1. Butikk med sykkeltilbehør

Bij Elleco zijn we gepassioneerd over het verbeteren van de fietservaring. We bieden hoogwaardige, innovatieve fietsaccessoires die ontworpen zijn voor comfort, veiligheid en duurzaamheid. Ons doel is om producten te leveren die het dagelijks gebruik van de fiets makkelijker en veiliger maken, of je nu recreatief of dagelijks fietst. We combineren kwaliteit en functionaliteit om ervoor te zorgen dat je altijd het beste uit je rit haalt. Bij Elleco streven we naar klanttevredenheid door betrouwbare producten en uitstekende service te bieden.

4,0

Bra

In 2023 via Bol.com een elektrische…

In 2023 via Bol.com een elektrische fietspomp aangeschaft, waar je veel meer mee kunt doen dat alleen banden oppompen. Helaas na 2 jaar krijgen we hem niet meer aan de praat. Bij het opladen blijft het lampje knipperen en krijgen hem niet meer aan.

8. september 2025

Top product heb hem gister binnen…

Top product heb hem gister binnen gekregen! Werkt echt goed. Aanrader dit !

5. desember 2024

Svar fra Elleco

Bedankt voor je enthousiaste reactie! Super om te horen dat je zo tevreden bent met de pomp. Veel plezier ermee, en bedankt voor de aanbeveling!

Sterke fietspomp

De pomp us licht, krachtig en heeft een ingebouwde zaklamp. Ideaal voor mijn mountianbike-ritjes, en ik neem hem altijd mee.

5. desember 2024

Svar fra Elleco

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de fietspomp ideaal is voor je mountainbike-ritjes en dat je hem graag meeneemt. We wensen je veel veilige en zorgeloze kilometers toe!

Geweldige fietsverlichting

De verlichting is super helder en eenvoudig te monteren. Het USB-opladen is een groot pluspunt, waardoor ik geen batterijen meer hoef te vervangen!

2. desember 2024

Svar fra Elleco

Bedankt voor je positieve feedback, Sranti! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de helderheid en het gebruiksgemak van onze fietsverlichting. Het USB-opladen is inderdaad erg handig en duurzaam. Veel veilige kilometers gewenst! Als je nog vragen hebt, horen we het graag.

Top combinatie!

Ik heb zowel de pomp als de verlichting gekocht en ben er erg blij mee. Beide producten zijn van hoge kwaliteit en werken perfect!

20. november 2024

Svar fra Elleco

Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met zowel de elektrische fietspomp als de fietsverlichtingsset.

Perfecte fiets verlichting,

De lampen zijn waterdicht en zorgen ervoor dat ik altijd goed zichtbaar ben. Ook ben ik tevreden over de kwaliteit. Verder voorkomt het ook wat boetes, dat scheelt enorm. En ik kan nu dus eindelijk rustig op me gemak nog door het donker fietsen👍🏼

24. november 2024

Svar fra Elleco

Bedankt voor deze geweldige review! We zijn ontzettend blij dat onze fietsverlichting aan je verwachtingen voldoet en je helpt om veilig en boetevrij de weg op te gaan. Geniet van je ritten, ook in het donker! 🚴‍♂️✨