Selskapet har svart
Kiedy mój remont utknął w połowie – ściany pomalowane, ale podłoga… dramat! – myślałam, że marzenie o pięknym mieszkaniu musi poczekać. Aż trafiłam na Ekassa. Kilka kliknięć, przejrzyste warunki, b... Vis mer
Selskapet har svart
Mój wniosek został w przeszłości odrzucony, ale teraz został zatwierdzony. Skontaktowałem się z nimi, wyjaśniając, że nie mogę dodać NIP i przedstawiłem moją obecną sytuację jako pracownika i osoby sa... Vis mer
Selskapet har svart
Ekassa to nowoczesny serwis finansowy, który zapewnia szybki dostęp do środków online — bez zbędnych formalności i bez ukrytych zapisów. Ekassa oferuje dwa kluczowe rozwiązania: • krótkoterminowe pożyczki dla osób prywatnych, • finansowanie dla przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą. Każda osoba korzystająca z serwisu traktowana jest indywidualnie — jako partner, który potrzebuje szybkiego i realnego wsparcia finansowego. W ramach oferty Ekassa zapewnia: • decyzję kredytową nawet w 15 minut, • możliwość przedłużenia terminu spłaty, • brak konieczności przedstawiania zaświadczeń o dochodach, zabezpieczeń czy poręczycieli. Zaufanie klientów potwierdzają opinie: średnia ocena w Google wynosi 4,1⭐, a na Trustpilot 4,1⭐
Nowogrodzka, 31/lok. 324, 00-511, Warsaw, Polen
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ogólnie sam sposób składania wniosku o pożyczkę jest bardzo proste i szybki i przejrzysty. Natomiast spłaciłem trzy raty szybciej w twoją pożyczkę i od 10 dni nie mam informacji o zwrocie. Napisałem wiadomość e-mail na pocztę info@ekassa lecz dalej nie mam odpowiedzi w kwestii rozliczenia zwrotu kosztów prowizji z tytułu wcześniej spłaty pożyczki.

Svar fra Ekassa
A reliable and trusted company. Loans are offered on favorable terms. The profile includes all loan information. Early repayment of each installment accumulates in the final installments. I highly recommend them!

Svar fra Ekassa
Ok, Serdecznie dziękuję za udzielenie mi pomocy. Pozdrawiam serdecznie i polecam osobą które mają zapotrzebowanie na dodatkowe pieniądze.

Wszystko szybko i bez komplikacji. Polecam 100 %

Svar fra Ekassa
Utrudniony kontakt. Brak odpowiedzi na e-mail , brak odbierania telefonu na infolinii. Czekam jeszcze na zwrot kosztów z tytułu wcześniejszej spłaty, ponieważ pożyczka została spłacona przed terminem. Zobaczymy ,czy wywiążą się z zobowiązania rozliczenia takiej pożyczki.....

Svar fra Ekassa
Super polecam ,otrzymałam pozytywną decyzję a mam już wzięte inne pożyczki polecam

Svar fra Ekassa
Szybko i bez problemu. Decyzja w kilka sekund !

Svar fra Ekassa
Uczciwe i przejrzyste warunki pożyczki, podejście do klienta często profesjonalne i wyrozumiałe...często, bo zdarzają się potknięcia, ale nie są pozostawione bez naprawy, za to wielki plus.

Szybko ,sprawnie i bezproblemowo

Svar fra Ekassa
Nie polecam nikomu. brak kontaktu z nimi . obsluga klienta nie dziala . wiadomosci nie odczytywane. a spoznij sie o jeden dzien to milion telefonow , wiadomosci na teams , telegram , maili . Najlepiej zglaszac takie praktyki od razu do UOKIK. BRUDNA WINDYKACJA

Svar fra Ekassa
Pomocna w trudnych sytuacjach, szybka decyzja, dogodne warunki pożyczki

Svar fra Ekassa
Kilka kliknięć, przejrzyste warunki, błyskawiczna decyzja – i już po chwili mogłam wrócić do remontowania, zamiast zamartwiać się budżetem.
Dziś, siedząc z kubkiem kawy w moim wymarzonym salonie, wiem jedno: Ekassa to nie tylko pożyczka – to wsparcie wtedy, gdy najbardziej tego potrzebujesz.
Dziękuję za zaufanie, spokój i profesjonalizm. Z Wami każdy remont kończy się sukcesem! 🏡✨

Svar fra Ekassa
Bardzo pozytywnie prosty i szybki wniosek jak i weryfikacja i wypłata pieniędzy. Polecam i co ważne brak dodatkowych pakietów opłat itp. Jeśli ktoś szuka rozwiązania to szczerze polecam.

Svar fra Ekassa
Polecam z całego serca szybko i sprawnie

Wszystko Tip Top polecam naprawdę warto pozdrawiam cały zespół

Svar fra Ekassa
Polecam, miła obsługa, bezproblemowa akceptacja.

Svar fra Ekassa
Pomaga ludziom finansowo w trudnych sytuacjach życiowych.

Svar fra Ekassa
Szanowni państwo. Dostałam od państwa w końcu e maila i co się okazało że mi udzielił jakiś szybki kredyt i tam mam się zwrócić ale ja u państwa brałam pożyczkę z waszej strony. Więc to jest dziwne z mojej strony. prosze o zwrot szybciej spłaconej pożyczki ponieważ od was brałam pożyczkę

Svar fra Ekassa
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.