meldte meg inn en kveld og satte inn 1000 kr med bankoverføring. Det så helt greit ut i starten. Spillene begynte å henge og saldoen stemte ikke. Etter en uke ga jeg opp og stoler ikke på dem.
meldte meg inn en kveld og satte inn 1000 kr med bankoverføring. Bonusen kom med en gang og jeg spilte litt på slots. Så ba de plutselig om tre ulike dokumeter. Til slutt kom pengene, men gleden var b... Vis mer
Slotsene frøs annenhver runde, måtte laste inn på nytt
Jeg spiller mest blackjack og litt poker-varianter, og utvalget her holder for meg. Grafikken er klar, og kortene er lett å lese, selv på mobil. Ingen fancy tull, bare det jeg trenger for å spille.
- Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Høytrykksvask
- Nr. 4 av de 8 beste virksomhetene i kategorien Kasino og veddeløp på nett
LolaJack | 400% opptil 150 000 kr + 400 GS
Norge
- emfliserens.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Andre kikket også på
Kyc starta først etter at jeg ba om…
Kyc starta først etter at jeg ba om uttak.
suport brukte over et døgn og ga bare…
suport brukte over et døgn og ga bare et standardsvar.
Uttaksgrensa var så lav at jeg måtte…
Uttaksgrensa var så lav at jeg måtte dele opp gevinsten.
Verifisering står fast
Verifisering står fast, ingen oppdatering på dagevis.
Spillet frøs midt i bonusrunden og…
Spillet frøs midt i bonusrunden og innsatsen forsvant
Kundeservice var høflige
Kundeservice var høflige, men skjønte ikke problemet i det hele tatt.
suport svarte på engelsk selv om jeg…
suport svarte på engelsk selv om jeg skrev på norsk.
kommer ikke tilbake.
Bonus uten innskudd var ok
Jeg fikk noen gratisspinn ved registrering uten å sette inn noe. Vant ikke mer enn småtteri, men det ga meg et inntrykk av hvordan siden funker. Ingen rare krav om å sette inn etterpå for å få ut gevinsten, men jeg var jo under minstegrensen uansett.
Minste utak altfor høyt etter min smak.
meldte meg inn en kveld og satte inn…
Omsetningskravet var mye høyere enn det…
Omsetningskravet var mye høyere enn det som sto på forsiden.
altfor få bord med ekte dealer
altfor få bord med ekte dealer, og nesten alltid fulle.
Bonusvilkårene gjemt i liten skrift
Bonusvilkårene gjemt i liten skrift, oppdaga det for seint.
Gratisspinn ga smuler.
Kortspillene er fine
Nattspilling på mobilen
Spiller som regel litt før jeg legger meg, bare på mobilen. Siden laster raskt og spillene hakker nesten aldri, selv på litt dårlig wifi. Ikke vunnet noe stort, men små gevinster gjør det kos. Funker for meg.
betalingen kom aldri fram til kortet…
betalingen kom aldri fram til kortet mitt.
Uttaket kom etter fire dager
Uttaket kom etter fire dager, mye lengre enn lovet.
Ba om samme dokument tre ganger for ett…
Ba om samme dokument tre ganger for ett uttak.