Engangsbetaling transformert til dyrt abonnement
Jeg laget en CV og må si at ElegantCV fungerte bra for dette formålet og jeg var fornøyd med resultatet. Dette kostet ingenting før jeg skulle laste ned CV-en og betalte 12,99 kr 6. januar. Hadde inntrykket av at dette var en engangssum.
Så idag at Elegantcv.App trakk 459,99 kr fra min bankkonto 20. februar! Og de trakk 459,99 20. januar. 12,99 kr er blitt til 932.97 kr.
Er første gang jeg har opplevd noe slikt. Ser at flere andre har samme opplevelsen så dette definerer jeg som svindel. Skal kontakte banken for å se om jeg kan få kansellert den siste betalingen og få tilbake de !!! 459,99 kronene !!! trukket i januar.
Oppdatering #1: (VERRE ENN FØRST ANTATT):
Gikk in på ElegantCV igjen for å se hvordan checkout så ut og dette er sinnssykt.
Om man betaler 90,99 kr for månedlig tilgang vil du etter 30 dager bli trukket 815.99 kr som da blir trukket årlig.
Om du velger å betale 12.99 kr for det de sier er "Full tilgang i 14 dager" vil man etter 14 dager bli trukket 459.99 kr og det samme beløpet månedlig. Dette er 5,519.88 kr i året!
Hvordan er ElegantCV ikke svindel?
Oppdatering #2:
Kontaktet ElegantCV igjennom kontakt skjemaet på siden deres og ba om å få tilbake pengene de hadde trekt. Fikk tilbake for den ene måneden. Kontaktet de igjen og da fikk jeg igjen for den andre måneden.

Svar fra ElegantCV