Scam
Köpte massagepistol från dom, står att den kommit till brevlåda. Men inte fått nånting och får inte tag på dem när man mailar eller nått.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Ger detta företag en 1 pga av att deras hemsida inte tar emot recensioner under 4 stjärnor.
Är inte nöjd med Audun h2 pro hörlurarna, men inte helt missnöjd heller. för det priset är "Det lite som det är".
Måste ändå säga att hörlurarna sitter mjukt. men ljudet är sämre än mina 2021 JBL var, och de kostade 600 kr på amazon. kommer inte handla där mer.
Hade det dåliga omdömet att snabbt vilja skaffa några nya lurar. Det första som dök upp vid en googling var elektronikexpertens hemsida och jag slog till på ett par hörlurar i all hast. Lurarna på deras sida heter Audun H2 Pro. Det som kom i brevlådan) är billiga nonamelurar som hade kostat mig 300 kronor att beställa från Kina själv istället för de 1100 som jag betalade.
Jag försökte häva köpet men kundservice sket i det. Passande nog så var de inte snabba på att svara då. Känner mig mycket säker på att lurarna inte hade skickats när jag ville häva köpet. Ville inte hjälpa till att erbjuda spårningsnummer men det var inte så viktigt för mig ändå. Kundservice jobbade bara utanför sin egen angivna arbetstid och svarar när de känner för det. Jag inser min egen dumhet och kastar dessa åt h*lvete och drar till en seriös firma. Ha aldrig med dessa dropshippingbluffare att göra. Någonsin.
Detta företag har för övrigt varit på några rättstvister, har en ai-genererad hemsida och deras kundrecensioner är bluff.
Mycket besviken på deras betalningsmetod att ta betalt direkt för snabb leverans som den visar sig ta uppemot 10 dagar (har ännu inte fått det än).info om att paketet skickades från Kina framgick ej vid beställningen
Kommer aldrig anlita dom här igen
Beställde en tandrengöringsprodukt som inte levereras. Får inga bekräftelse-email på att ordern är skapad eller på leveransinformstion. Väntat i 2 veckor men inget händer.
Fakturan till Klarna kom dock direkt efter beställningen.
Köpte en hårtrimmer för 3 veckor sedan. Har fortfarande inte fått den. De har ingen aning var produkten är & heller inte när den kommer att levereras till mig. Spårningsnumret jag fick av de visar bara ”error”. Har bett om återbetalning men får inget svar. Har de inte hört av sig senast torsdag kommer jag att polisanmäla företaget!