Kjøpte barbermaskin Precision Pro For det første! Hadde jeg vist den kom helt fra Hongkong og 3 ukers leveringstid så hadde jeg aldri kjøpt denne. Den virker som et ok produkt ellers. Esken var mo... Vis mer

Jeg er utrolig fornøyd med tannbørsten jeg bestilte, rask levering, og veldig kjekt å få med så mange ekstra børstehoder. De skriver på sia at man får hvitere tenner etter 2-4 uker som jeg kan bekreft... Vis mer

2,1

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

2,1

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Styr unna!

Kjøpte to hodelykter som ikke virker. Klager på mail og får svar fra kundeservice. Bare svada! De tilbyr først å sende en ny lykt, men trekker seg på dette. Tilbyr deretter 50 % refusjon av kjøpesummen. Halv pris på defekte hodelykter! 🤣Firmaet vil ikke oppgi returadresse. Man må kontakte dem for dette. Styr unna! Dette er ren svindel!

11. november 2025

Ren svindel

Ren svindel. Selger Kina produkter sterkt overpriset (10x ?). Svarer ikke på henvendelser (man må ha svar for å returnere produkter. Styr unna!!

21. juli 2025

Useriøs

Jeg kjøpte en aircondition av de som lekket vann. De ba om film og jeg sendte de både film og bilde. Og sa jeg ønsket å heve kjøpet. Etter det var det umulig å komme i kontakt med de, og det kaller jeg useriøst.
Så dette er ikke en nettbutikk jeg vil anbefale

24. juli 2025

Svindel

Selger billig dritt fra Temu til høye priser. Bestilte en Air cooler 2.0. Produktet som kom var ikke det som ble vist på nettsiden.

4. august 2025

Kinavarer

Fikk varen etter tre uker. Best i test på tek.no. Kjøpte en liten portabel aircon som jeg tenkte verdt et forsøk. Ikke fått svar fra kundeservice da den IKKE innfrir hva den lovet. Jeg sjekka godt trodde jeg på nett før bestilling. Styr unna.

27. juni 2025

Var uheldig med barbermaskin Serie D…

Var uheldig med barbermaskin Serie D hvor deler gikk i stykker etter bare 6-7 mndr.
Ved kontakt med leverandør ble dette ordnet svært raskt og med tilbud om erstatning ved å få tilsendt ny maskin som skulle tåle mer.
Ikke noe problem og med rask og hyggelig respons.

11. januar 2025

Overpriset produkter

Produktet kom. Ingen problemer. Betalte 1200 NOK for en barbermaskin som ellers ville kostet 250 tilsvarende nettbutikk annet steds. Garantert rent lureri. Styr unna. Bruk heller kjente butikker der du fortsatt kan reklamere direkte (elkjøp/power etc).

12. januar 2025

Svindel!

Svindel!! Er falske sider som f.eks tek-test.no der produktene deres er best i test. Kjøpte barbermaskin for 1199kr!! som bare er å hive rett i søppla. Tomt batteri etter noen få minutter. Å ikke klarte den å barbere heller.

24. desember 2024

Svindel

Svindel, svindel, svindel!!!!
Varene kommer fra Kina med x10 pris. Og det er umulig å returnere.
En tannbørste til 1300 nok, samme kan du bestille fra aliexpress for under 200 nok, totalt søppel.
Jeg er veldig sint og frustrert!!!

26. november 2024

Mye bedre enn ventet

Var veldig skeptisk da jeg leste på Trustpilot først etter at jeg hadde kjøpt. Skrev til oppgitt epostadresse for å avbestille da jeg leste anmeldelsene. Jeg fikk raskt og ordentlig svar, selv om det var for sent å avbestille. Mottok varen etter 11 dager, litt ødelagt i kantene, men produktet og esken var hel.

12. november 2024

Trodde dette vsr en norsk nettbutikk

Trodde dette vsr en norsk nettbutikk

Kjøpte 2 hodelykter for tilsammen 800. Dere var vistnok på tilbud. Tok ca 2 uler før disse kom, fra KINA!! Ingen angrerettskjema fulgte med. Sendte mailmtilmkundeservice og sa samme som jeg skrev Iver her, og ba dem sende meg angrerettskjema Svaret jeg fikk var at jeg kunne få tilbake 400kr. De svarte ikke på skjemaet. Svart dem igjen at nei, varene skal i retur og kjøpet heves.
De reklamerer uansett med 14 dagers «åpent» kjøp. I reim skuffelse og forbannelse har jeg ikke engang åpnet varene! Synes dette er helt på kanten av greit. Styr unna. Lang levering, «billigvarer» til en sinnsyk pris, og enn så lenge en kranglete og dårlig kundeservice

30. oktober 2024

Kjøpte barbermaskin Precision Pro

Den virker som et ok produkt ellers.
Esken var most på midten men heldigvis ingen skader på maskinen.
Det som er kjedelig om den skulle gå i stykker under garanti tiden er det ikke noe sted jeg kan levere den til i Norge. Hold dere unna er mitt råd.

29. oktober 2024

Styr unna

Styr unna. Fikk forsendelse fra Kina, ikke norsk butikk. Vet ikke hvordan de unngår toll på varene som sendes så langt. Det er tollpliktig. Tannbørsten kan godt være god, men det jeg bestilte samsvarer ikke med varenavnet på det jeg fikk. virker billig. Vil ikke prøve retur - det ligger ikke returlapp i forsendelsen, så vil ikke risikere å sitte igjen tomhendt.

25. september 2024

Servicen er bra den..

Servicen er bra den.. Men fant nøyaktig samme produkt på Temu for 1/4 av prisen. Pakken jeg fikk var fra yun express og brukte lengre tid på levering enn Temu gjør også. Så jeg irriterer meg over at jeg kunne betalt mindre og fått den raskere fra et annet sted.

3. juni 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis