Banner for Elvou

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De supplementen van Elvou zijn zo bizar goed, echt topkwaliteit! Zelf erg fan van de collageen en de magnesium. Het top team van Elvou is ook heel toegankelijk, vriendelijk en meedenkend! Je merkt d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super goede klantenservice! Ik wist niet zeker of ik een ingrediënt goed kon verdragen, ze geloven zo erg in hun product dat ik het eerst heb mogen proberen. Enorm sterk! Ik ben fan en blijf het zeker... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super bedrijf! Allereerst brengen ze waardevolle content met een duidelijke boodschap. De events die ze organiseren zijn erg inspirerend en zet je aan tot het maken van bewustere leefstijl keu... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tijdens de marathon van Zeeuws Vlaanderen heb ik gebruik gemaakt van de gelletjes van Elvou. Deze gelletjes geven vaak een verstoring in je darmen en moet je wel even naar het toilet wat niet handig i... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Trening og ernæring

Skrevet av virksomheten

Elvou is ontstaan vanuit noodzaak en vanuit frustratie. Founder Joep was jarenlang in strijd tegen een heftige vorm van eczeem toen hij er tegenaan liep dat bijna alle producten de mooie beloftes niet waar kunnen maken of de gezondheid alleen maar verder beschadigde. De gevestigde orde leek meer om geld te geven dan om gezondheid en dat MOEST anders. Een merk waar mensen niet meer hoeven te twijfelen of een product echt goed voor je is of niet. Iets dat geen potentieel schadelijke effecten kan hebben op de gezondheid en iets dat ook gewoon zegt wat het doet.

Kontaktopplysninger

Elevate your life.

Clean supplements, cosmetics, cleaning & care voor dagelijks gebruik.

4,9

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Zeer kwaliteitsvolle producten

Collageen is een echte aanrader. Magnesium gebruik ik vnl op sportdagen en in de zomer wanneer ik veel in de zon sport. Prima resultaten. Telkens ook zeer vlotte communicatie met de medewerkers wanneer ik een vraag heb over mijn bestelling.

10. april 2026

Top menstruatie producten!

Al vanaf het begin Elvou ‘gebruiker’ en zo blij met wat ze leveren en doen! Nu het maandverband en de tampons getest en ik ben er zo blij mee! Doet wat t moet doen, tampons makkelijk in te brengen, lekt niet op de zwaarste dag (4 u zonder wisselen, maat super plus ). En feit dat ik geen chemische en pluizende materialen meer gebruik is voor mij de belangrijkste reden dat ik super blij met deze producten ben. Meteen voor komende 3 maanden in huis gehaald.

6. april 2026

Svar fra Elvou

Thanks voor de mooie review Elfi!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

whey eiwit dat ook smaakt

Na een tip van mijn broer, whey poeder van Elvou gekocht. Ik doe hem door de yoghurt en het smaakt goed. Fijn dat er geen vreemde ingrediënten in zitten. Ik hou bv helemaal niet van Stevia. De bestelling was ook super snel bezorgd.

3. april 2026

Svar fra Elvou

Thanks Kyra! Dat waarderen we!

Top producten

Diverse producten gekocht, deo voor zoon, tampons en pantyliners voor dochters! zonnebrand voor mijzelf. Alles top en voelt goed! Kwaliteit is onbetwistbaar! Goed en verzorgd bezorgd!

25. mars 2026

Svar fra Elvou

Dank voor de mooie review!!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De producten waren direct de volgende…

De producten waren direct de volgende dag binnen en goed verpakt!
De glasreiniger is top, werkt echt goed en ruikt heerlijk.
De rest van de producten ga ik nog testen.

2. april 2026

Svar fra Elvou

Mega bedankt voor de review Amanda!!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Al een tijdje bestel ik de supplementen…

Al een tijdje bestel ik de supplementen bij Elvou, waar ik altijd erg tevreden over ben!
Sinds kort ook het maandverband besteld om te proberen. Voorheen gebruikte ik altijd een maandverband van katoen van een nader, niet te noemen merk. Echter was ik hier niet volledig tevreden over doordat deze aan de zijkant uitlekte. Dit gebeurd bij die van Elvou niet! Dus dat is wel erg fijn. Het maandverband geeft een erg droog gevoel tov andere katoen merken.
Enige wat ik wel op te merken heb, is dat de "wings" aan de zijkant (overgang van wings en pad) wel los/open kunnen scheuren bij (veel, vooral wandelen, 10k stappen halen he?) beweging.
Daarnaast ook zeer tevreden over het op te nemen vermogen!

5. april 2026

Svar fra Elvou

Dank voor de review Ilona!! We nemen de feedback mee, thanks!

Topkwaliteit

Snelle levering en topkwaliteit aan producten

2. april 2026

Svar fra Elvou

Many thanks Evelien! Dat waarderen we!!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestelling werd snel en netjes verpakt…

Bestelling werd snel en netjes verpakt geleverd. Het viel me wel op dat de was strips enorm ruiken. Het hele pakketje rook ernaar en ook de wasruimte is ervan vergeven. Sommige mensen zullen de geur lekker vinden, maar ik ruik liever iets subtiels. Ik zou daarom een volgende keer niet weer voor deze strips kiezen.

31. mars 2026

Svar fra Elvou

Thanks voor de review Nieneke! We nemen de feedback mee.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering, volgende dag al in huis. Top producten, wil niks anders meer.

30. mars 2026

Thanks Janet!

Goed bezig mannen

Goed bezig mannen! Blijven knallen en hopelijk komen er nog veel troepvrije producten bij! 🙌

31. mars 2026

Svar fra Elvou

Many thanks voor de mooie review Christien!

Heerlijk

Snelle levering, shake is (h)eerlijk tenminste niet zo vies zoet als de rest.
Met 300 ml halfvolle melk is het iets romiger dan met 330ml.
Fijn product!

30. mars 2026

Svar fra Elvou

Dankjewel voor de review topper!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv