Boeken is erg zakelijk, nog geen minuut na boeking wordt je gesommeerd te betalen vóór middernacht. Ook is de vlucht vanaf Charleroi, bekend als vrijwel de slechtste airport van Europa. Vlucht word... Vis mer
Se hva andre synes
De vorige boeking is naar volle tevredenheid opgelost naar later dat de accommodatie niet beschikbaar bleek. De kwaliteit van de accommodaties waar je uit kunt kiezen zien er uit van hoog niveau op... Vis mer
Selskapet har svart
Wauw wauw wauw! Wat een fantastische plek! Esther en Chando zijn werkelijk waar de meest gastvrije, vriendelijke, meedenkende en liefste mensen. Heerlijk rustige en mooie plek. De inrichting v... Vis mer
Selskapet har svart
Na een fijne vakantie in een mooi boetiek hotel in Sicilië,werd onze terugvlucht geannuleerd doordat het vliegtuig niet kon vliegen door vulkaanas. Na een berichtje naar Eliza was here.nl, zijn we ui... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Bijzondere vakantieadresjes rond het Middellandse Zeegebied
Kontaktopplysninger
Rotterdam, Nederland
- elizawashere.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Makkelijk proces van booking.
Makkelijk proces van booking.
Goede prijs kwaliteit en aansprekend aanbod.

Uitstekende service
Onze boeking begon met een tegenvaller: de boeking werd binnen een dag herroepen omdat plek toch niet meer vrij bleek. Er werden direct alternatieven geboden en de optie geld terug ook. We kozen voor iets anders dan was voorgesteld. Alles werd in een mum geregeld door Eliza was here en achteraf zijn we blij hoe het allemaal gelopen en geregeld is. Uitstekende service en heel betrouwbaar!

Svar fra Eliza was here
Al goede ervaringen bij de vorige…
Al goede ervaringen bij de vorige boeking. Nu alles ook weer snel geregeld.

Makkelijk te boeken
Makkelijk te boeken, maar als je iets wilt veranderen, en een pagina terug moet, dan moet je alle gegevens weer opnieuw invoeren.

Echt een top locatie
Echt een top locatie. Prachtig uitzicht vanuit het terras en zwembad, lieve gastheer en gastvrouw die er voor je zijn als het nodig is. Echt een aanrader als je van luxe houdt en rust. Lefkas is een heerlijk eiland, met prachtige stranden.

Duidelijke website.
Duidelijke website.
Alleen werd bij de facturatie de upgrade van de gekozen wagen niet specifiek vermeld.
Na verificatie via de chatbox werd dit wel binnen de 24u bevestigd zodat we tot betaling konden overgaan.

Svar fra Eliza was here
Dubbele boeking na bevestiging van…
Dubbele boeking na bevestiging van eerste accomodatie. Deze kon gewisseld worden. Uiteindelijk 1 dag voor vertrek door deze accomodatie gebeld dat ook deze dubbel geboekt was. Zowel de verhuurder als ik konden Eliza niet bereiken. De verhuurder heeft uiteindelijk alles super netjes en naar tevredenheid opgelost. Maar van Eliza niks meer gehoord…

Svar fra Eliza was here
Breed aanbod en goede filter opties om…
Breed aanbod en goede filter opties om snel naar gewenste vakantie te komen

Svar fra Eliza was here
Mooie locaties maar service en communicatie tijdens verblijf kunnen beter
Ondanks dat we een prettig verblijf hebben gehad op Camvillia Resort vanwege het schitterende uitzicht en de service met de golfkarretjes en strandshuttle, zijn er wel een aantal punten van kritiek:
1) er zijn veel te weinig parkeerplaatsen voor het aantal gasten met een auto. Mijn minder valide man moest de auto zelfs verder weg in een straat parkeren en een stuk lopen.
2) De accommodatie was om verschillende redenen niet wat we ervan verwachtten: kleine kamer, gordijnen sloten niet goed, te laag sanitair in de badkamer (prima voor kleine kinderen maar niet voor ouderen), losse doucheputjes, lekkage, niet goed schoon (laatste twee dagen werd er zelfs amper schoongemaakt omdat er blijkbaar niet genoeg personeel was), elke dag werd er wel iets niet aangevuld, zoals wc rol, badmat of handdoek. Schoonmaak liet ook de schuifdeur naar de tuin openstaan terwijl wij weg waren. We hebben de tweede dag gelijk aan het hotel laten weten dat we niet tevreden waren, maar werden niet zo vriendelijk bejegend door de dame achter de balie. Blijkbaar vond ze alle kritiek maar vervelend en werd we onderworpen aan een soort kruisverhoor. Daarna hebben we ook met jullie contact opgenomen, maar ook zonder bevredigend resultaat. We moesten het maar zelf oplossen met het hotel. Er was echter geen andere accommodatie beschikbaar behalve een upgrade voor € 80 per nacht. Dat hebben we niet gedaan vanwege het feit dat mijn zus wel in een fijne 2-persoonskamer (zelfde categorie!) verbleef twee deuren verder, echter niet naast ons wat we ook raar vonden.
3) Ik had voor de heen- en terugreis speciaal stoelen met extra beenruimte geboekt voor mijn man, mijn zus en mijzelf. Op de heenweg kregen we die ook, ondanks het inschakelen van een ander vliegtuig door Transavia. Op de terugreis werd ook een ander vliegtuig gecharterd, maar werden de stoelen met extra beenruimte van mijn man en mij omgezet naar normale stoelen. Daar kregen wij geen bericht van. Niet van Transavia, noch van Eliza was here. We merkten toevallig dat er geld door Transavia was teruggestort, waarna we de vluchtinfo gingen bekijken. Zaten ineens op gewone stoelen, 13 rijen voor mijn zus die wel mocht blijven zitten. De extra beenruimte was belangrijk voor mijn man die slecht ter been is. Maar goed, het gaat met name over de niet communicatie hierover. Volgens Transavia had die van jullie moeten komen omdat jullie erover door Transavia gemaild zouden zijn. Over Transavia zijn we ook niet zo te spreken, want naast de plotselinge stoelwijziging hadden we 1,5 uur vertraging, was er al niks te eten op het vliegveld van Kalamata (wisten we niet) en was het eten tijdens de vlucht al op voordat ze bij rij 16 (waar o.a. wij zaten) waren aanbeland. Maar die klacht zullen we ook bij Transavia neerleggen.

Svar fra Eliza was here
Eliza heeft een fantastische site om je…
Eliza heeft een fantastische site om je perfecte beleving te vinden. Al jaren laten we ons inspireren. Zelfs onze kinderen hebben onlangs een vakantie geboekt naar Italië via Eliza, met eigen vervoer, omdat ze nog net te jong zijn volgens de voorwaarden autoverhuur. De locatie was fantastisch, ze hebben volop genoten!
Onze reis start 14 oktober, een fijn vooruitzicht!

Svar fra Eliza was here
Prima service en gemakkelijk te…
Prima service en gemakkelijk te boeken,op de site.
Alleen de korting was niet verwerkt adhv de kortingscode. Na een telefoontje is het direct opgelost en kregen we alsnog de juiste korting.

Svar fra Eliza was here
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.