Eliteways Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Good quality option trading course. The topics organisation could be better. The best trading course you can find in Czechia.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klub mohu jen doporučit. Komunikace přes discord je na výborné úrovni a vždy se najde někdo, kdo na Váš dotaz odpoví. Sdílí se zde obchody včetně vysvětlení, jak to příslušný obchodník řešil. Co se tý... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

S Eliteways potažmo s BurzaŽivě spolupracuji už necelé 2 roky a jsem přesvědčen, že je to cesta, která otevírá neskutečné možnosti vedoucí profitabilním obchodům na burze. Díky "opcím", které jsou v t... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pokud má někdo zájem o opravdový profesionální trading, Eliteways je ta nejlepší cesta jak toho dosáhnout. Obsáhlá znalostní báze a velice přátelské prostředí mě okamžitě posunulo na jinou úroveň. Nik... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Utdanningsinstitusjon

Skrevet av virksomheten

We specialize in education in the field of stock market trading within the centralized CME Group environment, focusing on trading equity indices through futures contracts and their options. Since 2011, we have transformed all our trading knowledge and experience into automated trading systems and related educational courses. We are building a community of successful market traders using our algorithms. Our community is here to offer you a unique opportunity for algorithmic trading within a supportive group, providing education and camaraderie that will accelerate your trading growth to extraordinary levels. Together, we create the strength to achieve exceptional success in financial markets. Forget the solitary path of trading! Profit on the stock market with an automated trading system, requiring minimal time and emotional involvement.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(30)

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Eliteways

Over the years I have tried many ways of trading. Different strategies and different approaches. However, I am most excited about automated trading. I'm at my computer watching AOS trade for me.
I am gradually learning how it works by following the Eliteways tutorial system.

12. juli 2025

Burza Zive / Eliteways

I am part of Burza Zive / Eliteways community since 2020 (currently 4 years). It´s fair project focusing to the stock and particularly option market education, underlining complexity of the trading processes and all the time and unconditionally staying on the safe side. Nothing for "become rich quickly" enthusiasts, Eliteways focus knowledge base and training instead of impulsive trades and skipping control of risc.

4. desember 2024

Eliteways mohu jen doporučit

Jako úplný začátečník v opčním obchodování jsem měl obavy, zda tomu vůbec porozumím, ale díky jejich profesionálnímu přístupu se pomalu, ale jistě dostávám do obrazu. Nejvíce mě nadchlo napojení na automatický obchodní systém, který mi šetří čas a nervy a umožňuje soustředit se na to, co je opravdu důležité. Navíc mě mile překvapila skvělá komunita vstřícných obchodníků, kde si lidé vzájemně radí a podporují se, což je k nezaplacení. K tomu všemu mám doživotní přístup ke vzdělávacím materiálům a videím, ke kterým se mohu kdykoliv vracet a rozvíjet své znalosti. Eliteways má také velice ochotný a fundovaný support, který je vždy připraven pomoci a zodpovědět jakýkoliv dotaz. Věřím, že život je třeba prožít, ne jen přežít (není druhý pokus) – a peníze mi dávají svobodu, kterou k tomu potřebuji. Pánové z Eliteways Vám nebudou slibovat "Lambo overnight", ale ukážou vám, že zodpovědný risk management a složené úročení je osmý div Světa :-). Pokud to myslíte s finančními trhy vážně, určitě dejte Eliteways šanci!"

23. november 2024

Super komunita pro Trading

Eliteways (Burza živě) nabízí vše pro naučení se obchodování od začátečníka pro pokročilého tradera. Kromě toho má kolem sebe perfektní komunitu, na kterou se kdykoliv můžu obrátit o pomoc.
Eliteways se neustále rozvíjí a jsem rád, že jsem na palubě.

6. november 2024

Futures& Options

This trading project has a constructive approach to trading. It is not based on feelings about candle bars. It is about statistics of Futures supported by Option hedging. It is the only one approach that really works for me and many others.

25. august 2024

The best Option Trading course in Czechia

A systematic approach that everyone with time can comprehend, try, and profit from. The biggest benefit I see is automated trading which will be available in the future. In that scenario, if you do not want to do it manually you can use automation to do its work.

19. august 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Options AOS

Good quality option trading course.
The topics organisation could be better.
The best trading course you can find in Czechia.

16. august 2024

Great trading community

Great trading community. Excellent study materials and instructional communication. Especially attractive automated trading system. I am satisfied and still in anticipation of new learning materials. Highly recommended.

16. august 2023

Vzdelávanie, podpora komunity.

Prístup k zákazníkom - členom komunity, perfektná podpora zo strany Eliteways aj samotnej komunity a členov klubu. Vzdelávací program neustále aktualizovaný na vysokej úrovni, za pár týždňov človek dokáže samostante obchodovať. Absolútna spokojnosť.

16. august 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Autora projektu "Burza živě" jsem…

Autora projektu "Burza živě" jsem poznal několik roků před tím než tento projekt vznikl. Absolvoval jsem jeho opční kurz , který mi pomohl rozšířit si a ukotvit mé znalosti opcí a opční problematiky na burze. Nechci se vyjadřovat zda byl kurz dobrý nebo špatný, ale dost mě naučil a znalosti mi předával člověk , který byl už tehdy v práci s opcemi profesionál , alespoň oproti mě a živě opce obchodoval.S odstupem pár roků vzniknul projekt "Burza živě" do něhož jsem se také krátce zapojil.Nepovažuji se zdaleka za profesionála na úrovni , abych mohl toto fundovaně hodnotit, ale po dobu co jsem byl zapojen, byl Jakub Kovařík neustále po všech stránkách profesinál a to jak úrovní znalostí a vhledu do problematiky tak radou a pomocí s řešením problémů , které logicky vyvstávaly. Momentálně nabízí "Burza živě" dvě úžasné možnosti naráz . Jednak možnost opravdu se naučit a pochopit principy obchodování opcí a souběžně s tím i možnost vydělávat reálné peníze. A to vše nejen s podporou autora , ale i velké skupiny lidí , kteří i když mají každý jinou úroveň teoretických i praktických znalostí , spojuje stejný zájem , opční obchodování a vydělávání peněz na burze. Ať se vám daří M.D.

15. august 2024

Výborná zkušenost

Nejlepší místo kde začít s tradingem na profi úrovni. Principy, které se zde ukazují, opravdu fungují a můžete si ušetřit spoustu času a peněz při hledání funkčního systému. Navíc k tomu dostanete podporu a skvělou komunitu.

15. august 2024

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv