Elgaragen Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Hurtig levering Men ingen kommunikation på mine spørgsmål Manglende luft i dækkende( næsten flade) tiltrods de skriver at den er klar til at kører Beskidt Pedal knækket ( opdagende jeg ved før... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale Elgaragen. Jeg havde egentligt kun booket en aftale om at mit baghjul skulle skiftes, da det var blevet skævt. Det viste sig, at der var flere sikkerhedsmæssige fejl, som jeg... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Leveringen var super hurtig, så der er intet at bemærke der. Kurven foran på cyklen sad løst og raslede, når jeg bare tog fat i styret. Det fiksede jeg selv med 2 spændeskiver på hver side af de "sti... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelreparatør

Skrevet av virksomheten

Cykelforretning og Webshop der specialisere sig indenfor elcykler og deres batterier. Vi både fejlsøger, reparere og ombygger cykler til el. Vi prøver at have et stort udvalg af universaldele så vi ikke skal sende folk hjem med besked om at der ikke længere findes dele til deres cykel.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Under al kritik

D.11/6 købte jeg en damecykel til 1600 kr hos Elgaragen.dk. Da jeg skulle hente cyklen svarede den slet ikke til beskrivelsen og de billeder som der var af den på hjemmesiden. Jeg gør sælger opmærksom på det og siger jeg vil returnere den og have pengene tilbage. Han får tilsendt billeder af cyklen men mener i ramme alvor at rust og forskellige farver fælge er noget man må acceptere når man handler brugt cykel i Danmark. Revnen i sadlen er han dog med på ikke er i orden men det redder jo ikke resten. Da vi endelig bliver enige om returnering (efter en laaaaang sms korrespondance) siger sælger pludselig at der er et gebyr på at returnere cyklen på 300 kr. som han siger står i handlesbetingelserne på hjemmesiden. Jeg kan ikke finde handelsbetingelserne på hjemmesiden og de er ikke vedhæftet ordrebekræftelsen. Det gør jeg sælger opmærksom på og han bliver ret utilfreds med den besked og efter nogle flere sms'er frem og tilbage nægter han pludselig at tage imod cyklen. Jeg forestiller mig derfor ikke at han vil returnere beløbet. Jeg har alt kommunikation på skrift samt skærmbilleder fra hjemmesiden og billeder af den cykel jeg modtog.

Sagen er indbragt til Forbrugerklagenævnet og afventer behandling. Elgaragen.dk er informeret om både forventning om refusion, Forbrugerklagenævnet og denne anmeldelse. Han mener at jeg vil skrive en dårlig anmeldelse fordi jeg er en utilfreds kunde men dette er udelukkende udtryk for MIN subjektive oplevelse med Elgaragen.dk. Jeg kan kun sige at jeg ALDRIG handler der igen og på INGEN måde vil anbefale min omgangskreds at gøre det.

Update: Svaret fra Elgaragen.dk viser bare hvorfor jeg har valgt at tage sagen videre til Forbrugerrådet. Brugt eller nyt så har firmaet et cvr nummer og derved forpligtelse ved online handel som gør at jeg som forbruger kan fortryde mit køb i op til 14 dage efter købsdato og få mine penge retur. Case closed.

11. juni 2025
Logoen til Elgaragen

Svar fra Elgaragen

Din anmeldelse indeholder en række fejlagtige påstande og giver et misvisende billede af forløbet.

Du købte en brugt cykel til 1.600 kr., svarende til ca. 1/3 af nyprisen. Den var annonceret i afsnittet for brugte cykler, med flere tydelige billeder af standen, og beskrivelsen var korrekt: nyserviceret, i fuld funktion, med 7 gear, skivebremse og godkendt lås. Der stod intet om, at cyklen var som ny – og mindre kosmetisk slid som lidt rust på skruer er helt normalt ved brugte cykler.

Du nægtede at tage telefonisk kontakt og valgte i stedet kun at kommunikere via sms, hvilket gjorde dialogen besværlig og ineffektiv. Samtidig truede du tidligt i forløbet med en dårlig anmeldelse da du fandt ud af du selv havde krydset handelsbetingelser af, hvilket vi tolker som et forsøg på at presse en fuld refusion uden betingelser.

Alligevel tilbød vi at tage cyklen retur, selv efter brug, hvilket ligger ud over vores forpligtelser ved køb af brugte varer. Da du blev gjort opmærksom på, at der ifølge handelsbetingelserne kunne være et returfradrag, valgte du i stedet helt at afvise returneringen og vil samtidigt ikke afhente din cykel som du ikke vil have vi tager retur efter gældende betingelser.

Handelsbetingelserne er tilgængelige via link på Købssiden(hvor den skal afkrydses for man kan betale) og kan downloades direkte fra vores side. Det lever fuldt op til gældende lovgivning.

Vi ser frem til afgørelsen i Forbrugerklagenævnet(Som vi selv anbefalede dig at kontakte) og forholder os selvfølgelig til den. Men vi tager afstand fra anmeldelser, hvor fakta fordrejes og der nægtes reel dialog.

Mvh Joakim - Elgaragen

Update: Det var os der foreslog dig at kontakte forbrugeklagenævnet, det ville vi ikke hvis ikke vi havde vores på det rene.
Fortrydelsesret gælder kun online handler hvilket det ikke er da du kan både se og prøve cyklen inden endeligt køb hvilket fremgår både i handelsbetingelserne og i vores korrespondence med vedhæfte svar fra en jurist. vi tager med glæde sagen i forbrugerklagenævnet tænker sagsomkostningerne løber langt over de 300kr

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God kvallitet og hurtig service

Jeg var tæt på at købe en ny cykel, men hos Elgaragen fandt jeg en brugt cykel i super kvallitet til en brøkdel af prisen. Serviceniveauet er i særklasse med kompetent og professionel rådgivning. En virkelig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

15. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Når enden er god er alting godt

Da min cykel computer blev stjålet, bestilte jeg en demomodel fra elgaragen. Få timer efter min bestilling var afgivet, fik jeg en ordrebekræftelse, og næste morgen fik jeg besked om at pakken var afsendt.

Desværre modtog jeg aldrig pakke information fra GLS, og jeg kontaktede derfor ejeren af elgaragen. Han oplyste mig pakkenummeret og jeg kunne se, at pakken kun var oprettet men aldrig registreret i en PakkeShop. Elgaragen oplyste, at pakken var indleveret men var blevet væk for GLS.

Efter at have ventet på pakken i tre uger, begyndte jeg at stille spørgsmålstegn ved, om pakken nogensinde var blevet indleveret. Jeg nåede også at skrive en negativ anmeldelse her på Trustpilot, hvor jeg luftede denne tanke, men Elgaragen holdt fast i, at pakken var afsendt.

Og ganske rigtigt. Få dage senere, efter en måned i GLS‘s varetægt, poppedepakken op på appen og var på vej mod mig. Jeg havde i mellemtiden købt en ny cykelcomputer, og pakken er derfor på vej til elgaragen og pengene er returneret til mig.

Alt i alt en lidt pinlig affære for mig, som jeg også har undskyld overfor Elgaragen. Den anden anmeldelse er derfor også slettet og erstattet med en mere retvisende en af slagsen.

13. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig service

Talte i telefon med dem om min elcykel der er i stykker. Der var ingen grænser for hvor dygtig han er ifølge ham selv, men når det kom til stykket fandt han aldrig en løsning. Splid af tid!

6. august 2024
Logoen til Elgaragen

Svar fra Elgaragen

Kære Tom,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med vores telefoniske samtale. Vi stræber altid efter at give den bedste service og løsninger til vores kunder. Dog kan vi ikke hjælpe uden at have haft elcyklen til vurdering i vores værksted og mindes ikke at have haft dig som kunde.

Du er altid velkommen til at komme forbi med cyklen, så giver jeg dig her en garanti på skrift at jeg kan løse problemet eller du kan få et gavekort på 1000kr hvis ikke vi kan hjælpe. Så sikker er jeg på min service

Med venlig hilsen,
Joakim - Elgaragen.dk

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det var dejlig nemt at bestille ens manglende cykeldel

Det var dejlig nemt at bestille ens manglende cykeldel, efter man har oplevet tyveri. Dog mindre god oplevelse at modtage en forkert pakke med et andet produkt end det man har bestilt. Så bliver man nød til at bruge mere tid og ressourcer på at få fat i det man har bestilt. Når man tager fat i Elgaragen handler de dog hurtigt, så det er dejligt. Hvis jeg en dag står og mangler noget, tager jeg gerne fat i Elgaragen igen

30. oktober 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv