2,2

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Koop svp niets bij dit bedrijf!

Op 15.12.25 kreeg ik bevestiging dat het bedrijf mijn retourzending had ontvangen.
Maar mijn geld, 50 euro, heb ik tot de dag van vandaag niet teruggekregen.
Ik heb alles geprobeerd: email, bericht vanuit de website, telefoon (er was geen telnr te vinden maar ik kreeg het van bol.com, die Eleganci als partner hebben). Voicemail meerdere malen ingesproken, gedreigd met aangifte, incassobureau etc.
Geen enkele reactie.
Schandalig, en ze komen er mee weg kennelijk.
Koop alsjeblieft niks bij dit bedrijf. Er is adres in Den Haag maar dat is geen bezoekadres.
Ik heb een melding gedaan bij Radar.
Heeft iemand tips?

23. januar 2026

Ze zijn niet thuis bij retourneren en…

Ze zijn niet thuis bij retourneren en geld terug krijgen!!
We hadden via de website van Eleganci per ongeluk de verkeerde kleur besteld. Deze retour en de goede kleur besteld. Ik kreeg bericht dat het retour begin oktober is ontvangen, maar heb nog steeds mijn geld niet terug. Meerdere berichten gestuurd en geen enkele reactie ontvangen. Heel slecht!!

20. november 2025

Geweldig

Ik heb een tas gekocht bij eleganci op hun site het is snel geleverd ik had het na 5 uur besteld maar het was toch de volgende dag al bezorgd het product ziet er netjes uit en het was netjes ingepakt

17. september 2025

Waardeloos "bedrijf"

Op 8 augustus tas besteld(voor vakantie) via bol.com helaas tot op heden niet ontvangen. Moet nog uit China komen vermoed ik. Waardeloos. Zo ga je niet met klanten om.

8. august 2025

Vreselijke ervaring

Ik heb een tas van Eleganci besteld via Bol.com, deze voldeed helaas niet aan de gegeven afmetingen die op de site stond, dus heb ik hem geretouneerd.

De retourverzending was binnen enkele dagen binnen, echter, kreeg ik na een maand nog geen geld teruggestort. Via de Bol.com site kon ik zien dat er nog niks met de retourverzending was gedaan, dus nam ik contact op met de klantenservice van Eleganci. Na een paar dagen wachten, geen reactie op mijn e - mail, bellen kon niet, want ze hebben geen telefoonnummer ( ?? ) .

Uiteindelijk contact opgenomen met de klantenservice van Bol.com om te hopen dat ik mijn geld nog terug kon krijgen. Gelukkig nam bol.com snel initiatief en heb ik binnen 3 werkdagen het geld weer terug gekregen, met daarna een excuses van Eleganci.

Totaal niet tevreden over de service, het product en de retourbehandeling. Als je wil bestellen, doe dit dan via Bol.com, als je via de site besteld krijg je vast en zeker nooit je geld terug!

8. august 2025

Slechte service en geen reactie van Eleganci

Ik heb een tas besteld bij Eleganci, maar bij aankomst bleek het hengsel kapot. Na contact vroegen ze om foto's, die ik heb opgestuurd. Sindsdien heb ik, ondanks meerdere pogingen, geen enkele reactie meer ontvangen. De service en communicatie zijn zeer teleurstellend. Op basis van mijn ervaring kan ik Eleganci niet aanbevelen.

13. februar 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis