Kupiłam, zapłaciłam i do 28 czerwca po utworzeniu przesyłki nadal jej nie nadano i nie mam towaru. Lepiej nie kupujcie w tym sklepie. To jakieś oszustwo. I bought the item, paid for it, and even by... Vis mer
Se hva andre synes
SWIETNA PASTA. JAKOŚĆSZKLIWA ZEBÓW W BARDZO DOBRYM STANIE. DZIĄSLA NIE MAJĄ TENDENCJI DO STANÓW ZAPALNYCH. BARDZO DOBRZE HAMUJE NAMNAŻANIE BAKTERII , BRAK NIEPRZYJEMNEGO ZAPACHU Z UST. OCZYWIŚCIE... Vis mer
Bardzo szybka dostawa. Towar dobrze zabezpieczony. Warty uwagi jest fakt ,że z powodu chwilowego braku jednego z zamówionych produktów otrzymałem pełnowartościowy inny produkt w ramach rekompensaty. W... Vis mer
Mam częściowo korony pełnoceramiczne i muszę dbać by kolor naturalnych zębów i koron nie różnił się. Dodatkowo mam tendencję do infekcji, pasta spełnia moje oczekiwania, jest naturalna, działa przeciw... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wybielanie zębów produktami Elixio to całkowicie naturalny i bezpieczny sposób na piękne i lśniace zęby. Nasz węgiel aktywny czy czarna pasta bazowana na węglu aktywnym to nasze najlepsze produkty które znakomicie wybielą i utrzymają naturalną biel zębów.
Kontaktopplysninger
VIBE sp. z. o. o | ul. Piątkowska 122 m11, 60-649, Poznań, Polen
- +48 797 667 637
- orders@elixio.pl
- elixio.pl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jestem bardzo zadowolona zarówno z…
Jestem bardzo zadowolona zarówno z pasty jak i z korektora. Piękne opakowanie, a co ważniejsze super efekty! :)
Pasta niewystarczająco czyści zęby .po…
Profesjonalne podejście do klienta. Firma stara się zadowolić i rozwiązać problem jeśli zaistnieje.super tak trzymać

Świetna Marka
Świetna Marka, bardzo skuteczne działanie i to już w kilka minut! Uwielbiam was elixio

Svar fra Elixio Cosmetics
Na początku bardzo podobał mi się…
Na początku bardzo podobał mi się design produktów. Wypróbowałem tę pastę do zębów i muszę przyznać, że jest naprawdę cudowna. Po jego użyciu poczułem świeżość w ustach i przyjemny zapach. a korektor v34 naprawdę wybiela zęby, nie mogę sobie nawet wyobrazić jak dobrze to robi, zdecydowanie polecam.))

Bardzo spoko produkt
Bardzo spoko produkt, wydajny i łatwy w użytkowaniu!!

Svar fra Elixio Cosmetics
Fantastyczna obsługa klienta i jeszcze…
Fantastyczna obsługa klienta i jeszcze lepszą jakość produktów! Wybielająca węglowa pasta do zębów na stałe zagościła w moich kosmetykach, a co więcej - nawet moi przyjaciele stali się klientami marki Elixio :)

Świetne kosmetyki
Świetne kosmetyki, dobry skład, piękne opakowania plus dobrze się je użytkuje.

Super produkty
Super produkty, fajne do codziennego stosowania w celu odświeżenia koloru zębów

Svar fra Elixio Cosmetics
Od kilku dni stosuje pastę wybielającą…
Od kilku dni stosuje pastę wybielającą i korektor rozjaśniający . Efekty są świetne . Juz po pierwszym użyciu widać ogromną różnicę w wyglądzie mojego uśmiechu . Polecam serdecznie .

Svar fra Elixio Cosmetics
Duet- wybielająca pasta do zębów z…
Duet- wybielająca pasta do zębów z węglem oraz korektor koloru to produkty, które zostaną ze mną na dobre.
Pasta jest ogromna i bardzi wolno się zużywa. Czarna pasta dająca biały uśmiech. Czyści zęby, odświeża oddech na długo.
Korektor koloru stosuję na wielkie wyjścia. Nic tak nie poprawia efektu makijażu ust jak białe zęby, a jeśli jeszcze nie podrażnia to dziąseł, to dla mnie to strzał w 10. To efekt o który każdy pyta i każdy chce to mieć.
Polecam!

Produkty mają genialne
Produkty mają genialne. Efekt niesamowity i od razu zauważyłam działanie. Korektor koloru To u mnie podstawowy produkt w łazience. Nie wyobrażam sobie szykować się na wielkie wyjścia nie odświeżając bieli zębów. Świetny kontakt z firmą. Produkty Godny polecenia.

Svar fra Elixio Cosmetics
Elixio – Perfekcyjna Biel Zębów
Od kiedy używam pasty wybielającej i korektora wybielającego Elixio, mój uśmiech wygląda lepiej niż kiedykolwiek! Pasta skutecznie usuwa przebarwienia, nie podrażniając dziąseł, a korektor to idealne rozwiązanie na szybkie rozjaśnienie zębów przed ważnym wyjściem. Efekty są widoczne już po kilku dniach, a świeży smak to dodatkowy atut. Gorąco polecam!

Svar fra Elixio Cosmetics
Jestem zawiedziona zakupem pasty…
Jestem zawiedziona zakupem pasty wybielającej i korektora elixio!!! Oba produkty absolutnie nie wykazały żadnego, nawet minimalnego działania jakie obiecywano w reklamie. Cena za produkt obtak złej jakości jest mocno wygórowana! Podobne pasty można kupić w drogerii za grosze a efekt jest taki sam. Odradzam zakup. Ja już nigdy tych produktów nie kupię, bo szkoda pieniędzy w błoto wyrzucać.

Svar fra Elixio Cosmetics
Myślę że produkt który otrzymałam jest…
Myślę że produkt który otrzymałam jest dobry godny polecenia.Pavzke otrzymałam w miarę szybko.

Svar fra Elixio Cosmetics
Pasta Elixio wybielająca to świetny…
Pasta Elixio wybielająca to świetny produkt. Zawiera węgiel i jest czarna, ale już po chwili mycia zmienia kolor na jasnoszary. Ma delikatny zapach. Zęby domyte jak nigdy wcześniej, znikają przebarwienia po kawie, wreszcie białe🙂

Svar fra Elixio Cosmetics
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.