Eltel Networks Anmeldelser 190

1,6

De booker avtaler langt frem i tid, hvor de sier de kommer mellom 12 og 16. I mitt tilfelle ble avtalen booket 8 dager før de skulle komme. Klokken 14, mens jeg sitter hjemme og har tatt med fri fra j... Vis mer

Prøver febrilsk å få kansellert et betalt oppdrag etter at Telenor sin feil løste seg på annet vis. Umulig å få kontakt med dem, de tar ikke telefonen. Svarer ikke på meldinger, kontaktskjema er "enve... Vis mer

1,6

Dårlig

Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Kom 7.november med feil rør til fiber

Kom 7.november med feil rør til fiber. Sa de kom tilbake med riktig rør. Purret 17.nov. Fikk beskjed om at de skulle ta kontakt dagen etter. Purret igjen 20.nov. Fikk samme beskjed. Purret igjen 27.nov - 2 ganger, siden abonementet med Telenor startet 1.des. Hørte ikke noe. Tok direkte kontakt med en montør. Montøren kom, men hadde ikke riktig rør - fordi ingen hadde lagt inn informasjon om hvilket rør som skulle med. Ringte Eltel daglig fra 1.des-5.des. Hver gang lovet de tilbakemelding. Ingen av gangene ga de tilbakemelding. Kun direktetelefon med den ene montøren gjorde at han kom kl.21.00 fredag 5.des for å koble opp. Takk til han. Kom likevel ikke på nett.

1. desember 2025

Overholder ikke avtaler

Hadde egentlig bestilt fiber fra en annen leverandør, da Telenor ringte og tilbydde en bedre avtale og hurtig leveranse, valgte jeg dem. Eltel skulle komme etter 2 uker, og starte arbeidet. Det ble avtalt tidspunkt ca. 2 uker etter bestilling. Ingen kom eller ringte den aktuelle dagen. Det ble satt opp en ny dag uken etter, heller ikke da kom det noen. I tillegg ble tiden satt opp til mellom 14:00 og 16:00, noe som gjorde at jeg tok 1 time fri fra jobb begge dagene for at montør eventuelt skulle komme inn huset. 2 timer tapt arbeidsinntekt og ingen internett etter 5 uker.
Har ringt og sagt ifra, og de sier at de venter på tillatelse for å henge fiber i stolpene. Ble det ikke søkt om dette med en gang bestillingen kom til Eltel fra Telenor? Skjønner ikke hvordan er bedrift kan overleve med bare misfornøyde kunder?

4. september 2025

Presis, hyggelig og flinke

Montørene fra Eltel møtte opp til avtalt tid. De var hyggelige, flinke og gjorde en fantastisk jobb, tross dårlig høstvær. Vi er skikkelig fornøyd.

19. september 2025

Veldig dårlig service

Veldig dårlig service. Venter på de og de kommer ikke. Ringte de sa timen var overbooket. Utsetter og utsetter 👎👎

18. juli 2025

Hei, Nosiba A!

Takk for din tilbakemelding, og jeg vil samtidig beklage at du har hatt utfordringer med din tjeneste. Det er slett ikke slik Eltel ønsker at våre kunder skal oppleve vårt selskap. Selv om vi aldri ønsker å utsette eller endre en inngått avtale, kan det noen ganger forekomme uforutsette utfordringer som dessverre medfører utsettelser. I slike situasjoner skal du kunne stole på at du blir varslet, men også å få satt opp en ny avtale ved første mulige anledning. Her har vi ikke handlet i henhold til våre rutiner, og vil benytte denne hendelsen til å se nærmere på våre interne varslingsrutiner.

Har du anledning til å sende meg en e-post som forteller litt mer om hvem som eier abonnementet og hvilken adresse detter til tilknyttet slik at jeg kan få dykke ned i ordren for å finne ut hva som gikk galt hos deg? Min e-postadresse er: elise.dahle@eltelnetworks.no

Mvh Eltel Networks v/ Elise Dahle

Dette er noe av det værste kundeservice…

Dette er noe av det værste kundeservice vi har opplevd. Har vært uten nett og tv i to uker. Vi har ringt flere ganger og de lover hver gang at de skal ringe og avtale tid raskt. Vi hører ingenting og hver gang vi ringer er de like overrasket over at vi har ventet så lenge. Vi ringte og kansellerte ordren da vi byttet leverandør for at vi skal kunne få nett og tv igjen. Dagen etter kansellering fikk vi melding om at de skulle komme innen utgangen av mai. Helt utrolig, for det første syns de det er innenfor at folk skal vente hver dag i 4 uker på hjelp, og ikke engang en kansellering klarer de å formidle. Må være vanskelig å drive et firma når ingen kommuniserer med hverandre.

20. mai 2025

Svar fra Eltel Networks

Takk for din tilbakemelding. Først og fremst er det fryktelig kjedelig å lese din opplevelse av oss og vårt kundesenter, og det er absolutt ikke slik Eltel ønsker at våre kunder skal oppleve oss. Jeg vil se nærmere på våre rutiner for loggføring av henvendelser da situasjonen du beskriver ikke samsvarer med hvordan henvendelser skal håndteres.
Har du anledning til å sende meg en epost som forteller litt mer om hvem som eier abonnementet og hvilken adresse ordren er tilknyttet slik at jeg kan dykke ned i hva som gikk galt i dette tilfellet?
Min epost-adresse er: elise.dahle@eltelnetworks.no»

Holder ikke sine avtaler om monteringVarslet over 3 uker før ønsket…

Varslet over 3 uker før ønsket innstallasjon, har betalt for nett gjennom Telenord. Fikk ingen dato for montering. Telenor sier Eltel skulle ha kontaktet oss. Når vi purrer for å få montering får vi montørdato rett før påske. Påsken starter, men ingen montør. Tar kontakt på nytt og får oppgitt montørdato i mellompåsken. Ingen montør dukker opp. Kontakter dem på nytt og blir lovet montør nå den 24.04. Sent på kveld den 23.04 får vi melding om at montøren ikke kommer, så nå får vi i det minste beskjed om at de ikke holder det de lover. Ingen ny dato. Ved kontakt nok en gang med firma kan de ikke en gang love noen ny dato, men det er vel like greit, for de dukker jo ikke opp. Lurer nå bare på hvor jeg skal sende min faktura for tapt arbeidsfortjeneste, da jeg har tatt meg fri fra jobb 3 dager og fortsatt er uten nett. Telenor er kontaktet, de kan bare beklage, og problemet virket meget kjent for dem, men de sier avtalen med Eltel er slik at de ikke kan beordre Eltel til å montere til avtalt tid.

24. april 2025

Hei, Inger Johanne!
Takk for din tilbakemelding.
Først og fremst er det sterkt beklagelig å lese om utfordringene du har opplevd med din bredbåndsforbindelse. Det er absolutt ikke slike opplevelser vi ønsker at våre kunder skal sitte igjen med. Selv om vi aldri ønsker å utsette eller endre en inngått avtale, kan der noen ganger forekomme uforutsette utfordringer som dessverre medfører utsettelser.
Min epost-adresse er: elise.dahle@eltelnetworks.no.

Uten internett og tv i ukesvis

Har nå vært uten nett i 12 dager. Fikk beskjed før helga at de skulle komme på mandag å bytte boksen. Ingen jeg snakker med på tlf har den fjerneste anelse om hva jeg snakker om når jeg ringer de, fordi forrige kollega ikke har opprettet noe sak, eller videreformidlet info. Nå er det mandag kl. 12 og jeg har ringt tre ganger, til tre forskjellige personer. De sier alle at de skal ta det videre, og gi meg informasjon om når servicemannen kommer. Ikke et pip å høre. Jeg ringer og ringer. Elendig service og utrolig useriøst selskap.

Oppdatering: Nå fikk jeg beskjed om at vi ikke vil få hjelp før etter påska, dvs. vi blir uten nett i minst 20 dager. Helt elendig.

14. april 2025

Hei, Kristoffer!

Min epost-adresse er: elise.dahle@eltelnetworks.no.

Vennlig hilsen,
Elise//Eltel

Fullstendig elendig

Fullstendig elendig. Dukker ikke opp til avtalt montørtime. Ingen tilbakemelding eller forklaring. Håpløs kundestøtte. Dukket etterhvert opp til andre avtale. Behov for å forbedre kundestøtten sin slik at det er mulig å kontakte dem på telefon.

5. mars 2025

Hei Tore Finnerud!

Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at du ikke fikk besøk av en av våre montører på avtalt tidspunkt, og at du ei heller ble varslet om at montøren ikke vil komme til deg som avtalt. Dette er ikke i henhold til våre rutiner, eller synliggjør den kvaliteten på vårt arbeid som vi ønsker å levere på.

Jeg vil se nærmere på våre interne varslingsprosesser for å sikre at informasjon når frem til deg som kunde dersom vi må utsette en avtale. Slike situasjoner kan være at det oppstår situasjoner i produksjonen som innebærer at vi må prioritere feilsituasjoner hvor flere kunder er berørt, eller vi får uventet fravær hos en av våre montører.

Vi har gjennom mars tatt betydelig grep når det kommer til å øke vår tilgjengelighet på vår kundeservice, så jeg håper du vil ha en bedre opplevelse dersom får behov for å ta kontakt med oss ved en senere anledning.

Elendig service

Elendig service, trenger hjelp med internettet hjemme å for 4 gang sa de att de skulle komme men dukka bare ikke opp, å sier det det samme om å om igjenn at de har ikke tid til det idag. Har ventet nå i 1 uke og 5 dager på att ingenting skal skje. Dårlig behandling av kunder, skulle trodd de ikke er på jobb

27. desember 2024

Hei Noah!

Takk for din tilbakemelding, og jeg vil samtidig beklage at du har hatt utfordringer med din nettforbindelse. Det er slett ikke slik Eltel ønsker at våre kunder skal oppleve vårt selskap.

Min e-post adresse er: cathrine.tosse@eltelnetworks.no

Cathrine//Eltel

Bestilte 1,5 måned i forveien for å ha…

Bestilte 1,5 måned i forveien for å ha nett ved overtakelse da jeg har mye hjemmekontor og er avhengig av nett. 3 avtaler om montering av fiber på 1 uke og alle avtaler avlyst av Eltel Networks! 13/12 avlyst pga ressursmangel, 16/12 avlyst da de påstår jeg ikke har avtale, enda det er bekreftet av deres kundesenter, 20/12 avlyst pga sykdom. Du må ta deg fri fra jobb da de forventer at du sitter hjemme i 4 timer, men tar ingen ansvar når de avlyser og du taper lønn og har kastet bort en dag. Kundeservice sier de setter av 4 timer tilfelle hasteoppdrag, men de har ikke mulighet til å sette opp hasteoppdrag når de gang på gang kansellere. Masse telefoner og SMS med Eltel Networks og masse forskjellige beskjeder og helt ræva kundeservice. De er ikke interessert i å hjelpe eller montere... USERIØST Selskap som man bør styre unna!!! ALDRI om jeg skal ha noe mer med de og gjøre.

11. desember 2024

En uke uten nett og jeg har 100%…

En uke uten nett og jeg har 100% hjemmekontor og ingen andre steder å ha kontor. En haug med telefoner og SMS med Eltel Networks og Telenor, og masse forskjellige beskjeder. Kabelen er gravd over og de gjør ingenting før vi har svart på en sms?? Bare rot og tull når vi må forholde oss til to selskaper. Alltid på nett garanti er veldig misvisende siden bare en av oss har Telenor-abonnement, så denne dårlige karakteren går til både Telenor og Eltel Networks som er utførende part.

27. november 2024

Hei Marit Beiermann!

Det er fryktelig trist å lese at du ikke har fått løst din utfordring med nettet. Jeg skulle gjerne undersøkt hva som er årsaken til dette, men jeg finner ingen ordre på deg i våre ordresystemer. Dette innebærer at ordren enten står i navnet til en annen person eller at det er en annen entreprenør som har fått ordren fra Telenor.

Det er derfor vanskelig å si noe mer konkret her enn at du selvsagt er velkommen til å sende meg en e-post med informasjonen jeg trenger for å lete videre i våre interne systemer, og dermed gi deg et konkret svar.

På generelt grunnlag kan jeg si at i enkelte tilfeller krever både internettleverandøren og/eller entreprenør at avtaler bekreftes skriftlig dersom det skulle tilkomme kostnader som ikke dekkes av de foreliggende avtalene. Det at du må forholde deg til to parter skyldes at Telenor benytter flere ulike entreprenører, alt etter hvor du bor i landet. I og med at vi er ulike selskaper har vi ikke full tilgang til hverandres systemer, og må derfor sikre at korrekt informasjon sendes mellom oss. Dette innebærer dessverre at du som kunde kan få noen svar hos din internettleverandør, mens vi som entreprenør er de eneste som kan gi deg konkrete svar når det gjelder tid for feilretting eller installasjon da dette utføres av våre montører.

Min kontaktinformasjon er cathrine.tosse@eltelnetworks.no

Cathrine//Eltel

Ventet på montør som skulle komme…

Ventet på montør som skulle komme mellom 8 - 12 og ringe 30 min før. Hørte ingenting og når jeg etterlyser de så påstår de at de har forsøkt å ringe og få kontakt og må nå heller komme en annen dag. Jeg har ingen ubesvarte anrop. Blir brutt når jeg forsøker å komme gjennom til kundesenter. Hold dere langt borte fra dette selskapet!!

29. november 2024

Hei Bjørn!

Takk for din tilbakemelding. Jeg har full forståelse for at det er frustrerende å vente på en montør som ikke dukker opp til avtalt tid og sted. Vi forsøker alltid å finne en erstatningsmontør før vi utsetter et oppdrag, men det kan være krevende da våre montører har fulle arbeidsdager og det derfor kan være vanskelig å smette inn et oppdrag til i en ellers full dagsplan.

Når det er sagt, har jeg for lite informasjon til å svare konkret på hva som skjedde med din avtale, men generelt kan det være mange årsaker til at en montør ikke møter til avtalt tid. Det kan være sykefravær, det kan være at tidligere oppdrag vært mer krevende enn forventet og at tiden dermed ikke strekker til.

Om du sender meg en e-post, cathrine.tosse@eltelnetworks.no, skal jeg undersøke litt mer hva som var årsaken i ditt tilfelle, samt undersøke hvorfor ditt anrop ble brutt og du ikke kom frem til vårt kundesenter.

Cathrine//Eltel

MIDT i en klage her på Trustpilot

MIDT i en klage her på Trustpilot, så blir jeg BRUTT 😂😂😂
Hva som gikk galt DENNE gang spør Dere, betyr det at dere INNRØMMER og være et taper firma? Jeg mener 89 % 1 stjerne må jo si dere noe?
Jeg hadde avtale om montør i dag 26.11.24 mellom 0800-12.00, vet ikke, kjører hen fra Finnmark kanskje? Mye snø på vidda ??? For HER har INGEN banket på, ringt på, kommet tidligere enn avtalen sa, eller noe annet. Mulig en bord kalender, og alarm påminnelse er noe dere må tjene på ? Jeg skal i hvert fall ringe Telenor i morgen, og si opp avtalen. Prøver de å gi meg brudd gebyr, ja da sender JEG regning også, for tapt tid for å vente på et dritt firma som DE har avtale med! TA SELVKRITIKK da!!!!! 😡

26. november 2024

Hei Kristin!

Takk for din tilbakemelding.
Jeg har dykket litt inn i hva som har hendt her hos deg, og årsaken til at vi ikke har kunnet foreta installasjonen hos deg til avtalt tid skyldes flere forhold.
Et av forholdene er vi i Eltel 100% ansvarlig for, og det er at du ikke har fått tilbakemelding om at vi måtte utsettes avtalen. Der har vi hat en intern kommunikasjonssvikt som vi definitivt kan forbedre oss på. Jeg beklager at vi måtte utsette avtalen hos deg, og at du ikke har fått tilbakemelding om at vi ikke dukket opp hos deg som avtalt.

Hovedårsaken til at installasjonen må utsettes, er at i ditt tilfelle må vi blant annet krysse E39 for å strekke en ny linje i luft mellom to stopler. Vi må derfor ha tillatelse fra Statens Vegvesen for å stanse trafikken på veien. En slik tillatelse tar det noe tid å få grunnet en søknadsprosess som normalt tar 3-4 uker. I dette tilfellet har tilbakemelding på søknaden tatt lenger tid enn forventet, og vi har purret opp for raskere avklaring.

