Eliza was here Anmeldelser

3 333
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na een fijne vakantie in een mooi boetiek hotel in Sicilië,werd onze terugvlucht geannuleerd doordat het vliegtuig niet kon vliegen door vulkaanas. Na een berichtje naar Eliza was here.nl, zijn we ui... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wat waren we blij dat we Kostas zagen staan toen we kwamen aangereden. De huisbaas! Hele vriendelijke man, lieve ontvangst! Ookal was het al erg laat. Hij legde de studio uit, uitleg over airc... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben een speciale aandacht nodig gehad vanwege lichamelijke beperkingen, d.w.z. trappenlopen is zeer moeilijk, accommodatie op de begane grond was dus een vereiste. De medewerker van Eliza was h... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Bijzondere vakantieadresjes rond het Middellandse Zeegebied

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3 333)

1 902 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

makkelijk zoeken en boeken

Goede duidelijke website makkelijk zoeken en boeken

Beste Meneer,

Bedankt voor jullie fijne review!

Wat leuk om te lezen dat jullie onze website duidelijk en gebruiksvriendelijk vinden en dat het zoeken en boeken zo gemakkelijk gaat.

We wensen jullie alvast een heerlijke vakantie!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eliza is altijd een feestje

Het is makkelijk boeken bij Eliza was here, en mocht er wat veranderen prive, kun je altijd nog omboeken

Beste Meneer,

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te lezen dat jullie het boeken bij Eliza was here zo gemakkelijk vinden.
En dat jullie de vakantie hebben kunnen omboeken.

We wensen jullie alvast een heerlijke vakantie!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alles is duidelijk en makkelijk!!!

Alles is duidelijk en makkelijk !!!

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te lezen dat alles duidelijk en gemakkelijk verliep. We wensen u alvast veel voorpret en een heerlijke vakantie toe!

Vriendelijke groet,
Joëlle
Team webcare

Boeken ging gemakkelijk.

Boeken ging gemakkelijk.
Ook fijn dat auto incluis is. Hoop dat het ophalen van de auto deze keer net zo makkelijk verloopt als de vorige keer. We gaan het meemaken!

Beste Meneer,

Bedankt voor jullie fijne review!

Wat goed om te lezen dat het boeken gemakkelijk ging en dat jullie het prettig vinden dat de auto inbegrepen is.
We hopen natuurlijk dat ook het ophalen van de auto deze keer weer net zo soepel verloopt als de vorige keer. Een fijne vakantie gewenst en veel plezier!

Alles duidelijk.

Alles duidelijk makkelijke site.eenvoudig.

18. august 2026

Beste Meneer,

Bedankt voor jouw 5-sterren!

Ging redelijk snel

Bedankt voor jouw review!

Ik wens je een fijne vakantie toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer behulpzaam en geduldig en…

Zeer behulpzaam en geduldig en vriendelijk met ons meegekeken naar onze wensen!

10. august 2026

Beste Mevrouw,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat we jullie zo goed en met geduld hebben kunnen helpen.

Ik wens jullie alvast een fijne vakantie toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor reizen een zeer betrouwbare…

Voor reizen een zeer betrouwbare partner.
Alles goed voor elkaar

25. februar 2026

Beste Meneer,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je ons als een zeer betrouwbare partner ervaart en dat alles goed voor elkaar is. Daar doen we het voor! We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Geboekt via een snelle chat

Het was niet direct te boeken via de site maar na snel contact met een medewerkster kon het wel worden afgerond.

17. august 2026

Bedankt voor jouw review!

Fijn dat onze medewerkster je snel heeft kunnen helpen en dat de boeking uiteindelijk toch geregeld kon worden.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wij verbleven voor 10 dagen in Dionysos…

Wij verbleven voor 10 dagen in Dionysos suites in Chavriata, suites perfect mooi goede bedden prima douche lekker terras.
Je zit wel wat verder van de bewoonde wereld maar dat weet je met Eliza, we hadden een nieuwe auto dus dat is prima te doen.
Maar: zwembad is 2bij2 meter dus dat is niks de middelste suites zijn voor 2 pers dus kleiner dan de hoek suites.
Buren tja die heb je daar ook zijn namelijk 6 suites naast elkaar er zit dun wandje op het terras dus privacy heb je niet je hoort alles luid praten lachen het weg trekken van de aluminium bedjes over de plavuizenvloer wat een vreselijk geluid is, roken nou dat doen wij niet dus we konden regelmatig naar binnen😤 onze directe buren zaten smorgens zo hard te ontbijten dat we er gewoon wakker van werden en te keer gaan met het bestek en de borden en bekers manman we hadden een anders stel op de hoek die praten door 6 suites heen zo hard en op de andere hoek een stel met kindje van 3 jaar gok ik, huilen lachen zeuren jengelen dat kind, fijn als je lekker ligt te zonnen. Moeten ze niet doen kinderen daar je betaald best veel geld voor je rust en de afstand dat je moet rijden, krijg je dat naast je....
Auto makkelijk te parkeren voor de deur.
De suites wordt alle dagen schoongemaakt door een hele lieve vrouw.
Dus dat is meer dan perfect.
Tip zet dopjes onder het buiten meubels en leg in de la een kofferweeg apparaat wij moesten 4 kg bij betalen op de terug weg.
Als we konden wegen hadden we het in onze trolley gedaan 60 euro bij betalen.
Zonde geld.
Wij zullen zeker nog een keer voor Eliza kiezen maar dan een vrijstaande villa.
Geen buren ..🙏

8. august 2026

Beste meneer,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Dionysos Suites!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden was over de suite, de schoonmaak, de bedden en de service. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat u overlast heeft ervaren van de nabijheid van andere gasten.
Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een heerlijke vakantie, misschien in een vrijstaande villa die beter aansluit bij uw wensen.

Vriendelijke groet,
Joëlle
Team webcare

Mooi overzichtelijk

Mooi overzichtelijk, alleen lastig dat je bij nader inzien evt extra’s voor de vlucht via de luchtvaartmaatschappij moet boeken en dan niet in de Eliza omgeving terugvindt

10. august 2026

Beste Meneer,

Bedankt voor je fijne review en je waardevolle feedback!
Fijn om te lezen dat je onze omgeving mooi en overzichtelijk vindt. We begrijpen dat het minder prettig is wanneer je voor extra’s rondom je vlucht naar de luchtvaartmaatschappij moet en deze vervolgens niet terugvindt in de Eliza-omgeving. We nemen je feedback zeker mee!

Overzichtelijke site.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Boeken ging makkelijk nu eerst…

Boeken ging makkelijk nu eerst afwachten hoe de accommodatie zal zijn

Bedankt voor je review!

Fijn om te lezen het boeken gemakkelijk is verlopen. We hopen dat je verblijf in de accommodatie net zo goed zal bevallen. We wensen je alvast een prettig verblijf!

Gewoon oké!

Gewoon oké!

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken, en toch op een of andere manier een persoonlijke touch, kan ik wel waarderen.

Beste Meneer,

Bedankt voor je mooie review! Wat lezen om te horen dat je het boeken gemakkelijk vond én de persoonlijke touch hebt gewaardeerd.

We hopen je in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Geen privacy!!

Wij waren met bevriend syel op vakantie in Ramnus suites op Karpathos.Mooi hotel,maar onze suite had 2 slaapkamers zonder deuren,waardoor wij 2 weken geen moment privacy hadden,wat een grote domper op de vakantie was.Wij hebben dit bij eigenaar gemeld,maar hadden dit ook bij Eliza moeten doen,zeggen ze.Hotel zat vol,dus geen andere oplossing.Echt iets wat belangrijk is om van te voren te weten,op de foto's bijna niet zichtbaar,dachten dat er schuifdeuren in zaten.
Ook was de 12+adults niet zichtbaar,waren veel kinderen en op Booking.com staat daar ook niets over,dus onduidelijk wat ze hanteren.
Wij kregen na 6 weken pas antwoord op onze klacht en een GEWELDIGE compensatie van 100 euro op een reis van ruim 5000 euro.Voor ons waarschijnlijk geen Eliza meer. .

23. juni 2026

Beste Mevrouw,

Wat jammer om te lezen dat jullie verblijf in Ramnus Suites zo anders is verlopen dan jullie hadden verwacht. We begrijpen heel goed dat het ontbreken van deuren tussen de slaapkamers, zeker wanneer je met bevriende stellen reist, grote gevolgen kan hebben voor de privacy en daarmee voor het vakantieplezier.

Ook jullie feedback over de informatie op de website en de vermelding van de 12+ accommodatie nemen we serieus.
Daarnaast betreuren we het dat jullie zo lang op een reactie op de klacht hebben moeten wachten en dat de geboden compensatie niet in verhouding voelde tot jullie ervaring. Dat is uiteraard niet de service die we willen bieden.

Bedankt dat jullie dit zo uitgebreid met ons delen. We nemen jullie feedback mee om onze informatievoorziening en service verder te verbeteren.

Bedankt Eliza, was weer TOP

Dit jaar wederom een vakantie bij Eliza was here geboekt. De website en app zijn heel overzichtelijk en duidelijk. Prachtige locaties en goede ondersteuning. Beide vakanties die we hebben genoten waren boven verwachting. Documenten en alles wat nodig is heb je in de app bij je, heel gemakkelijk allemaal.

7. august 2026

Beste Meneer,

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie ook dit jaar weer voor Eliza was here hebben gekozen en dat de vakantie opnieuw boven verwachting was.

We hopen jullie in de toekomst nog vaak te mogen verrassen met mooie vakanties!

Zoeken was eenvoudig

Zoeken was eenvoudig. Niet te veel details gevraagt van potentiële boeker.
Wat moeite met wanneer de en hoe de bagage geboekt moet worden. Zou graag meteen cabinebagage kunnen boeken.

16. august 2026

Beste Mevrouw,

Bedankt voor jullie feedback! Fijn om te lezen dat het zoeken en boeken eenvoudig verliep. Ook jullie wens om direct cabinebagage te kunnen toevoegen nemen we zeker mee. Dit soort feedback helpt ons om het boekingsproces steeds verder te verbeteren. We wensen jullie een heerlijke vakantie!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alles was goed geregeld en de…

Alles was goed geregeld en de informatie was duidelijk. Plek was daadwerkelijk weg van de massa en het huis voldeed voldoende aan de verwachtingen.

29. juli 2026

Beste Mevrouw,

Hartelijk dank voor deze fijne review!

Wat leuk om te lezen dat alles goed geregeld was en de informatie duidelijk is overgekomen.
Fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten! We hopen jullie een volgende keer weer te mogen verrassen met een mooie, bijzondere vakantie.

Team Webcare

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv