2,8

Middels

powiem szczerze ze jak ktos by mi rko…

powiem szczerze ze jak ktos by mi rko temu pwiedzial ze dam sie nabrac na cos takiego to bym go wysmial. ennex capital wygladalo normalnie nawet za normalnie. zadzwnoil do mnie facet ktory sprawial wrazenie jakby pracowal w bnku wszystko elegancko tlumaczyl nie naciskal. dlatego nie zapalila mi sie lampka strzegawcza. na poczatku wrzucilem niewielka kwote. po kiluk dnich pokazali mi ze niby zarobilem. potem znowu i znowu. czlowiek patrzy na te cyferki i mysli "kude moze faktycznie to dziala". najgorsze jest to ze oni bardzo dobrze wiedza kiedy zadzwonic i co powiedziec jak mialem watpliwosci to od razu telefon i wszystko pieknie wyjasnione. problemy zaczley sie kiedy chcialem zabrac swoje srodk. wtedy nagle okazalo sie ze tzeba cos potwierdzic cos zwryfikowac cos doplacic. za kazdym razem mial byc to ostatni krok. serio slyszalem to chyba z piec razy. potem jzu wiedzialem ze cos jest nie ahlo ale czlowiek byl tk w to wkreocny ze liczyl ze jeszcze uda sie to odzyskac. final? telefony ucichly maile bez opowiedzi i zostalem sam z problemem. policja przyjea zgloszenei ale wiadomo jak takie sprawy wygladaja. dopiero pozniej znalazlem ludzi ktorzy mieli identyczna historie jak moja. dostalem kontakt 8.8.1 specjalnie z przerwami 5.0.1 bo takie wpisy szybko usuwaja 7.5.1 i dzieki temu odzskalem srodki. jezeli ktos zastanawia sie nd ennex capital to moja rada jest prota. nie patrzcie na ladna strone i obietnice. ja tez myslalem ze mnie takie rzeczy nie dotycza.

1. juni 2026

powiem szczerze ze jak ktos by mi rok…

powiem szczerze ze jak ktos by mi rok temu powiedzial ze dam sie nabrac na cos takiego to bym go wysmial. ennex capital wygladalo normalnie nawet za normalnie. zadzwonil do mnie facet ktory sprawial wrazenie jakby pracowal w banku wszystko elegancko tlumaczyl nie naciskal. dlatego nie zapalila mi sie lampka ostrzegawcza. na poczatku wrzucilem niewielka kwote. po kilku dniach pokazali mi ze niby zarobilem. potem znowu i znowu. czlowiek patrzy na te cyferki i mysli , moze faktycznie to dziala". najgorsze jest to ze oni bardzo dobrze wiedza kiedy zadzwonic i co powiedziec. jak mialem watpliwosci to od razu telefon i wszystko pieknie wyjasnione. problemy zaczely sie kiedy chcialem zabrac swoje srodk. wtedy nagle okazalo sie ze trzeba cos potwierdzic cos zweryfikowac, cos doplacic. za kazdym razem mial byc to ostatni krok. serio slyszalem to chyba z piec razy. potem juz wiedzialem ze cos jest nie halo ale czlowiek byl tak w to wkrecony ze liczyl ze jeszcze uda sie to odzyskac. final? telefony ucichly maile bez odpowiedzi i zostalem sam z problemem. policja przyjela zgloszenei ale wiadomo jak takie sprawy wygladaja. dopiero pozniej znalazlem ludzi ktorzy mieli identyczna historie jak moja. dostalem kontakt 8.8.1 specjalnie z przerwami 5.0.1 bo takie wpisy szybko usuwaja 7.5.1 i dzieki temu odzyskalem srodki. jezeli ktos zastanawia sie nad ennex capital to moja rada jest prosta. nie patrzcie na ladna strone i obietnice. ja tez myslalem ze mnie takie rzeczy nie dotycza.

3. mai 2026

Aangeboden via fb MT103 betaling

Aangeboden via fb. Een persoon doet zich voor als een investeerder, heeft mensen nodig voor een MT103 betaling. Let op, dit gaat om miljoenen! Voorstel: we delen de 20 miljoen. De persoon moet vervolgens een account openen bij Ennexcapital.com, na alle papperassen te hebben ontvangen heb je een "bankrekening". Wel moet je 3000 euro betalen via een wallet en dan eureka je moet 10M aan hen doorstorten in crypto.....ik heb onderhandeld en gezegd dat de website fraudachtig eruit zag en om mijn vertrouwen te krijgen hij 1500 euro (de helft dus), moest betalen. Waar hij akkoord mee ging. Wel moest IK eerst de 1500 euro betalen en bewijzen! Dan zou hij de andere helft doen...vreemd verhaal maar ben nog niet klaar, word vervolgd

22. juli 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis