Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Va miscati foarte incet cu documentatia si montajul.Baietii de la montaj au fost foarte ok atat la montajul panourilor cat si la racordarea lor la reteaua electrica.Panourile au fost montate in martie... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Foarte buna comunicare si relationare cu personalul cu care am intrat in contact. Singura nemultumire, fapt pt care feedbackul nu este de 5 stele este faptul ca instalarea sistemului ales a fost deva... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Acum ,uitându-mă în urma ar fi ok dar din 2019 de când am depus dosarul sa vad panourile pe casa în 2023 cred ca este o perioada destul de mare ,alta problema ar fi comunicarea în tot acest timp care... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Până acum, colaborarea cu angajații firmei din Oradea și echipa de montaj a fost excelentă, nu am absolut nimic de reproșat. Profesioniști, știu răspunsul la orice întrebare și se străduie să facă tot... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Solenergileverandør
  2. Energiutstyr og -løsninger
  3. Leverandør av fornybar energi

Skrevet av virksomheten

Compania Ensys Renewable Solutions oferă soluții complete de proiectare, furniza și implementare a sistemelor fotovoltaice, atât prin surse de finanțare independente, cât și prin programe cu fonduri nerambursabile: Casa Verde sau ElectricUp. Suntem experți în industrie, cu o experiență de peste 10 ani și peste 1 000 de proiecte implementate. Proiectele pe care le implementăm au garanția funcționării la nivel de înaltă eficiență energetică pe o perioadă de peste 10 ani. În urma unei investiții recente, din partea ROCA Investments, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții cu capital românesc, care a intrat în acționariatul societății, Ensys oferă unele dintre cele mai avantajoase soluții tehnice și financiare atunci când vine vorba de sisteme fotovoltaice complete și eficiente. Sprijinim și asistăm clienții pe parcursul întregului proces de instalare a panourilor fotovoltaice - de la consultanță în alegerea sistemului potrivit, finantarea acestuia, până la proiectare, autorizare, furnizare și montaj. Sustenabilitate. Panourile fotovoltaice sunt un sistem de producție a energiei practic și ecologic, prietenos cu mediul, care protejează natura și previne încălzirea globală. Acestea nu degajează gaze cu efect de seră și nici nu conțin substanțe toxice nocive pentru natură. Controlul costurilor. Scapă de grija consumului de energie! Panourile fotovoltaice vor crește eficiența energetică a casei sau afacerii tale, iar investiția se poate recupera în 5-7 ani. Fii sigur că alegi un sistem fotovoltaic după nevoile și configurația casei sau afacerii tale! Proiecte CSR Nevoia implementării unui sistem fotovoltaic, nu doar prin prisma reducerii de costuri, ci și prin faptul că poate cuantifica numeroase alte elemente care țin de politica de CSR, de alinierea la politicile de grup sau de alinierea la directivele europene.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

They saw something in my pdf which was…

They saw something in my pdf which was not there

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Îți mulțumim pentru feedback-ul tău. Înțelegem că pot exista neconcordanțe între ceea ce vezi în documentul tău și observațiile noastre. Ne străduim să oferim servicii de calitate și atenție la detalii, dar suntem deschiși să discutăm orice aspect legat de evaluarea documentației. Te rugăm să ne contactezi pentru a discuta mai detaliat și a clarifica situația.

Mulțumim pentru înțelegere și sperăm să continuăm colaborarea într-un mod pozitiv.

Aroganti

Aroganta, lipsa de interactivitate in raport cu nevoia reala. Concret, ceri sa vina si sa evalueze tehnic solutia ce se doreste a fi implementata si ei pas.

30. mai 2023

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Ne pare sincer rău că ai avut o experiență neplăcută colaborând cu noi. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii și să ne adaptăm la nevoile clienților noștri. Vom lua în considerare feedback-ul tău și vom analiza situația pentru a înțelege mai bine unde avem nevoie de îmbunătățiri. Te rugăm să ne oferi o nouă ocazie de a-ți demonstra seriozitatea și profesionalismul nostru.

Îți mulțumim pentru feedback și sperăm să avem ocazia să îți oferim o experiență mai bună în viitor.

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Mulțumim din suflet pentru cele 5 stele și pentru recunoașterea suportului și informațiilor oferite. Ne bucurăm că am fost alături de dvs. și v-am putut ajuta. Rămânem la dispoziția dvs. pentru orice alte întrebări sau nevoi viitoare.

Problems can be solved

Problems can be solved. You just need to change the managers in level 2, before clients, employees die and before clients' properties are destroyed. This will happen one day but it will be too late.

calitatea serviciilor

calitatea serviciilor ii diferentiaza

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Vă mulțumim pentru recenzia dvs. și pentru cele 5 stele! Suntem încântați să auzim că apreciați calitatea serviciilor noastre. Misiunea noastră este să oferim ce e mai bun și să ne asigurăm că clienții noștri sunt satisfăcuți. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm și în viitor.

Toate cele bune,

Excelent

Colaborare excelenta! Recomand!

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Mulțumim pentru apreciere și cele 5 stele! Ne bucurăm să auzim că experiența dvs. cu noi a fost excelentă. Sperăm să colaborăm și în viitor. Vă mulțumim pentru recomandare!

multumit

foarte utile informatiile

Dragă client,

Suntem încântați să auzim că sunteți mulțumit de serviciile noastre și că ați găsit informațiile oferite de noi utile. Apreciem feedbackul pozitiv și suntem recunoscători pentru timpul pe care l-ați alocat pentru a ne scrie această recenzie.

Ne străduim să oferim cel mai bun serviciu clienților noștri și feedbackul dvs. ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați oricând.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și sperăm să avem oportunitatea de a vă servi și în viitor!

Cu apreciere,

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Mulțumim mult pentru recenzia dvs. de 5 stele și pentru că ați apreciat informațiile oferite! Ne străduim să oferim cel mai înalt nivel de transparență și claritate posibil și suntem încântați că eforturile noastre sunt recunoscute. Dacă aveți întrebări suplimentare sau dacă putem ajuta în vreun alt mod, nu ezitați să ne contactați. Toate cele bune!

Everything (long story)

Everything (long story)

It was actually Tehnomir Energy

30. mai 2022

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Ne pare sincer rău să auzim că experiența dvs. nu a fost la nivelul așteptărilor. Încercăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și ne place să primim feedback pentru a ne putea îmbunătăți continuu.

Suntem dornici să investigăm această problemă și să ne asigurăm că orice problemă este rezolvată. Vă rugăm să ne contactați direct pentru a discuta mai multe detalii. Mulțumim pentru feedbackul dvs. și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a rezolva această situație.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

They are very responsive and ready to…

They are very responsive and ready to help.

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Vă mulțumim mult pentru feedbackul dvs. pozitiv și pentru cele 5 stele! Ne face o deosebită plăcere să auzim că echipa noastră a fost receptivă și gata să ajute. Ne străduim să oferim cel mai bun serviciu și este întotdeauna încurajator să știm că eforturile noastre sunt apreciate. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborarea cu dvs. În viitor. Mulțumesc!

lipsa comunicare cu clientul

atitutine fata de client 0

Ati scris 3 pagini coment la review , dar pe platforma sau la email nu răspunde nimeni , mai si ziceti sa va scriuv😀😀,dc sa fie inca un mail in plus la care nu primesc raspuns?

30. mai 2023

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Ne pare extrem de rău să auzim despre experiența dvs. negativă. Credem ferm în oferirea unei comunicări excelente și a unei atitudini respectuoase față de toți clienții noștri. Sunt evidente că, în acest caz, nu am reușit să ne atingem standardele înalte. Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate și vă asigurăm că luăm acest feedback foarte în serios.

Vă rugăm să ne contactați la numărul nostru de serviciu pentru clienți sau prin e-mail, pentru a discuta în detaliu despre experiența dvs. Vom face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și a ne asigura că veți avea o experiență pozitivă în viitor. Vă mulțumim pentru feedbackul dvs. și așteptăm să avem ocazia de a îmbunătăți serviciile noastre pentru dvs.

Nu raspund la solicitari

Nu raspund la solicitari, nu monteaza complet tot proiectul dupa promisiunile lor. Intarzieri enorme

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Ne pare sincer rău să auzim despre experiența dvs. Mai ales dacă este legată de Programul Casa Verde, dorim să vă asigurăm că echipa noastră lucrează din greu pentru a finaliza toate proiectele în cadrul termenelor stabilite în contracte. Înțelegem frustrarea datorată oricăror întârzieri sau probleme cu instalarea, dar ne angajăm să ne îndeplinim promisiunile.

Uneori, pot apărea întârzieri din cauze care nu sunt întotdeauna în controlul nostru, dar ne străduim să comunicăm aceste probleme cât mai eficient posibil. Vă rugăm să ne contactați direct pentru a ne permite să examinăm și să rezolvăm problema dvs. specifice. Ne cerem scuze pentru neplăceri și suntem gata să lucrăm cu dvs. pentru a îmbunătăți experiența.

Vă mulțumim pentru feedback și pentru răbdarea dvs. în timpul acestui proces.

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Mulțumim mult pentru recenzia dumneavoastră pozitivă! Este minunat să auzim că ați apreciat dedicarea noastră pentru clienți. Suntem cu adevărat pasionați de ceea ce facem și ne străduim să ne asigurăm că fiecare client se simte valorizat și satisfăcut. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să vă oferim un serviciu de calitate superioară în viitor. Încă o dată, mulțumim pentru recenzia dvs. de 5 stele!

Nu raspundeti la telefon

Nu raspundeti la telefon
Nu toata lumea stie online
Vaisamar!

Dragă client,

În primul rând, ne pare foarte rău să auzim că ați avut o experiență neplăcută cu serviciul nostru telefonic. Știm că într-o lume rapidă precum cea din 2023, comunicarea eficientă și promptă este esențială.

Ne dăm seama că nu toată lumea preferă comunicarea online și tocmai de aceea încercăm să menținem un echilibru între disponibilitatea pe diferite platforme de comunicare.

Din nefericire, datorită volumului mare de apeluri pe care îl primim, liniile noastre telefonice pot fi uneori foarte încărcate. Avem însă un sistem care reapelează automat numărul dumneavoastră de îndată ce un operator este disponibil. Din verificările noastre, am constatat că nu ați reușit să răspundeți la reapelare. Ne pare rău dacă acest lucru a creat neplăceri.

Dorim să vă asigurăm că suntem aici pentru dumneavoastră și vă mulțumim pentru răbdare. În funcție de preferințele dumneavoastră, suntem disponibili și prin email sau pe rețelele de socializare.

Încă o dată, ne pare rău pentru inconvenientul creat și vă mulțumim pentru feedback. Acesta ne ajută să ne îmbunătățim serviciile.

The former "Tehnomir"

The former "Tehnomir", took 500 lei in advance, did not register even though all the documents were uploaded on time. And when I asked for a refund, they refused, changing the terms and conditions.

So you can't trust something like that...

31. mai 2023

Dear Customer,

We're truly sorry to hear about your experience and we understand your frustration. We always aim to deliver a great experience, and we apologize for any inconveniences you went through.

We would like to look into this matter further to understand what happened and to make it right. Could you please provide us with more details about your situation? You can reach out to us via email at office@ensys.com.ro or directly here on TrustPilot.

Transparency and trust are extremely important to us, and we take all feedback seriously. Your situation will be thoroughly reviewed and necessary steps will be taken to prevent such situations in the future.

Thank you for bringing this to our attention.

Sincerely,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

They took the money for the…

They took the money for the registration in the program "Casa verde" when there was no available program available at that time. Big scam.

Dear reviewer,

We are truly sorry to hear about your negative experience with our company. It is always our intention to provide the best possible service to our customers. We take all feedback, especially of this nature, very seriously.

We'd appreciate if you could provide us with more information regarding your situation by contacting us directly at office@ensys.com.ro. This way, we can ensure your issue is promptly investigated and resolved to the best of our abilities.

Again, we apologize for the inconvenience and thank you for bringing this matter to our attention. Your feedback is crucial for us to improve our services.

Best Regards,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Comunicarea cu clientii inexistenta!!

Nu exista un serviciu de comunicare cu clientii. Isi fac treaba mai devreme sau mai tarziu dar nici o sansa sa discuti cu o persoana competenta indiferent ca este in faza de precontractare pe parcursul sau dupa finalizarea instalatiei.

26. mai 2023

Dragă client,

Ne pare sincer rău să auzim despre experiența dvs. și vă mulțumim pentru feedbackul oferit. Ne străduim întotdeauna să oferim cel mai bun serviciu pentru clienții noștri și apreciem sincer feedbackul pe care ni l-ați oferit.

Înțelegem că v-ați simțit frustrat din cauza lipsei de comunicare. Din verificările noastre, înțelegem că ați fost contactat în ziua următoare, chiar dacă aceasta a fost o zi nelucrătoare. Apreciem răbdarea dvs. și ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată.

Suntem mereu în căutarea de metode prin care să ne îmbunătățim serviciile și feedbackul dvs. este esențial în acest proces. Dacă mai aveți orice fel de întrebări sau preocupări, nu ezitați să ne contactați.

Cu stimă,

Ensys cei mai buni

Profesioniști au scule noi, mașini noi și lucrează ordonat.
Trebuie doar să aveți un pic de răbdare instalează în toată țara cel puțin 600 de sisteme pe lună. Firme din astea ne trebuie în România profesioniști, calitate și rapizi.
Tocmai ce am terminat de instalat invertorul și panourile solare prin programul casa verde.
Face totul de la A la Z :
Eu am plătit diferența de sumă în Luna Decembrie 2022,în Luna Februarie 2023 mi-au pus panourile solare sus pe acoperiș, Iar în Luna Mai 2023 mia pus invertorul, împământarea inclus în preț a și măsurat care a scutit de vreo 2000 RON cel puțin, a instalat aplicația Fusion Solar pe telefon miau creat cont și plant.
Era fain dacă puneau regulator de tensiune fiindcă sistemul îi îmbătrânit în România

24. mai 2023

Dragă client,

Vă mulțumim că ați luat timp să ne lăsați această recenzie de 5 stele! Ne bucurăm enorm să auzim că ați fost mulțumit de serviciile noastre și că ați apreciat profesionalismul echipei noastre.

Este adevărat că ne străduim să ajungem la cât mai mulți clienți în toată țara, iar răbdarea dumneavoastră este foarte apreciată. Ne mândrim cu faptul că am reușit să vă oferim un serviciu complet, de la A la Z, și suntem încântați că ați fost mulțumit de economiile pe care le-ați făcut.

În ceea ce privește observația dumneavoastră legată de regulatorul de tensiune, apreciem feedbackul și vom lua în considerare această sugestie. Suntem într-o continuă îmbunătățire a serviciilor noastre și părerile clienților noștri sunt esențiale în acest proces.

Încă o dată, vă mulțumim pentru încrederea acordată și sperăm să colaborăm și pe viitor!

Cu stimă,
Echipa Ensys

Dezastruos

Cum de se poate ca la recenzii sa raspundeti iar la email-uri si pe chat, nu???!!

22. mai 2023

Dragă client,

Îmi pare sincer rău să aud despre experiența dumneavoastră. Ne luăm angajamentul de a oferi servicii de calitate și suport prompt clienților noștri, și ne pare rău dacă nu am reușit să facem asta în cazul dumneavoastră.

Aș dori să vă asigur că vom investiga această problemă și vom face tot posibilul pentru a îmbunătăți comunicarea cu clienții. Înțelegem importanța unui suport client de calitate și apreciem feedbackul dumneavoastră care ne ajută să ne îmbunătățim.

Vă rog să ne dați o altă oportunitate de a vă dovedi că ne pasă de experiența dumneavoastră. Dacă doriți să discutați mai multe despre această problemă sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, vă rog să ne contactați la numărul nostru de suport sau prin email.

Mulțumim pentru înțelegere.

Echipa Ensys

Ensys

Great, still waiting

28. mars 2023

Svar fra ENSYS RENEWABLE SOLUTIONS

Thank you for taking the time to leave a positive review. We are glad to hear that you are satisfied with our services. As for the wait time, we understand that it can be frustrating and we are doing our best to process all requests as quickly as possible. Thank you for your patience and trust in Ensys.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv