Enhörning Pt, Hälsocoach Anmeldelser 27

Se hva andre synes

Informasjon om virksomheten

1. Personlig trener

Skrevet av virksomheten

En coach som arbetar för att genuint ge dig kunskapen att nå dina mål. Träning, kost, coaching och allt som hör till.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Filip har hjälpt mig att hitta ett sunt…

Filip har hjälpt mig att hitta ett sunt sätt att se på kost och träning. Jag har kämpat med ätstörning och alltid pendlat väldigt mycket i vikt.
Har alltid varit grym på att "banta" men går alltid upp det jag tappat direkt när jag "klar."
Nu är det två veckor sedan jag avslutade med Filip. Har gått ner sakta men säkert under vårt arbete men aldrig känt att jag bantat. Jag har ätit mackor varenda dag. Ätit godis varenda helg. Druckit vin och ätit mat man blir mätt av. Som är god!
Nu efter avslutad coachning så fortsätter jag bara. Jag äter på som vanligt. Tränar som vanligt och vikten fortsätter sakta att droppa.
Hade det varit det gamla sättet jag gått ner i vikt på hade jag garanterat gått upp ett par kilo eller ännu mer efter ett avslut. Men detta är verkligen inget avslut. Det är bara en fortsättning på resten av mitt liv. 😊
Den här gången känner jag mig trygg med att jag inte kommer fortsätta pendla i vikt och det är den största vinsten för mig.
Tack!

15. mars 2026

Funkar på riktigt

Kört både 16woh ock många andra dieter, men med Philip hittade jag ngt som är hållbart i resten av livet, 10 kilo mindre på vågen som mest, och då har jag varje morgon ätit mackor med ägg och ( det här vet inte coach, men hade även på lite kaviar), jag har kunnat äta pizza och hamburgare varje vecka, (såklart inte från pizzerian) och fått en mängd olika grymt bra recept! Och öl på helgen 😅

Kanske har jag varit hans jobbigaste klient, eftersom jag kör mitt eget race ibland 😅men han har behållt tålamodet och aldrig fått mig att känna mig dålig. Har öven varit lyhörd för vad jag vill utveckla i gymmet, så stort tack för denna gång 🏋️‍♀️

3. mars 2026

Toppen!

Filip är en väldigt pedagogisk och engagerad coach! Efter att ha tränat med honom känner jag mig både starkare och tryggare i utförandet av alla mina övningar. Tack Filip! 💫

26. januar 2026

Sjukt bra 👌

Tog hjälp av Filip för att komma igång, lära mig övningar och fixa formen i gymmet. Han identifierade direkt svaga punkter och kom med åtgärder för att fixa dessa. Han har också varit väldigt behjälplig med tips för att jobba runt skador/besvär.

Har gått från att kasta runt vikter i gymmet till att faktiskt träna, det har varit väldigt givande.
Sjukt bra 👌, rekommenderar varmt!

7. januar 2026

Tack för värdefull pt-tid

Jag anlitade Filip i början av sommaren då jag behövde en nystart med min träning. Efter att ha känt mig vilsen i gymmet under många år behövde jag hitta tillbaka till övningarna som passar mig idag, hitta det tekniska, återfå glädje till träning och känna den energi träningen ger. Filip har hjälpt mig med allt detta. Vi har filat på teknik och jag har fått flera "aha"-upplevelser varpå jag nu hittat mitt sätt. Filip har pushat mig till att våga gå längre och inte ge upp, han har samtidigt varit lyhörd med respekt för att allt ska kännas bra. Nu när våra pt-timmar är slut har jag fått så mycket värdefullt med mig som jag är tacksam för, och jag redo att försöka stå på egna ben! 💪 Rekommenderar varmt!

9. november 2025

Hälsan

God och bra mat och att man ändå kan välja sådant man gärna gillar att äta. Fast i mindre mängder 😄
Främsta fördelen är viktnedgången.
Dels så har jag ju blivit lättare och det har medfört att mitt hjärta jobbar lugnare.
Mitt blodtryck har blivit mycket bättre.
Löpningen har blivit mycket lättare oxå.
Så bara massa fördelar.
Det finns en nackdel eller inte, kläderna är lite stora 🤣

Bra övningar i gymmet. Det har varit jättekul och motiverande att träna.
Efter som man måste checka in varje vecka så kan man inte fuska.
Det har även varit bra att få träffa Filip en gång i månaden.
Han är riktigt grym.

6. januar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Efter 4 fantastiska månader med Filip…

Efter 4 fantastiska månader med Filip som coach så har jag äntligen fått förstå vad det faktiskt på riktigt innebär att ha en coach. En som är med dig, guidar, stöttar, pushar & även bromsar där det behövs. Filip har en otrolig passion för dig som klient & jag har under hela perioden känt en enorm trygghet, i både upplägget han ordnade, samt i hur jag kunnat anförtro mig till honom om tidigare problematik gällande mat & träning. Han sitter på otroligt mycket kunskap, sunda tankar & ett väldigt stort och härligt leende ! 😄✨
Maten blev aldrig tråkig, han anpassade kostplanen efter min ekonomiska situation & vi fick till fantastiska resultat i min träning ! 🏋🏼‍♀️

Rekommenderar Filip starkt & går ur detta sammarbete med en mängd av verktyg som jag kan fortsätta använda i framtiden ! ☺️🌸

20. oktober 2025

Kunnig, lyhörd, utmanande

Filip är en fantastisk coach som lyssnar på ens behov och anpassar kost och träning efter det. Svarar alltid på alla frågor och förklarar med både text och film. Ville jag byta ut några maträtter så var det aldrig något problem. Han peppade vid hjärnspöken och utmanade mig i gymmet så jag kunde utvecklas på bästa sätt! Är väldigt nöjd men hela upplägget och kommer definitivt komma tillbaka!

16. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Filip har stor kunskap i kost och…

Filip har stor kunskap i kost och styrketräning och har hjälpt mig enormt mycket dessa månader jag kört med honom. Stort engagemang och han vill verkligen att man ska lyckas med sina mål. Han hittar lösningar på allt. Rekommenderar starkt!

15. oktober 2025

Räddade min rygg

Jag kom till Philip med en dålig rygg och utan ork att börja träna. Redan efter vårt första samtal kände jag att han verkligen förstod mig, och jag kände mig helt trygg i hans händer. Efter vårt första träningspass mådde jag betydligt bättre, och smärtan var inte lika påtaglig.
Philip har lärt mig mycket om träning på gymmet och hur jag ska stärka min rygg. Jag vet att vi har haft både kul och lärorikt tillsammans, för nu när jag tränar på egen hand saknar jag våra pass på gymmet.

23. september 2025

5 av 5

Jag har nu avslutat mina PT-timmar och jag är supernöjd. Jag var länge intresserad av att börja träna på gym, men kände att jag saknade både kunskapen och motivationen för att komma igång på egen hand.
Målet var att lära mig grunderna, få koll på tekniken och bygga upp en trygghet i gymmet. Under hela processen har Filip varit engagerad, pedagogisk, motiverande och positiv - samtidigt som han har utmanat mig!
Jag känner att jag nu har både kunskap och självförtroende att fortsätta med träningen på egen hand.
Detta har varit en av de bästa investeringar jag gjort och jag kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på att ta hjälp till sin träning!

24. juni 2025

Trygg, stark och motiverad – med hjälp av Filip Enhörning

Jag har precis avslutat 13 träningspass tillsammans med Filip Enhörning, och jag kan inte vara mer nöjd!

Från första passet har Filip varit otroligt engagerad, kunnig och inspirerande. Varje träning har varit lärorik och anpassad efter mina mål och förutsättningar – och det har verkligen gett resultat.

Det jag uppskattat mest är hur Filip inte bara fokuserat på att pusha mig under passen, utan också på att ge mig verktygen och kunskapen för att kunna utmana mig själv att lyfta tyngre och utvecklas vidare på egen hand. Nu känner jag mig trygg i gymmet och motiverad att fortsätta min resa!

Tack Filip för din professionalism, ditt tålamod och din positiva energi. Jag rekommenderar dig varmt till alla som vill ta sin träning till nästa nivå! 💪

15. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Filip är en väldigt kunnig PT

Filip är en väldigt kunnig PT. Han har lyssnat på vad jag behöver och vill ha hjälp med. Coachat till att utmana mig. Från att ha tyckt att gym är en tråkig träningsform har jag gått till att tycka att det är roligt. Har också tränat bort en del av smärtan i mitt knä, så jag fortsätter följa Filips råd.

6. april 2025

Effektiv och behaglig massage

Jag bokade massage för att få hjälp med stela ryggmuskler.
Filip var noga, och lyssnade efter hur jag upplevde behandlingen. Efteråt kändes det smidigt och bekvämt i kroppen. Nu törs jag försöka träna igen utan oro för ryggbesvär.

6. januar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En investering värt varenda krona

Jag anlitade Filip som PT då jag tidigare känt mig ganska obekväm i gymmet och inte riktigt haft koll på vilka övningar jag ska göra.
Det jag ville få ut med detta var att lära mig fler övningar och hur jag teknikmässigt ska utföra dessa så att jag sen kan sköta det på egen hand och jag har lärt mig allt detta plus mycket, mycket, mer.
Filip är ett superproffs samt väldigt noggrann med att man ska förstå i vilket syfte man utför övningarna och man går alltid därifrån med nya kunskaper och en skön träningsvärk som väntar på en morgonen efter.

Jag är otroligt nöjd med Filip och allt som jag har lärt mig under den här tiden. Om jag på förhand hade vetat allt detta så hade jag kontaktat han för längesen, detta är den bästa investeringen jag har gjort för mig själv.

21. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Filip är en riktig stjärna...

Filip är en riktig stjärna som har lärt mig så enormt mycket inom styrketräning. Filip anpassade efter mina önskemål och behov men motiverade och pushade mig framåt hela vägen för ett sunt helhetstänk. Idag är jag starkare än någonsin och fokuser på att bygga muskler och inte viktnedgång. Bästa investeringen jag gjort. Rekommenderar starkt Filip till alla som önskar en proffsig, respektfull och ödmjuk PT!

26. november 2024

Supernöjd!

Supernöjd med min coachning av Filip! Jag önskade att bli mer tekniskt duktig på styrkelyftsövningar samt att få inspiration till olika "pass" och övningar man kan göra efter att PT-timmarna är slut vilket Filip verkligen hjälpte mig med. Filip är proffsig, personlig och peppande. Rekommenderar starkt!

1. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En personlig tränare som passade mig…

En personlig tränare som passade mig till 100%!!!

Jag hade en fördom om att gymträning inte passade mig, men kände att om jag ska testa ska jag starta med en PT.

Filip gav mig kunskap om kroppen, muskeluppbyggnad och ett sunt sett att tänka runt kost och träning!!

Idag har jag fastnat för gymträning och känner att jag fick en bra grund att stå på:)

För den som eftersöker en PT som är ödmjuk och jordnära och har en stor kunskap om kroppen, träning och kost har hittat rätt!!!

7. november 2024

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv