522
- info@enwadil.com
- enwadil.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Enwa dil akademideki derslerimden çok memnundum.
Dönem boyunca ingilizce derslerim çok verimli geçti. İngilizcemin çok geliştiğini düşünüyorum.
Verimli bir üç ay geçirdim
Verimli bir üç ay geçirdim, Enwa ailesine çok teşekkür ederim.
Konuşma korkumu yendim
Konuşma korkumu yendim, İngilizce konuşmam gereken yerlerde, İngilizce bir şey sorulduğunda donup kalıyordum. Hafta içi her gün planına kayıt olmuştum ve her gün konuşma pratiği yapma imkanım oldu. Programda her şey çok güzel düşünülmüş. Öğretmenlerin hepsi çok iyi. Her şey için çok teşekkür ederim.
Çok güzel be öğretici bir süreç…
Çok güzel be öğretici bir süreç geçirdim.
aslında burda güzel iletişim ile gelen bir başarı vardı
Ben bu kursa a1 olarak başladım. Fark ettim ki temelim yok hiç bir şey bilmiyorum ve çok heyecanlı biriyim.Heycanlandığım için bazen beynim donuyor ve anlamıyor gibi hissediyordum oysa anadili İngilizce olanlar bile hata yapıyorken kendime hata yapma imkanı tanımıyordum.Aleyna hocanın videolarını izledim.Aleyna hoca hata yapsan ne olur ne kaybedersin ve native olanlar hata yaparken bu bizim 2. Dilimiz olduğunu onlardan bir adım daha önde olduğumuzu hissetmemi sağlamıştı bu fikir.Kursun son sınavında hayatımda geçirdiğim en heyecansız sınavdı sohbet havasına olması kendime özgüvenli hissetmemi sağladı.Aleyna Yılmaz öğretmende bizim speaking derslerimize katılıyordu ve inanılmaz derslerimiz oluyordu.Kursa ilk başladığımda speaking dersi bitsin diye bakıyordum son kursumda speaking dersi bitmesin birde demo derslerine katılıp genel tekrar yapıyordum.Konuşmak korkudan daha çok eğlence ve özgüvene dönüştü.Bu konuda Aleyna Yılmaz öğretmenin etkisi çok ben çabalamış olabilirim ama sözümü kesmedi bir şey sorduğunda kendisi benim anlamadığı anlayıp daha detaylı sordu aslında burda güzel iletişim ile gelen bir başarı vardı.Bu konuda çok iyi bir kurum Enwa Dil Akademisi
Her şey benim için harikaydı
Her şey benim için harikaydı. Sınıflarımız az kişi olduğu için konuşma ve okuma sırası akıcı bir şekilde ilerliyor. Sürekli konuşma, alıştırma yaparken buluyorsunuz kendinizi. Derslere düzenli katılım ve tekrar yapılırsa öğrenmemeniz imkansız hale geliyor neredeyse. Sorularımıza hep içtenlikle cevap verildi. İyi ki Enwayı seçtim. Doğa hocam ve Deniz hocama iyi ki denk geldim.
perfect
Everything is perfect. Fun lessons and conversations.
Özgüvenim yerine geldi
Dersler çok keyifli ve verimli geçti . Her derste yeni bir şeyler öğreniyorsunuz.Öğretmenlerim sayesinde artık korkmadan ingilizce konuşabiliyorum. Artık daha iyi daha hızlı okuyorum ,konuşuyorum , anlıyorum ve yazıyorum . En önemlisi de artık ingilizceyle barıştım özgüvenim yerine geldi. Her şey için çok teşekkürler Enwa Dil Akademisi
It's a real education
I know that my abilities have increased so much thanks to Enwadil Akademi
Çok memnun kaldım
ı am glad ı attended the course because…
ı am glad ı attended the course because my teachers were very attentive for us
Verimli ve Keyifli Bir Eğitim
Aldığım eğitim beklentilerimi karşıladı. Dersler hem keyifli hem de verimli geçiyor. İngilizcemi geliştirmemde büyük katkısı oldu.
Great job thank you
Thanks for everything💐
Benim için gerçekten harika bir…
Benim için gerçekten harika bir deneyimdi. Dikkat dağınıklığı yüksek biri olarak, Enwa Dil Akademi bana disiplin kazandırdı. Başta hafta içi her gün derse katılabilir miyim diye tereddüt ediyordum, ancak yaklaşık 3 ay boyunca derslerin büyük çoğunluğuna düzenli ve isteyerek katıldım. İngilizce, çoğumuz için zorlayıcı ve hatta korkutucu olabiliyor. Ancak Enwa Dil Akademi, bu süreci hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde, bütünsel bir yaklaşımla aktarıyor. Bu süreçte emeği geçen kuruculara ve desteklerini her zaman hissettiren değerli öğretmenlerime gönülden teşekkür ederim. A2 seviyesini başarıyla tamamladım ve şu anda B1 kuruna devam ediyorum. Verilen her kuruşu sonuna kadar hak eden bir kurum. İyi ki siz! ❤️
İyiki enwa Herşey için teşekkürler
Aslı Hocam ve Aleyna Hocam sayesinde…
Aslı Hocam ve Aleyna Hocam sayesinde kendimi yeterince iyi ifade edemediğim ingilizce seviyemden, oldukça iyi bir seviyeye geldim. Çok teşekkür ederim. ❤️
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.