Tommy var trevlig över telefonen. Levererade mig en energiberäkning inom några dagar. Kändes väldigt strukturerad och hade god service. Trevlig kommunikation i mailkonversationen, snabb i kontakt både... Vis mer
Tommy var väldigt tillmötesgående, professionell och skrev en rapport som även kommunen var imponerad av dess tydlighet. Dessutom var priset helt rimligt. Rekommenderar Tommy väldigt varmt till den... Vis mer
Toppbetyg! Mycket snabb service och vi fick energiprestandan på vår hus som vi ska bygga på nolltid Vill varmt rekommendera detta företag till alla som ska bygga nytt och bygga till. Vi hade... Vis mer
Mycket bra och snabb service. Bra kommunikation! Dyrare än somliga och billigare än somliga, men prisvärt. Jag är nöjd!
Vi på Energy First är en komplett partner inom energi- och miljö. Vi erbjuder bland annat tjänster som energiberäkningar, energideklarationer, dagsljusberäkning och energieffektivisering. Energi- och dagsljusberäkningar genomför vi över hela landet. För övriga tjänster utgår vi ifrån vårt kontor i Varberg.
Kungsgården 2C, 43296, Åskloster, Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Snabbt och trevligt bemötande och ett rimligt pris.
Snabbt och proffsigt bemötande och bra bollplank
Efter första kontakt till leveread dagsljusberäkning för mitt byggprojekt tog det endast ett fåtal dagar. Jag tackar för strålande arbete, fin service och snabb leverans!
Högt kundfokus, trevliga och proffsiga. All hjälp man behöver inom energiberäkningar med snabbt resultat.
Helnöjd och kommer anlita igen!
Trevligt bemötande och snabb leverans till ett rimligt pris! Är mycket nöjd med Energy First.
Mycket bra och snabb service.
Bra kommunikation!
Dyrare än somliga och billigare än somliga, men prisvärt. Jag är nöjd!
Supersnabb och proffsig hjälp! Kan varmt rekommendera.
Proffsigt bemötande mot kund med många frågetecken, snabb hjälp och stort engagemang. Rekommenderas starkt!