Hele fijne ervaring met dit bedrijf
Hele fijne ervaring met dit bedrijf! Goed advies, duidelijke communicatie en de airco is netjes en vlot geplaatst. Alles werkt top en ik ben blij met het resultaat. Aanrader!

Svar fra Energiezuinigheidswinkel
Wij van EnergieZuinigHeidsWinkel.nl bieden u de meest zuinige elektrische verwarmingsproducten op de markt aan. Elektrische EnergieZuinige Verwarmingsproducten, zijnde radiatoren, handdoek-designradiatoren, vloerverwarming, warmwaterboilers en hybride warmwaterpompen. Wij zijn specialist op het gebied van elektrisch zuinig verwarmen met onze radiatoren, warmwaterpomp, vloerverwarming en handdoek designradiatoren. van Rointe voor zowel woningen, industrieel, architectuur. Onze producten zijn duurzaam, volledig recyclebaar en gemaakt van geïnjecteerd aluminium en gevuld met onze eigen ontwikkelde afbreekbare thermische vloeistof.
Shannonweg, 3197LG, Botlek Rotterdam, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Energiezuinigheidswinkel
Super fijne ervaring mee, communiceert en schakelt snel en afwikkeling is ook super goed.
Kwaliteit van de bij ons geleverde radiatoren zijn top, zowel qua design als functionaliteit in de app voor ons een geweldige aanvulling in onze woning.

Svar fra Energiezuinigheidswinkel
Onlangs een radiator gekocht en ben zeer tevreden.
Goede en snelle service en fijne uitleg.
Ik zou de producten iedereen aanraden.

Svar fra Energiezuinigheidswinkel
Tof bedrijf aanrader van een maatje en kan het zeker aanraden bij jezelf

Svar fra Energiezuinigheidswinkel
De levering verliep netjes volgens afspraak en de installatie werd vakkundig uitgevoerd. Alles werd rustig uitgelegd en netjes achtergelaten. De kachel zelf werkt perfect: hij warmt snel op, is zuinig in gebruik en ziet er ook nog eens strak uit.

Svar fra Energiezuinigheidswinkel
Goede radiatoren, super goede service

Svar fra Energiezuinigheidswinkel
Ik heb onlangs een kachel aangeschaft bij dit energiebedrijf en ben echt positief verrast. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en duidelijk geholpen, zonder verkooppraatjes waar je niets aan hebt. Ze namen de tijd om mee te denken over welke kachel het beste bij mijn woning en verbruik past.

Svar fra Energiezuinigheidswinkel
Goede ervaring gehad met dit bedrijf, snelle communicatie en een goede levering.
Voor iedereen die zuiniger hun energie wil behouden is het zeker een aanrader!

Svar fra Energiezuinigheidswinkel
Meerder elektrische radiatoren gekocht via de website. Mooie design radiatoren die nog eens zuinig in verbruik zijn. Snel geleverd en prima communicatie!

Svar fra Energiezuinigheidswinkel
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.