Elite Socials Academy Anmeldelser 9

4,3

Informasjon om virksomheten

1. Handelsskole

Skrevet av virksomheten

Elite Socials Academy (ESA) is een praktijkgerichte opleiding voor vrouwen die willen starten of doorgroeien als social media manager, of hun eigen social media strategisch willen inzetten als business owner. Binnen ESA leer je niet alleen hoe je content maakt, maar vooral hoe je social media inzet als een echte business tool. Denk aan strategie, positionering, klantwerving en het opbouwen van een duurzame inkomstenstroom. Wat ESA onderscheidt van andere opleidingen, is de combinatie van: Strategie boven losse trucjes – we focussen op het grotere plaatje, niet alleen op posten Direct toepasbare kennis – alles is gericht op echte klanten en echte resultaten Begeleiding en community – je staat er niet alleen voor, maar groeit samen met anderen Gebouwd vanuit praktijkervaring – ontwikkeld vanuit een agency die dagelijks met klanten werkt ESA is geen snelle cursus die je “even afkijkt”, maar een traject waarin je leert hoe je structureel groeit en een business opbouwt die bij jou past.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Andre kikket også på

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit traject is heel waardevol! Voor zowel startende als ervaren Social Media managers / agency owners!

Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om het 'ESA SMM' traject te starten. Zelf heb ik al 7 jaar een eigen social media agency en ben ik sinds 1,5 jaar volledig aan het focussen op de groei van mijn bedrijf. Nog niet alles is optimaal en professionaliseren is altijd goed. Ik zou elke startende social media manager / agency owner aanraden om dit traject te volgen, want dit scheelt zoveel tijd!

Ik heb bewust gekozen voor 1:1 begeleiding, want dan duik je die diepte in. Daarnaast krijg je huiswerk mee, dus dat is echt een stok achter de deur. Als ondernemer is dat wel fijn, want je bent altijd druk en nu heb je echt een taak en is het niet vrijblijvend.

De modules zijn super uitgebreid. Ik ben er na 3 maanden nog niet helemaal doorheen, want er is zoveel informatie. Echt super handig!

26. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kortom: echt een fantastische ervaring!

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet! Ik was al gestart met mijn eigen onderneming en wilde social media management toevoegen als dienst, maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen. De grafische kennis had ik al, maar er komt zoveel meer bij kijken. Gelukkig word je hier stap voor stap meegenomen en wordt alles heel duidelijk uitgelegd.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor persoonlijk contact, wat ik als erg prettig heb ervaren. Toen ik op gesprek mocht bij mijn eerste grote social media klant, was ik natuurlijk best gespannen. Daarom heb ik een online call ingepland met Lindsay, zodat we alles nog eens rustig konden doornemen.

Kortom: echt een fantastische ervaring! En zou het iedereen aanraden!

25. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zo blij dat ik deze stap heb gezet

Ik ben een tijdje geleden gestart met de Academy en na veel twijfels voelde het uiteindelijk echt goed om voor ESA te kiezen. Ik vond het spannend, maar ben zo blij dat ik deze stap heb gezet.

Ik had nog geen ervaring en deed wat losse UGC-klussen, maar wilde echt groeien richting social media management en meer zekerheid krijgen in wat ik leverde. Door de Academy heb ik al zoveel geleerd en zie ik echt de waarde ervan.

De persoonlijke coaching van Lindsay is super fijn, ze denkt echt met je mee en weet waar ze over praat. Ook de modules zijn duidelijk en makkelijk te volgen. Ik kan het echt aanraden!

19. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb het coachingstraject van ESA als…

Ik heb het coachingstraject van ESA als ontzettend waardevol ervaren. Als social media manager is het soms lastig om overzicht te houden en strategisch te blijven werken, maar dit traject heeft me daar echt in geholpen.

De begeleiding is persoonlijk, betrokken en vooral praktisch. Geen vage theorieën, maar concrete handvatten die je direct kunt toepassen in je werk. Wat ik vooral fijn vond, is dat er echt wordt meegedacht over jouw situatie en doelen, waardoor alles heel relevant voelt.

Daarnaast heeft het traject me niet alleen geholpen om mijn skills te verbeteren, maar ook om meer zelfvertrouwen te krijgen in mijn keuzes en strategieën. Ik werk nu een stuk gestructureerder en doelgerichter.

Kortom; absoluut een aanrader voor iedere social media manager die wil groeien, meer richting wil in zijn of haar werk en het maximale uit zichzelf wil halen!

24. november 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Duidelijk uitgelegd

Ik ben er aan begonnen, eerst was ik een beetje sceptisch van ja is het het wel waard.

Ik heb er ondertussen al heel wat dingen van geleerd. Ook is het erg fijn dat duidelijk wordt uitgelegd en je in een werkboek aan het werk kan!

19. mars 2026

Enorm tevreden met de ESA cursus 🤍

De afgelopen tijd heb ik de ESA-cursus gevolgd, inclusief coaching van Lindsay, en dat heeft me enorm geholpen. Ik liep al lange tijd rond met de ambitie om voor mezelf te beginnen als social media manager, maar durfde de stap niet te zetten.

Dankzij deze cursus heb ik niet alleen veel kennis opgedaan, maar ook het vertrouwen gekregen om er écht voor te gaan. Alles wordt duidelijk en praktisch uitgelegd, waardoor je meteen stappen kunt zetten.

De coaching sessies met Lindsay waren voor mij echt een toevoeging. Het persoonlijke contact geven net dat extra zetje en zorgen voor motivatie en duidelijkheid.

Ik ben ontzettend blij dat ik dit heb gedaan en zou het zeker aan iedereen aanraden!

1. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een super fijne ervaring gehad…

Ik heb een super fijne ervaring gehad met Elite Socials Academy.

Zelf had ik 0 ervaring op dit gebied, vond het ook erg spannend om een stap te maken en ik had geen idee waar ik moest beginnen. Gelukkig staat alles zo ontzettend duidelijk in de video's/modules dat ik zelf nergens over na hoef te denken en al mijn zorgen daarover weg zijn.

Alles is zo makkelijk uitgelegd, stap voor stap en ik kan het in mijn eigen tijd kijken en combineren wat ook heel erg fijn is.

Het is zeker aan te raden voor meiden die op 0 beginnen, maar ook voor meiden die hun kennis willen verbreden omdat hier zoveel instaat wat mega waardevol is!

17. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv