Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
High quality tea - handpicked from crop to cup
Bagergade 3, 3740, Svaneke, Danmark
- hello@ekstrakt.eu
- ekstrakt.eu
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Som altid super service og produkter
Vidunderlig te!
Vidunderlig te, ren og natulig smag! - Perfekt til Decemberhygge - tak :)
Meget positivt og professionelt
Meget positivt og professionelt, super lækre produkter.

Høj kvalitet
Høj kvalitet, forsvarligt pakket og god kundeservice.

Fantastisk lækker te!
Fantastisk lækker te!
Specielt Long Jing - green te har en lækker eftersmag af hasselnød som bliver bedre for hver gang du tager en ny kop.
Derudover fungerer “opskriften” bag på pakken godt og kan få selv en hygge-te-drikker til at fremstå som en professionel☺️

Super fantastik te
Super fantastik te fra ekstrakt, som virkelig kan anbefales. Smagen er fantastisk. Servicen er i top. På under 24 timer nød jeg en dejlig kop te mens jeg arbejdede.

Spændende te'er
Spændende te'er! ordentlig og hurtig ekspedition

Svar fra ekstrakt
Rigtig dejlig te og super service :-)

Love the Genmaicha
Love the Genmaicha! Used to drink it years ago and it still has the same earthy flavor. Have not tried the Golden tip yet but look forward to it!

Ekstrakt er mega fedt
Ekstrakt er mega fedt! Jeg har længe ledt efter noget god, cool te, men uden held! Der er så mange muligheder i kaffespacet, men hvorfor ikke i te? Det er der nu! Jeg er kunde for livet.

Yndlings-te
Elsker Lemon Verbena teen! Og har kun kunne få den fra et engelsk firma før med dyr fragt, så er så glad for at kunne få den leveret både billigt og hurtigt nu :)

Svar fra ekstrakt
Cool design, great concept and fantastic tea💯
Already tried 3 of their teas, and they all have a uncomplicated and pure taste but still with a great depth. Looking forward to trying more of them as soon as I run out.
Pretty sweet that you can use the leaves more than once if you brew it correctly.
Also super quick and fair priced delivery.

Svar fra ekstrakt
Meget dejlig og delikat te
Meget dejlig og delikat te. Service helt i top.

Svar fra ekstrakt
Fremragende te,- super service!

Svar fra ekstrakt
Fantastisk te og fantastisk service
Fantastisk te og fantastisk service - hurtig levering og respons fra Ekstrakt som i øvrigt var behjælpelige ift at udvælge de rette varianter og smage for mig. Glæder mig til at ‘komme tilbage’