Elvy Anmeldelser 64

TrustScore 4 av 5

4,2

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag vill ge Elvy mitt starkaste omdöme för deras fantastiska insats. De finns alltid där när man behöver dem och har stöttat mig genom hela processen. Gustav och William har gjort ett enastående... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Första tanken: -lite för bra för att vara sant? Vad är haken? Men det har hittills visat sig att allt som utlovats har efterlevts från Elvy, alltså ingen hake som vi har kunnat se! Det känns som en... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Allt fungerade bra, snabbt från beslut till leverans. Nu ska jag luta mig tillbaka dom kommande 15 åren, o ignorera elpriser. Det kostar visserligen lite extra, men för mig är det värt det! Rekomme... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Energiutstyr og -løsninger
  2. Energileverandør
  3. Solenergileverandør

Skrevet av virksomheten

Elvy är en ny typ av energileverantör som sätter husägarens intressen i centrum. Vi vet att det de flesta husägare verkligen önskar är ett varmt hem, låga elräkningar och en trygg energilösning – utan att behöva navigera genom en djungel av kostsamma investeringar och osäkra framtidsutsikter. Därför erbjuder vi ett allt-i-ett-abonnemang som täcker hela hushållets energibehov, året runt, med ett fast månadspris och en garanti som sträcker sig genom hela avtalsperioden.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag vill ge Elvy mitt starkaste omdöme…

Jag vill ge Elvy mitt starkaste omdöme för deras fantastiska insats.
De finns alltid där när man behöver dem och har stöttat mig genom hela processen. Gustav och William har gjort ett enastående arbete med att lösa allt längs vägen, med ett personligt engagemang som man sällan ser idag.

Tack för att ni alltid ställer upp och gör det lilla extra.

En mycket nöjd och tacksam kund!!!

17. april 2026

Hej Hamid,

Jättestort tack för de fina orden — det värmer verkligen! Att du upplever att vi finns där genom hela processen och att engagemanget känns personligt är precis vad vi strävar efter. Vi vet att vårt koncept kan kännas som ett stort steg, så att du känner dig trygg och stöttad hela vägen betyder enormt mycket för oss.

Vi framför dina hälsningar till Gustav och William — de blir garanterat glada!

Har du fler funderingar framöver är du alltid välkommen att höra av dig.

Stort tack, Teamet på Elvy

Vad är haken?

Första tanken: -lite för bra för att vara sant? Vad är haken?
Det känns som en fullträff för vår del!

7. april 2026

Hej Roger!

Vad glada vi blir av att höra om din upplevelse, och att du delar den här på Trustpilot betyder mycket för oss. Stort tack för det!

Nu är ni med och driver på en efterlängtad omställning av energisystemet- en fullträff för er och för hela Sverige!

Varma häslningar,

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra, snabbt från beslut till leverans.
Nu ska jag luta mig tillbaka dom kommande 15 åren, o ignorera elpriser.
Det kostar visserligen lite extra, men för mig är det värt det!
Rekommenderas!

Hej Anders,

Vad kul att höra att allt gick snabbt och smidigt från beslut till leverans – det är precis så vi vill att det ska fungera! Och att kunna luta sig tillbaka och slippa tänka på elpriser de kommande åren är ju hela poängen med vårt koncept. Vi är glada att du upplever att det är värt det. Tack för rekommendationen, det betyder enormt mycket för oss som ungt företag på uppdrag att göra energiomställningen enkel för fler. Har du fler funderingar framöver är du alltid välkommen att höra av dig!

Allt gott, Teamet på Elvy

Elvy får 10/10!

Har Elvy idag på min nuvarande fastighet, är riktigt nöjd, 10/10. Har nyligen köpt nytt hus och även där kommer jag installera Elvy. Vid försäljningen av mitt hus så uppskattade de nya ägarna att detta var på plats.

9. april 2026

Hej Hugo,

Wow, 10/10 – vilken fin feedback, tack! Att du är så nöjd att du väljer att installera Elvy även i ditt nya hus betyder otroligt mycket för oss. Och att de nya ägarna av ditt förra hus uppskattade att systemet redan var på plats visar verkligen att det är ett mervärde som håller i längden. Vi är ett ungt företag på ett stort uppdrag att energieffektivisera Sverige, och kunder som du gör den resan värd varje dag.

Har du fler funderingar inför installationen i det nya huset är du alltid välkommen att höra av dig!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hittade snabbt en bra lösning för…

Elvy hittade snabbt en bra lösning för oss o var snabba med att installera vårt el-vatten-värmesystem o dom är lätta att få kontakt med. Så nöjd med det hela från start till klart.

8. april 2026

Hallå där Pernilla!

Jättestort tack för de fina orden! Att vi kunde hitta en snabb och bra lösning för ert el-vatten-värmesystem och att ni upplevde att det var lätt att nå oss – det är precis så vi vill att det ska vara. Vi vet att vårt koncept kan väcka frågor, så att hela resan från start till klart kändes smidig värmer verkligen.

Tveka inte att höra av dig om det är något framöver!

Fantastisk service från Elvy Energi AB

Fantastisk service från Elvy Energi AB! Smidig process, tydlig kommunikation och riktigt bra kundbemötande. Rekommenderas starkt.

3. april 2026

Hej Micke,

Jättestort tack för de fina orden! Att du upplevde processen som smidig och kommunikationen som tydlig är precis vad vi jobbar för varje dag. Bra kundbemötande är hjärtat i allt vi gör, så det värmer extra att höra att det märks. Har du fler funderingar framöver är du alltid välkommen att höra av dig!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har haft en bra upplevelse med Elvy…

Har haft en bra upplevelse med Elvy hittills. Allt från första kontakt till installation har fungerat smidigt och jag har fått tydliga svar på mina frågor.

Hej Clas,

Vad kul att höra – det är precis den upplevelsen vi vill ge! Smidigt från start till mål med tydlig kommunikation hela vägen. Vi är ett ungt företag som jobbar hårt för att göra energiomställningen enkel och trygg, så dina ord betyder mycket för oss.

Har du fler funderingar framöver är du alltid välkommen att höra av dig!

Riktigt skönt och bra

Riktigt skönt och bra!
Hittade Elvy av en slump när jag scrollande för något år sedan. Det är alltid läskigt med nya innovationer men med deras nära och personliga kommunikation skapade det en trygghet jag inte hittat på elmarknaden förr. Ny anläggning utan investering och jag vet alltid vad elräkningen landar på den 27

Jag fick hjälp av en William under hela projekteringen som löste allt från platsbesök till drift. Mycket bra!

14. januar 2026

Hej Joanna,

Vilken fin feedback, tack! Det gör oss väldigt glada att vår personliga kommunikation och transparens kring elräkningen ger den trygghet vi strävar efter. Vi vet att vårt koncept kan kännas nytt – så att du upplever det som genomtänkt och tryggt är otroligt värdefullt att höra. Vi framför dina hälsningar till William – han blir garanterat glad!

Tveka inte att höra av dig om det dyker upp frågor.

Kostnadseffektivt!

Som ny villaägare hade jag inte den blekaste koll på värmepumpar. Direkt vid inflyttning strulade den dåvarande och tack vare Elvy fick jag en snabb och inte minst kostnadseffektiv lösning 👍🏻

Hej Johannes,

Jättestort tack för att du tog dig tiden att betygsätta oss! Vi vill verkligen göra det enkelt för nya villaägare att hitta rätt värmepumpslösning – snabbt och utan krångel. Härligt att höra att vi kunde leverera på det.

Vårt erbjudande är unikt och kan väcka frågor, så har du fler funderingar framöver är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi kan inte rekommendera Elvy Energy.

Vi kan inte rekommendera Elvy Energy.

Installationen av vårt värmesystem har präglats av allvarliga brister i såväl kommunikation som genomförande. Vi har i praktiken tvingats ta rollen som projektledare, då återkoppling uteblivit om vi inte själva aktivt drivit ärendet framåt.

Överenskomna tider har inte hållits, hantverkare har uteblivit utan besked och nya aktörer har tillkommit utan föregående information. Det har saknats en tydlig ansvarig part, och samordningen mellan involverade aktörer har varit otillräcklig.

Elinstallationen var bristfällig och i delar felaktigt utförd, vilket medförde att arbetet fick avbrytas och krävas omgjort av behörig installatör. Även i övrigt har delar av installationen varit ofullständiga eller utförda utan tillräcklig noggrannhet.

Vi har därtill erhållit motstridig information i centrala frågor och saknade en samlad, realistisk tidplan. Under perioder har vi stått utan fungerande värmesystem och tvingats använda direktverkande el.

Sammanfattningsvis rör det sig om:
• Väsentliga brister i kommunikation
• Avsaknad av tydlig projektledning och ansvarsfördelning
• Upprepade förseningar och utebliven återkoppling
• Fel och brister i utförandet, särskilt inom elinstallation
• Otillräcklig hantering av kundärenden

Vi noterar även att företaget tillämpar incitamentsbaserade upplägg där kunder erbjuds förmåner för att rekommendera tjänsten vidare. Detta riskerar, enligt vår mening, att påverka tillförlitligheten i sådana rekommendationer.

Vi har nyligen tilldelats en ny projektledare, vilket vi utgår från innebär att ärendet nu tas på större allvar. Vi förväntar oss att kvarstående brister åtgärdas skyndsamt och i enlighet med vad som kan anses fackmässigt utfört arbete.

Sammantaget är vår bedömning att leveransen inte uppfyller rimliga krav på fackmässighet, transparens eller kundhantering. Som kund har man i praktiken lämnats att själv driva processen framåt, vilket inte är acceptabelt i ett projekt av denna omfattning.

23. mars 2026

Hej Petra,
Tack för att du delar din upplevelse och för ert tålamod under processen.

Jag beklagar verkligen att projektet periodvis har upplevts bristfälligt, särskilt kring kommunikation, samordning och tidsplan. Jag förstår att det har varit en frustrerande situation för er.

Installationen har varit komplex, men det ska självklart inte gå ut över er som kund. Jag är därför glad att vi tillsammans har kunnat reda ut de delar som tidigare varit problematiska och att ni nu har fått den hjälp som behövts.

Vi tar med oss er feedback framåt för att bli bättre, och ni är alltid varmt välkomna att höra av er till mig om det dyker upp några frågor.

Tina på Kundtjänst

Mycket nöjd!

Tycker det är ett bra koncept och man slipper ta extra lån.
Installationen har gått felfritt med proffsiga och trevliga installatörer!

18. mars 2026

Hallå där Christian!

Vad roligt att höra – att du tycker det är ett bra koncept och att installationen gick felfritt med proffsiga installatörer är precis vad vi vill uppnå! Vi är ute på ett stort uppdrag att energieffektivisera Sverige, och att våra kunder slipper ta extra lån är en viktig del i att göra det tillgängligt för alla.

Tack för att du tog dig tiden att betygsätta oss, det betyder mycket!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vad ska man berätta jätte dåligt…

Vad ska man berätta jätte dåligt service nu har Pumpen stannat Igen och vi har mailat sms till Elvy ingen återkoppling Dålig kalt i huset värkar att dom inte bryr sig om sina kunder.

14. februar 2026

Hej Zeljko,

Vi beklagar att du har problem med pumpen, vår felsökning är som bekant igång sedan länge med flitig takt där tekniker har varit hos dig nyligen.

Det är otur att det händer sent en lördag, men hoppas att du uppskattar att vi återkopplade med en lösning (som fungerade) trots utanför våra ordinarie öppettider. När du sen skriver i denna betygsättning att du inte fått återkoppling, är det för oss främmande.

Vi jobbar hårt för att felsöka din installation och kommer inte sluta med det förens vårt system fungerar felfritt!

Mvh,

smidigt och bra

6. februar 2026

Hallå där Erik!

Smidigt och bra- precis vad vi vill att ni ska känna! Ett jättestort tack för att du tog dig tiden att gå in och betygsätta oss.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mycket trevlig och tillgänglig personal

9. februar 2026

Hej Lars,

Tack för de fina orden! Vi är ett ungt företag ute på ett stort uppdrag för att energieffektivisera Sverige, där ser vi verkligen tillgänglighet som en nycklarna till att lyckas. Härligt att höra att du känner att vi levererat på detta.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tryggt proffesionellt och över förväntan

Tyckte det var lite otydligt i början hur allt fungerade, men när man väl kom igång var det riktigt smidigt. Elvy känns genomtänkt och enkelt att använda, och hela upplevelsen har varit över förväntan. Det märks att de tänkt på användaren och försökt göra det så friktionsfritt som möjligt. Jag är riktigt nöjd 👍👍

2. februar 2026

Hej Petra,

Vilken fin feedback, dina ord är väldigt uppskattade- och motiverande! Vi jobbar hårt för våra kunder och blir väldigt glada när ni känner att vi lyckats leverera väl.

Vårt erbjudande är unikt och kan inledningsvis leda till många frågor som jag hoppas besvarades väl. Har du ytterligare feedback kring vad som kändes otydligt så får du gärna dela med dig till din säljare eller projektledare.

Stort tack från hela teamet på Elvy.

Mvh

Kanontrevliga

Kanontrevliga ! Supersmidiga att jobba med. Installation blev riktigt snygg !!

9. februar 2026

Hej Håkan!

Härligt att du uppskattar vår tillgänglighet, kompetens och resultatet av installationen- och tack själv för att det är så enkelt att jobba med er!

Vi ser fram emot många fina år tillsammans med er framöver, skulle ni behöva något eller om frågor dyker upp så är det som alltid bara att maila eller lyfta luren.

Mvh,

Från elpanna till luft/vatten

Bytte från en elpanna till en Daikin Luft vatten.
Hade lite större och äldre hus än deras genomsnitt så landade på 2 625 kr/månad.
Installationen gick felfritt och hade trevliga grabbar som var här. Installationen dröjde lite men hade god kontakt med projektledare hela tiden som höll mig uppdaterad.

27. januar 2026

Svar fra Elvy

Tack för att du vill ta dig tiden att betygsätta oss, och att du lämnar värdefull feedback. Och vi blir väldigt glada av att läsa att du är nöjd med vår leverans, jag ska se till att din feedback når fram till installatörer och din projektledare.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har haft kontakt med en ivrig säljare

Har haft kontakt med en ivrig säljare, tecknat avtal och gett ok till autogirodragningar. Nu svarar de inte längre, ingen projektledare har hört av sig - total tystnad. Förmodar att de inte fick låna mer pengar och nu har de inget material att installera för sina kunder. Lät för bra för att vara sant - och JA, det verkar det vara också. 😠

27. januar 2026

Hej Annika,

Tack för att du lyfter detta. Vi ber verkligen om ursäkt att det blev fel hos oss och att vi inte hörde av oss i tid. Det är inte den kundupplevelse vi vill leverera. Vi vill alltid finnas tillgängliga för våra kunder, därav våra generösa öppettider på telefon- skulle det dyka upp något i framtiden går det alltid bra att ringa in till oss på +46 10-641 19 91.

Vi är glada att du mailade oss och att vi nu har haft ett första samtal och att vi är redo att driva din installation framåt.

Som vi diskuterade är föranmälan inskickad till vår installatör, som kommer att hålla dig uppdaterad kring de återstående tekniska stegen. Vi tar med oss din feedback i vårt kontinuerliga arbete för att bli bättre, och för att säkerställa att ingen kund hamnar i samma situation framöver.

Bra service

Bra service, trevligt bemötande
Lätt att få tag i

13. januar 2026

Svar fra Elvy

Vad glada vi blir när vi läser ditt inlägg och fina omdöme. Stort tack för att du delade med dig av din upplevelse, vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra service-upplevelse genom hårt jobb, engagemang och god kommunikation.

Tack igen!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag är mycket missnöjd med både den långa förseningen

Jag köpte en tjänst för värme och el från ELVY. Installationen skulle ha varit färdig i juli 2025, men nu är det januari 2026 och lösningen är fortfarande inte levererad eller fungerande.

Utöver detta har jag haft återkommande problem med vattentrycket i rör och element. Daikin-värmepumpen visade sig vara mycket känslig för detta, och ELVY meddelade därför att de skulle installera en extra tank för att lösa problemet. Detta har dock dragit ut på tiden och situationen är fortfarande inte åtgärdad.

I dagsläget har vi inte längre något varmvatten hemma. Vi tvingas använda direkta el-element för uppvärmning, vilket är både ineffektivt och kostsamt, särskilt under vintern.

Det som gör situationen ännu värre är att när problemen eskalerade och inga lösningar fanns på plats, slutade ansvariga medarbetare att svara på både mejl och telefonsamtal. Bristen på kommunikation och ansvarstagande är mycket frustrerande.

Jag är mycket missnöjd med både den långa förseningen, den uteblivna lösningen och hanteringen av ärendet. Efter så lång tid förväntar man sig att installationen är korrekt utförd och att systemet fungerar som utlovat. Tyvärr lever ELVY inte upp till dessa förväntningar.

5. januar 2026

Hej Nawras,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi vill uppriktigt be om ursäkt för förseningen, problemen och den bristande kommunikationen. Det är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi har nu varit i kontakt med dig och hittat en lösning framåt. Projektet kommer att färdigställas snarast, problemen med värmepumpen är åtgärdade och vi har installerat en extra vattentank för att säkerställa stabilare flöde och drift av värmepumpen.

Att det blev fel beror delvis på brister hos en samarbetspartner, men ansvaret är vårt och vi tar det fullt ut. Vi tar också med oss kritiken kring kommunikationen och arbetar aktivt för att bli bättre.Tack för att du tog dig tid att lyfta detta och för att du gav oss möjligheten att rätta till situationen.

Vänliga hälsningar, ELVY

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv