Informasjon om virksomheten

2,0

Under middels

TrustScore 2 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Barbermaskine i meget dårlig kvalitet ( Kina)

Købte en barbermaskine med en tilsyneladende god anmeldelse. Det tog næsten 4 uger før jeg fik den og den kom fra det østlige Kina. Kunne følge varen fra Kina til DK.
Barbermaskinen må jeg fraråde at købe, den river i huden, og efter kort tids brug, kom der røde pletter på huden der svider.

7. mai 2025

Kinaskrammel

Det er noget dårligt skrammel og har aldrig været i nærheden af at vind en test. Har købt 2. Den ene kan ikke lades og den anden kan lades til 68% De river skæghårene op i stedet for at skære det over. Det er det tætteste man kan komme på svindel

27. mars 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

De skriver at jeg får pengene retur……

De skriver at jeg får pengene retur… man der sker ikke en meter.. mage til useriøs firma skal man lede længe efter.. så landede pengene( endelig) efter jeg har truet dem med Bål og brand… 22 dage efter de skulle være landet retur på min konto.. dem svinger jeg elegant udenom og handler ikke der igen😢👎

17. januar 2025

Dansk firma i Norge!!! 🤮🥵

Overvejede, at købe en en barbermaskine her. Men da jeg så, at firmaet kalder sig dansk, med adresse i Norge, blev jeg mistænkelig. Godt, vi har Trustpilot! Firmaet sælger tilsyneladende dårlige kopivarer fra Kina🤮🤮🤮
K/F

24. november 2024

Series 4D barbermaskine

Købte 2 stk. af Series 4D barbermaskinen, en gave til min søn og 1 til egen brug. Vi er begge skuffede, både over kvalitet, men bestemt også over resultatet af barberingen. Det er et ægte Kina-produkt af værste skuffe. Barberingen er en pine, og der skal køres over samme sted i laaang tid før den fjerner hårene. Jeg fortryder købet, og kan bestemt ikke anbefale at købe denne barbermaskine.

1. september 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

God service, men lang levering

Jeg fik fat i Series 4 D barbermaskinen, og den gør virkelig jobbet godt! Barberingen er tæt og behagelig, men leveringen tog lidt længere tid end håbet, så det bliver en 4/5 stjerner herfra.

14. september 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Efter at have afgivet ordre på to…

Efter at have afgivet ordre på to shavere, blev pengene trukket på min konto, og der kom ingen besked om, at pakken var afsendt.
Det viste sig at være kopi vare fra Kina, stik imod mine forventninger.
Efter at have afprøvet shaveren smed jeg begge direkte på affaldscentralen.
Det var så lærer-penge.
Tag Jer godt i agt.
Hans

5. september 2024

Dårligste shaver fra Kina

Dårlig barbérmaskine

Er så ked af mit køb og der er kun 14 dages returret og modtog maskine lige før jeg rejste på ferie.

Blev fuldstændig rød efter at have brugt den.

800 kroner ud ad vinduet.

12. juli 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

De bedste firmaer er dem der retter op…

De bedste firmaer er dem der retter op på fejlen igen, når en kunde er blevet skuffet! Det gjorde elektronest prompte for mig! TAK for DET!
Jeg annulerede min ordre, da jeg blev mega skuffet over at se, at min vare blev afsendt fra Kina, og ville være (for) lang tid undervejs, (for længe til gavedagen!) Jeg skrev til kundeservice og de returnerede mine penge med det samme, mens varen stadig var på vej til mig! DET er god service! TAK for DET! To dage efter stod pengene på min konto! Pakken er fortsat på vej, her 9 dage efter bestilling! Så man skal have tålmodighed! Men nu tør jeg godt anbefale dem, selv om jeg ikke har set varen endnu!
Den manglende stjerne er fordi der ikke står på hjemmesiden, at de shipper fra bla. Kina! :)

16. februar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Anbefales!

Fantastisk kundeservice og konkurrencedygtige priser på kvalitetsprodukter! Anbefales!

5. desember 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv