Wat een zeer onvriendelijke man die Gerrit! Hij hing tijdens het telefoongesprek gewoon op? Enige tijd geleden rookmelders besteld, maar deze zijn wegens verbouwing even blijven liggen. Nu blijken de... Vis mer
Se hva andre synes
Gerrit heeft mij op prettige manier zeer goed advies gegeven. Besteld schakelmateriaal, welk lastig te verkrijgen was, was binnen 3 dagen in huis. Hij neemt de moeite om JOU te helpen.
Ik heb geen verstand van boilers of dergelijke maar ik had er een nodig voor mijn nieuwe huis. Na een vriendelijk contact moment met de heer Reuvekamp heeft hij mij goed geïnformeerd over welke boiler... Vis mer
Ik zocht koppelingen voor een cv pomp. De koppelingen hebben geen gangbare maat dus niet overal verkrijgbaar en als ze al verkrijgbaar zijn dan zijn ze niet compleet met pakking. Elektradirect.nl had... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
ElektraDirect.nl is de meest complete Elektra webshop van Nederland. Volledig assortiment met alle merken, snel in huis tegen voordelige prijzen.
Kontaktopplysninger
Fornuisgroep ABB HAF
Gerrit heeft mij gebeld om samen de groepenkast te bekijken waar een uitbreiding met een fornuisgroep nodig was. Het betrof een oude ABB groepenkast en de geleverde oplossing werkt perfect. De administratieve afhandeling was vlot en correct.
Top service
Deceptive pricing, stay away
This company uses fraudulent practices. They told us a visit would cost 39 euros and tgen they will give us a quote. Then, for a very basic issue that took less than 20 minutes and no equipment to figure out, they tried to charge us more than 400 euros. We got the electrician to call the company to complain, and ended up paying "only" about 200. For less than 20mins of work which essentially was the electrician advising us to buy a new water boiler (as it was causing a short circuit). Never again. STAY AWAY!
Gerrit heeft mij prima advies gegeven…
Gerrit heeft mij prima advies gegeven en goed mee gedacht naar een oplossing. Was voor mij best complex, maar hij heeft met heel veel geduld mij begeleid en mij van het juiste advies voorzien.
Leen
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Paar producten waren verkeerd besteld, men bood direct aan om het om te wisselen. Communicatie en feedback was erg snel en goed. Zelden zn service gehad voor een product van een paar tientjes. Aanrader dus.
Top tent
Top tent! Goede producten met mooie prijzen en geweldige service. Levering kwam binnen met kleine schade maar er werd zonder moeite de zelfde dag een nieuw product verstuurd. Zal er zeker weer wat bestellen!
Prima service
Prima service. Gerrit heeft me goed geholpen met mijn bestelling. Alles was voorradig en voor een prima prijs.
Had iets besteld wat na 2 dagen niet…
Had iets besteld wat na 2 dagen niet meer leverbaar bleek te zijn en dus eigenlijk niet bestelbaar in de webshop te koop had mogen staan, maar de volgende werkdag netjes geannuleerd en een dag later geld terug gekregen, dus dit had 4 sterren kunnen zijn als de webshop iets actueler was geweest. Ook de webshop zelf mist een [annuleer bestelling] knop, wat per bericht gaat. Een annuleer knop zou iets meer een gevoel van zekerheid geven, maar al met al is deze, tja noem het miskoop, toch weer redelijk vlot teruggedraaid, dus toch een tevreden afloop wat vertrouwen geeft en zo hoort het ook.
Ariston inox 50 boiler
Vandaag telefonisch contact gehad omtrent storing van de overigens tot nu toe prima werkende inox boiler.
Probleem in no time achterhaald en opgelost.
Chapeau Elektra Direkt.
Prima ervaring!
Even gebeld of de spullen op voorraad waren, gezegd dat ik dit echt de dag erna nodig had.
En kijk aan, volgende dag netjes de spullen op locatie.
Wat mij betreft een aanrader!
Slechte communicatie over de levertijd
Slechte communicatie over de levertijd. Gekozen voor ophalen. Lang wachten op de mail. Zelf maar na twee weken gemaild. Toen antwoord ontvangen, dat het klaar ligt en opgehaald kan worden. Dus ga je er zelf niet achteraan, kun je lang wachten.
Levertijd niet accuraat
Volgens de website een levertijd van 1-3 werkdagen, maar onze verwarming werd pas na 2 weken geleverd. Tijdens een telefoontje na een week wachten blijkt dat de vertraging bekend is en veroorzaakt wordt door tekorten, maar toch wordt de levertijd niet aangepast op de website.
Snel, goedkoop en fijne communicatie
Prima ervaring. Moest aardig wat schakelwerk bestellen en werd snel geleverd. Een deel van de bestelling was niet leverbaar en is redelijk snel nageleverd. Goede service ook om een deel wat ik tevel had besteld, zelfs na de 14 dagen retourperiode terug te nemen.
Supersnelle levering.
Na initieel een foute levering te hebben ontvangen is dit prima hersteld. Het juiste produkt de volgende dag al ontvangen!
top service
Alle schakelmateriaal besteld, en alles compleet en op tijd geleverd!
Betrouwbaar bedrijf
Goed opgemerkt en Perfect afgehandeld…
Goed opgemerkt en Perfect afgehandeld gezien mijn eigen fout ...
Goede service en snelle levering
Goede service, klantvriendelijk, hele snelle levering en fijne prijzen.
Verkoper reageert chagrijnig
Verkoper reageert chagrijnig, verder ging levering prima. Maar voor mij nooit meer.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.