Jeg har været medlem af en netværksgruppe i EGN siden efteråret 2020. Jeg har været utrolig tilfreds og værdsat hvert eneste møde, som har tilført mig viden og et værdifuld netværk, sideløbende med at... Vis mer

Questionable company, they popped up on Linked In as a professional womens group I could join. I clicked on the link. I was contacted by phone by a gentleman. The cost for this group is 4100sfr per ye... Vis mer

Jeg fik et tilbud fra EGN som jeg tog imod. I fortrydelsesperioden meddelte jeg EGN at jeg fortryder. Til dato har de ikke returneret de indbetalt ca. 20TDKK ligesom det er umuligt for mig at blive... Vis mer

Har i gennem flere år været medlem af flere ledernetværk i EGN. Har altid fundet det et godt og trygt forum til at spare med medlemmer fra andre virksomheder og brancher. Gode professionelle netværksl... Vis mer

1. Karriere- og studieveiledning

Vi skaber personlig, faglig og forretningsmæssig værdi gennem fortrolige netværk. Siden 1992 har EGN (Executives'​ Global Network) tilbudt skræddersyede netværksgrupper for ledere og specialister. Baseret på professionelle relationer og erfaringsdeling i et fortroligt forum, stræber vi efter at skabe personlig, faglig og forretningsmæssig værdi for vores netværksmedlemmer.

3,0

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Godt netværk

Godt netværk, hvor man får mulighed for at møde ligesindede og sparre med, samt udvikle sine faglige kompetencer. Jeg synes EGN har været god til at finde ligesindene kolleger i andre lignende virksomheder, hvilket gør sparringen relevant, når man ønsker feedback på en udfordring. Ligeledes tilbyder EGN kompetence udvikling via tværgående seminarer, hvilket er givtigt, både på netværksiden og en god måde at få udvidet sin horisont på. Har været medlem i en årrække nu, og forventer at fortsætte.

EGN. Et godt netværk

Top professionelt netværk- min “mødeleder” var er rent 12 tal. Kan anbefale EGN- netværk hvis du ønsker personlig udvikling og et stærk netværk.

Høj faglighed og engagement

Jeg blev medlem i en netværksgruppe i EGN for 1,5 år siden. Jeg var ærligt talt skeptisk over, om mine forventninger til faglighed og engagement kunne blive indfriet. I og med jeg stadig er medlem, og ganske tilfreds, er denne skepsis lagt på hylden. Vi den gruppe jeg er tilknyttet, har jeg fået et "rigtigt netværk", med ligestillede, engagerede profiler og en rigtig dygtig netværksleder, der er med til at sætte barren for det faglige niveau rigtig højt. Fordelen med EGN, er deres platform og struktur, hvor der ikke er nogen slinger i valsen - dernæst er der en massiv fordel i netværks(EGN) netværk, hvor kredsen af netværkslederes netværk, bliver tilgængeligt for medlemmerne. Enten ved indslag på netværksmøder eller ved individuel sparring, i forbindelse med en konkret udfordring.

Skuffende service

Der er nærmest ikke grænser for mulighederne i dette netværk - før du bliver medlem altså. Sælgeren lover "6 måneders risikofri tilbagebetalingsgaranti".
Men hvis du vil ud af det, er tonen pludselig en helt anden. Det krævede flere måneders dialog at få pengene tilbage.

14. mars 2022
Logoen til EGN (Netværk Danmark)

Svar fra EGN (Netværk Danmark)

Hej Esben.
Vi er selvfølgelig meget kede af, at din oplevelse hos EGN ikke levede op til forventningerne. Som skrevet pr mail må vi også nævne at vores opfattelse af forløbet er meget langt fra hinanden.
Trods det har vi pr. 24/3 valgt at tilbagebetale det fulde kontingent til din arbejdsgiver.
Vi ønsker dig held og lykke fremover