Bedankt, Employes Support Team! Jullie zijn de beste! 😊 Jullie zijn altijd heel behulpzaam, reageren snel en staan altijd klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Ik waardeer jullie hulp enorm!
Se hva andre synes
Makkelijk te bereiken en goed advies gekregen ook behulpzaam om gegevens over te zetten naar nieuwe situatie. Dus voor ons dikke 10.
We liepen al jaren te rommelen met onze loonstroken een aangiftes via een duur bureau waar wat niet efficiënt werkte en die ook onze mutaties niet tot slecht verwerkten. Nu hebben we alles onder 1 dak... Vis mer
Employes by Shine is een zeer gebruikersvriendelijk salarisprogramma. Als je een vraag hebt, krijg je over het algemeen zeer snel een reactie via de chat. Kom je er via de chat niet uit is telefonisch... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Employes zorgt ervoor dat je salarisadministratie perfect geregeld is. Onze software biedt je als ondernemer de mogelijkheid om alle gegevens omtrent salarisadministratie makkelijk en snel online in te voeren.
Probeer nu gratis
Skrevet av virksomheten
- Je kunt Employes geheel vrijblijvend uitproberen.
- Maak een proefaccount aan en ontdek geheel vrijblijvend onze software.
Gratis overstapservice
Gratis overstapservice - wij zorgen voor een soepele overstap
Kontaktopplysninger
Danzigerkade 207, 1013 AP, Amsterdam, Nederland
- 020-8085481
- info@employes.nl
- employes.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Altijd correct en snel geholpen
Altijd correct en snel geholpen, vriendelijk en professioneel
Makkelijk te bereiken en goed advies…
Geweldige en snelle ondersteuning!
Makkelijk te installeren en werkt…
Makkelijk te installeren en werkt prima. Met een vraag wordt er snel gereageerd
Fijne beknopte software
Fijne beknopte software, goede en snelle support en goed geprijsd. Biedt mij als salarisadministrateur voldoende mogelijkheden voor het verwerken van diverse salarisadministraties.
Duidelijke toelichting en hulp via de…
Duidelijke toelichting en hulp via de klantenservice.
Perfect!
Perfect!
De communicatie is snel en top! Kunnen nog een hoop bedrijven van leren!
Zeer vriendelijk en kundige helpdesk medewerkers en een gebruiksvriendelijk pakket.
goede prijs en service
Heel overzichtelijk programma.
Makkelijk om mee te werken
Makkelijk om mee te werken en snel antwoord als je een vraag hebt
Fantastische service & support.
De salaris slippen geven beknopte…
De salaris slippen geven beknopte informatie. Een werknemer wil namelijk inzicht hebben in de afdrachten.
Zeer tevreden over salarispakket Employes
Werk nu een aantal jaren met volle tevredenheid met het salarispakket van Employes. Duidelijke werking en het is gemakkelijk om wijzigingen door te voeren. Bij problemen wordt snel, deskundig en vriendelijk geholpen door de servicedesk.
Kijken goed mee als ik er niet uit kom…
Kijken goed mee als ik er niet uit kom en reageren snel. Top
Overzichtelijk en eenvoudig
Geweldige software die ons helpt de loonadministratie zelf te kunnen doen. Alles is eenvoudig te bedienen. Ik mis alleen een app voor de beheerder/werkgever.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.