EDIT: After writing the review i got in contact with them and they solved the issue promptly and even added something extra for the delay! If you need help, leaving a review seems to be the fastes... Vis mer
Var helt ok att handla från men respekterar inte att jag inte vill ha e-post. Unsubscribe tar de som "skicka mer". Edit efter svar: Trist att man måste skriva här för att slippa mail när man r... Vis mer
Allt gick bra - rätt varor och snabb leverans. Men fick aldrig något beställningskvitto eller meddelande i PostNord appen att paketet skickats så det var två-tre dagar jag undrade om allt stod rätt ti... Vis mer
Jag har inte fått mina produkter och dom har inte ens hört av sig. Betalning drogs på mitt kort, sen hände ingenting. Edit: Jag har nu fått mina produkter och det var inte Enlys fel, det var Postno... Vis mer
Enly.se erbjuder hårvård, hud och skönhet online ✅ Snabb leverans ✅ Bra priser ✅ Fri frakt ✅ Brett Sortiment ✅
Furulund Centrum, 43348, Partille, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Bra pris och väldigt snabb leverans
Så snabbt skickat och bästa priset. Jättenöjd kund som kommer handla från er igen!
Snabb och smidig leverans….och till ett bra pris på varan. Här handlar jag gärna igen.
Lätt att hitta på sidan. Otroligt snabb leverans, med ett meddelande som gjorde min dag lite bättre.
Otroligt snabb leverans även på de produkter som inte var i lager. Fick två paket, super nöjd.
Mina produkter har ej kommit till mig på snart två veckor

Svar fra Enly.se
Snabb leverans och låga priser !
Den här gången gick paketet tillbaka! Fick inget sms om att paketet kommit.Får nu betala för frakten! Tråkigt 😫Har funkat tidigare hur bra som helst.
Verkligen fantastiskt:) leveransen är blixtsnabb, när jag inte hunnit att kvittera ut min vara pga resa fick jag enkelt hjälp direkt med att lösa problemet! Rekommenderas varmt:)
Nöjd med både produkt och mycket bra kundservice. Svarar snabbt och är väldigt engagerade. Lämnade ett dåligt omdöme tidigare, men upptäckte senare att det var jag som hade misstagit mig om leveransen. Rekommenderas varmt!
Trygg hemsida, snabb leverans och bra produkter till bra pris. Rekommenderar verkligen!

Svar fra Enly.se
Bra pris och supersnabb leverans. Allt gick supersmidigt.

Svar fra Enly.se
Bra pris, snabb Kundservice!

Svar fra Enly.se
Väldigt bra shampoo för mörkt och färgat hår