Produkt nie jest zgodny z opisem. W ofercie na stronie nadruk jest w stylu vintage(postarzany), sam kolor koszulki również nie jest czysto czarny tylko szarawy. Otrzymany egzemplarz jest koloru czysto... Vis mer
Se hva andre synes
Zakupiłam plecak Banned Alternative, jakość bardzo dobra, super odszyty, materiał dobrej jakości. Dostawa ekspresowa (po dwóch dniach towar już był na miejscu). Polecam :-)
Zamówiłam koszulkę i spodnie w prezencie dla mojego syna.Prezent bardzo się podobał.Macie bardzo szybka i sprawną obsługę.Podobaly mi się również częste informacje,dzięki którym wiedziałam co dzieje s... Vis mer
Po przeczytaniu opinii miałem lekkie obawy co do zakupów w EMP. Myliłem się. Wszystko w jak najlepszym porządku. Wysyłka bardzo szybka,dostarczenie przez przewoźnika-bezproblemowe. Towar(buty)-dla mni... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ponad 30000 artykułów – Oficjalny Merch Dla Fanów Rocka i Metalu – Wszystko Dla Fanów: Filmów, Seriali i Gier - Ekskluzywne Edycje i Marki
Kontaktopplysninger
California Avenue 1601, 94304, Palo Alto, USA
- emp-shop.pl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ok.Wszystko zgodne.
szybka i sprawna dostawa
szybka i sprawna dostawa, brawo
Paczka przyszła błyskawicznie
Paczka przyszła błyskawicznie, koszulka w dotyku jest delikatna, przyjemna ale jednocześnie czuć, że jest wykonana z wytrzymałego materiału
Kupuje w tym sklepie od lat i bywa…
Kupuje w tym sklepie od lat i bywa różnie tzn. jednym razem zamówienie jest szybko zrealizowane, drugim razem szybciej dotrze coś z AliEx... lub z TEMU. Jeżeli ciuchy pasują to OK, ale jeżeli zwrot to też nie dają rady tego ogarnąć w cywilizowany sposób, naprawdę można wpaść w sporą irytację. Jeżeli chodzi o jakość to raczej OK choć mogło by być lepiej chociaż w dzisiejszych czasach ogólnie jakość podupadła w każdej branży produkcyjnej.
Gut qualitat
Bardzo dobra jakościowo koszulka!
Everything was quick and quality is…
Everything was quick and quality is adequate. I'd recommend shopping here.
Szybko dostarczona jakościowa kurtka…
Szybko dostarczona jakościowa kurtka !!! Dziękuję bardzo !!!
Materiał koszulki jest niskiej jakości.
Polecam. Koszulki extra. Szybka i terminowa dostawa.
Szybka obsługa i wysyłka
Szybka obsługa i wysyłka, bardzo dobra jakość i wykonanie.
Wszystko przebiegło pomyślnie
Wszystko przebiegło pomyślnie. Jestem zadowolona 🙂
Delivery took more than month.
Delivery took more than month.
:-(
Finally I have got it
:-)
Shop for very patient buyers
Jakość produktów
Wysoka jakość materiałów produktów które sprzedajecie. Konkretną data dostawy.
Ok full satisfaction
Super dostawa i jakość produktów.
Super dostawa i jakość produktów.
Dobra jakość i szybka wysyłka
Dobra jakość i szybka wysyłka! Dziękuję! AP
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, przepiękna sukienka!
Bardzo polecam sklep i sukienki. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam.
Szybka realizacja zamówienia zgodna z…
Szybka realizacja zamówienia zgodna z zamówieniem, bardzo szybka dostawa.To moje pierwsze zamówienie i z pewnością nie ostatnie.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.