I henhold til våre rutiner, skulle du vært varslet om forsinkelsen allerede ved innsending av søknaden. Dette ble ikke gjort, og feilen skyldes utelukkende menneskelig svikt. Vi arbeider med å etablere systemstøtte for å sikre at våre kunder i fremtiden skal få automatiske varsler. Det vil ikke hjelpe i ditt tilfelle, men takket være tilbakemeldinger fra deg og andre kunder, gjør det oss i stand til å avdekke hvor prosessene våre feiler og iverksette tiltak for å redusere slike feil.

Helt ubrukelig

Helt ubrukelig, sier de skal ringe 30min før montering men det gjøre de ikke, sto han va på døra og banket på men det må ha vært feil dør før eg sto og venta. Fikk ikke ordna bredband dagen eg hadd montering fikk faktisk ikke sett montør dersom han bære va her også for videre 5min etterpå. Står no fast utn nætt før heile helga førdi dem ikke klar og send nån tell og fiks det på ein fredag! Helt horribelt

22. november 2024

Hei Benjamin!

Takk for din tilbakemelding. Det er ikke hyggelig å lese at du ikke fikk utført oppdraget på tidspunktet som var avtalt hos deg, så jeg har derfor undersøkt litt her hos oss. Montør bekrefter at han banket på riktig dør i henhold til hvilken adresse som er oppgitt i ordren. Normalt ringer montørene ca. 30 min før ankomst, men denne dagen hadde han oppdrag i ditt nærområde som ble avsluttet før planlagt tid, og dermed ble valget tatt om å å banke på døren for å høre om du var hjemme.

Nå har du fått en ny kundeavtale, og det er notert i ordren at montøren må ringe deg 30 min før ankomst.

Frustrerende - 0 respons

Telia gav oppdrag til Eltel om feilretting av bredbånd 13.11. 14. ringte to ganger uten resultat. Ringte pånytt 15. og fikk sms at montør ville komme 20.11. Sjekket i dag på chat og fikk bekreftet at montør skulle komme mellom kl 10-14. Reiste derfor fra Oslo til hytta v. Son hvor nettet var nede og ventet resultatløst i 4 timer. Burde blitt 0 stjerne. 😡

20. november 2024

Hei Erik Øhn!

I dette tilfellet har jeg dessverre ikke annen informasjon til deg enn at dette skyldes en menneskelig feil.
Montøren har ikke fått ordren lagt til i sin arbeidsplan denne dagen.

Jeg er fryktelig lei for at dette hendte med din ordre, og beklager de utfordringer dette har medført for deg. Nå ser jeg at det er avtalt en ny dato med deg, og jeg har kontrollert at ordren ligger riktig i våre systemer, så jeg håper vi kan rette opp et dårlig inntrykk når montøren kommer til deg på avtalt dato.

Cathrine //Eltel

3 uker uten nett

3 uker uten nett. Endeløs rekke med telefoner hvor de skal ringe opp igjen og følge opp. ikke blitt ringt opp en eneste gang. Skulle igjen komme montør i dag mellom 08.00 og 12.00. Ingen har dukket opp så langt. Latterlig uprofesjonelt firma.

18. november 2024

Hei Lars!

Takk for din tilbakemelding! Det er ikke hyggelig å lese at vi ikke har klart å møte opp til dine avtaler.
Jeg setter pris på om du kan sende meg en e-post cathrine.tosse@eltelnetworks.no, for at jeg skal kunne undersøke hva som har gått helt feil i forbindelse med din installasjon. Vi må finne en god løsning til deg.

Veldig fornøyd

Fått innlagt fiber nå. De kom når de skulle, veldig pent arbeid gjort, veldig hyggelig og flink montør, 10/10. jeg er kjempe fornøyd

23. oktober 2024

Hei Karl-Oscar!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Det er veldig kjekt å lese at du var fornøyd med vårt arbeid.

Cathrine //Eltel

God opplevelse på tross av ventetid

Vanskelig å nå på telefon, men når jeg først nådde igjennom var det en meget trivelig dame som bistod til beste evne.

31. mai 2024

Hei Audorin!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.
Jeg skulle selvsagt ønske at du ikke hadde måttet vente på telefonen, men da er det godt å vite at du ble møtt av en av våre dyktige medarbeidere.

Ønsker deg en fin helg!

Cathrine// Eltel