First, it has ceased operating, so this is purely of historical interest. Second, it wasn't answerable for lost mail. Third, I had always chosen for insured mail. No package to me or family memb... Vis mer
Slimking Casino
Se hva andre synes
Horloge van Garmin besteld en betaald via visa. Eerst zat dit pakket vast bij douane ... daarna via DHL vernomen dat eglobal het pakket teruggevorderd heeft. Sindsdien veel mails gestuurd... helaas zo... Vis mer
Oplichterij, mijn pakket met de SonyA7 camera zou verloren gegaan zijn. Omdat het niet verzekerd was werd er niets uit betaald ; geld kwijt. Volgens DPD was het pakket met het opgegeven T&Tnr wel aang... Vis mer
Waardeloos. Een telefoon bestelt op 4 december. Twee weken later had ik nog niks gehoord. Paypal om een terugstorting gevraagd. Toen pas kwam Eglobal met een code aanzetten waarin de verzending is a... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ontdek de Spanning bij Slimking Casino Ben je op zoek naar een betrouwbare en spannende plek om je favoriete casinospellen te spelen? Dan ben je bij Slimking Casino aan het juiste adres. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met gokken, dit online casino biedt een fantastische speelervaring voor iedereen. Een Wereld Vol Spellen Wat maakt een online casino echt geweldig? Het spelaanbod, natuurlijk! Bij Slimking Casino vind je een enorm portfolio dat zorgvuldig is samengesteld. Je kunt je urenlang vermaken met: Moderne Videoslots. Geniet van spellen met prachtige graphics, unieke thema's en innovatieve features. Klassieke Tafelspellen. Schuif aan voor een potje roulette, blackjack of baccarat. Live Casino. Voel de echte casinosfeer vanuit je woonkamer en speel tegen professionele live dealers in real-time. Er is altijd wel een spel dat perfect bij jouw speelstijl past, en het aanbod wordt continu aangevuld met de nieuwste releases van topontwikkelaars. Haal Meer uit je Spel met de Slimking Casino Bonus Een van de grootste voordelen van spelen bij dit casino is de focus op riante beloningen. Elke nieuwe speler krijgt een warm welkom en kan direct profiteren van een aantrekkelijke Slimking Casino Bonus. Dit geeft je meteen extra speelgeld of een flink aantal gratis spins om je avontuur goed te beginnen. Het blijft echter niet bij dat ene welkomstgeschenk. Vaste spelers worden regelmatig in de watten gelegd met geweldige extra's: Reload Bonussen. Krijg extra speelgeld bovenop je stortingen. Free Spins. Probeer de nieuwste gokkasten uit zonder eigen risico. Toernooien & Promoties. Maak wekelijks kans op extra prijzen. Kortom, met de juiste Slimking Casino Bonus verleng je jouw speeltijd aanzienlijk en vergroot je de kans op een mooie winst. Maak vandaag nog je account aan, ontdek je favoriete spellen en claim die bonus!
Kontaktopplysninger
GOEDE ERVARING
GOEDE ERVARING
nadat ik bij dit bedrijf bestelt had las ik de revieuws, niet echt fijn als je net een bestelling van ruim 600 euro gedaan heb, ik kocht de ipad air 2020 ivm lagere prijs dan in nederland. nu wil het feit dat ik em 4 november bestelt heb en hij er de 25ste was, na 3 weken heb ik dus mijn ipad binnen gekregen, alles compleet, goed verpakt. ik wil hiermee zeggen dat je geuld moet hebben alleen zou ik hier niet hele duren dingen kopen ivm het feit dat je zending kwijt kan raken. zelf heb ik een goede ervaring gehad op het wachten na maar hier had ik me op voorbereidt dus maak de afweging: OF ZEKERHEID VOOR MEER GELD OF LANGER WACHTEN VOOR MINDER
Een maand geleden een I Pad besteld
Een maand geleden een I Pad besteld. Ook een track and trade nummer ontvangen maar ook hetzelfde verhaal als bij de andere reviews. nog steeds niets gehad ook na contactopname met E global.
Nu ik dat allemaal lees zal ik nooit meer iets bestellen. Hopelijk komt mijn iPad ooit aan.
Trage levering en slechte klantenservice
Heb al diverse malen duurdere artikelen (camera's en lensen) gekocht bij Eglobal. De eerste keer op zondag besteld en al op woensdag in huis. latere bestellingen kwamen steeds later, soms 2 weken en ook eens 3 weken. 2 november j.l. heb ik weer een nieuwe camera besteld (een hele dure, maar scheelt €850 met NL). Een weel later kreeg ik het bericht dat de camera verpakt was en verzonden vanaf magazijn. ook zat er een track en trace bij. Deze volgend bleek dat de camera al na 4 dagen in NL zou zijn en onderweg was naar een lokale koeriersdepot. Maar daar bleef het een aantal dagen bij. Meer dan 8 dagen bleef het bericht staan dat er een vertraging was opgetreden in het transport......... Diverse emails gestuurd naar de "klantenservice" maar kreeg steeds een copy and paste antwoord terug van ene Gerda Lanaken dat ik geduld moest hebben en er binnenkort geleverd zou worden. Persoonlijke antwoorden heb ik nooit gehad. Ik maakte me wel grote zorgen (camera kost meer dan €3500!) maar ik had betaald via Paypall en de creditcard (verzekerd voor niet geleverde aankopen). Gisteren bij thuiskomst lag er een pakket naast de voordeur, briefje half in de brievenbus waar op stond dat er een pakket naast de voordeur lag. Afgeleverd door DPD!!!. De koerier had mijn camera gewoon naast de voordeur gelegd!!! Conclusie is: Eglobal is inderdaad stukken goedkoper maar de levering duurt veel langer dan vermeld wordt op hun site. De klantenservice is zeer slecht en niet bereikbaar, alle mails worden met een copy and paste antwoord afgedaan.
WAT EEN OPLICHTERS ZIJN DIT
WAT EEN OPLICHTERS ZIJN DIT. Niets bestellen, als je ooit iets krijgt heb je geluk maar ik zou iedereen afraden iets bij deze site te bestellen ook al lijkt het goedkoper. Geen communicatie, product besteld, betaald, afgeleverd bij de afzender en we zijn dus alles kwijt. Ze zeggen een onderzoek te starten met koerier en antwoorden dan standaard dat de koerier geen akkoord geeft (dit gecheckt, zijn nooit een onderzoek gestart) en dat je dus pech hebt. Zo enorm boos op dit enorme K..bedrijf. Laat ze maar snel failliet gaan voordat ze nog meer mensen benadelen
Waardeloos bedrijf waar communicatie onmogelijk is
Wat een k.. bedrijf. Al 2 weken wacht ik op een product wat volgens de webshop op voorraad zou zijn. Tot 2x aan toe gemaild maar geen reactie. Ook geen mail dat het product verlaat is, en natuurlijk geen telefoonnummer te vinden.
eGlobal, dit was voor mij de laatste keer....
Goedkoper, omdat ze nauwelijks service bieden
Prijzen inderdaad stuk goedkoper. Bij deze mijn ervaring:
We hebben een Samsung GSM besteld, het duurde wat lang dus contact proberen op te nemen via mail, kreeg maar steeds berichten "undelivered, email adres niet bekend". Klacht ingediend via PayPal maar dat is ook niet zo 1,2,3, gedaan plus daar zit bepaalde procedure aan vast.
Na 2 maanden telefoon binnen. Verbaasd (positief) ok, geld bespaard met deze aankoop maar mijn frustratie was het niet waard.
Ja hoor, 4 maanden later, na een SW-update kan de telefoon geen enkele provider vinden. Ben zelf best technisch, dacht dat fix ik wel met wat factory reset e.d. Niet dus...contact opgenomen met helpdesk van Samsung, die hebben hun best gedaan (op afstand) maar helaas. Kan hem niet terugzetten naar de vorige SW-versie. Ben door Samsung geadviseerd de telefoon gratis voor reparatie te sturen. Alles super verlopen, netjes de volgende dag opgehaald. Twee dagen later email dat de telefoon niet zal worden gerepareerd omdat deze buiten EU is aangeschaft. De volgende opties heb ik: afstand nemen of 38euro betalen om deze terug te bezorgen. En nou begint het, dan maar terug naar eGlobal, communicatie verloopt via een andere site waar je naar elkaar berichten stuurt en wacht op antwoord (ondertussen 38e lichter). Dat was niet helemaal duidelijk aan het begin. Heb allerlei procedures moeten volgen, filmpjes maken en via Microsoft one drive uploaden. Weken later eindelijk een bericht dat ie geaccepteerd is voor reparatie. Moet hem sturen naar adres in England :O. Aangetekend verstuurd, 4 weken later kunnen ze hem nog altijd niet vinden. Dus van TNT naar eGlobal en terug met ontvangstbevestigingen, barcodes noembaar op. Eindelijk hebben ze hem na 5weken toch gevonden. Vandaag bericht ontvangen dat de reparatie van 4-6weken gaat duren. Wauw!
Artikelen komen rechtstreeks uit China, je kan niemand raadplegen over je bestelling. Garantie proces zoals hierboven omschreven. Ben nu +/-3 maanden de GSM kwijt en hier komt straks nog eens 6 weken bovenop + shipment.
Je mag je eigen conclusie trekken. Ik lees hier reviews waar mensen Tv’s en dergelijke bestellen, het zijn geen goedkope artikelen als daar straks iets mis mee is...man man man wat een ellende.
*****update****
Wonder boven wonder, telfoon kwam toch binnen, gerepareerd. Het werkt!
Super blij, maar was al dat stress die 40 euro waard? Zeker niet
WAARDELOOS
Op 29 september AirPods besteld, nu (25 november) nog steeds niks binnen. Er staat op de app van PostNL dat het geleverd is, maar dit blijkt bij de afzender te zijn. Het bedrijf zelf zegt van niet, ze starten hiervoor een zaak op met PostNL, (allerlei gegevens aangeleverd) hierna krijgen we de melding dat het afgekeurd is door de koerier (PostNL) maar na contact met PostNL blijkt dat ze helemaal nooit een zaak hebben opgestart. Ze hebben nu het product en het geld en wij helemaal niets. Wat een FRAUDEURS. Als je hier een product besteld en je krijgt het nog ook dan heb je een keer geluk. Riskeer je geld hier niet
Priority shipping took only a week.
So, I ordered again, but this time I picked priority shipping, my stuff arrived within a week. If you don't want to wait a month or longer, pick priority shipping.
Geduld
Na het lezen van de reviews hier was ik wat twijfelachtig om op eglobal te bestellen. De aankoopverzekering van Paypal heeft me dan toch over de streep getrokken. Ik bestelde de hoofdtelefoon van Sony wh-1000xm4 die maar liefst 125€ goedkoper is hier. De website vermeldde een levertijd van 8 werkdagen. Ik heb besteld op 3 november en op 24 november heb ik de bestelling ontvangen, 14 werkdagen dus. Het product was perfect ingepakt. Ik raad eglobal aan om de levertijden op hun website aan te passen, dat zou hier vele negatieve reviews schelen. Conclusie, bestel hier gerust maar wees geduldig en betaal met Paypal om wat extra zekerheid in te bouwen.
Levering na 5 weken (Apple TV (4K, 32 GB))
Ik had Apple TV besteld en binnen een paar dagen kreeg ik een bevestiging met een track & trace link. Ook kreeg ik de melding dat de verzending bij post.nl was aangemeld. Vervolgens gebeurde er 3 weken niets. Ik heb vervolgens een e-mail gestuurd en kreeg binnen 2 werkdagen de respons dat er een vertraging was en dat m’n bestelling spoedig geleverd zou worden. Ondertussen werkte de track & trace niet meer en werd ik wat ongerust nadat ik de reviews over dit bedrijf had gelezen (gelukkig met Paypal betaald). Maar vandaag, 5 weken na de bestelling, is toch daadwerkelijk m’n Apple TV bezorgd. Advies: geduld en een verzekerde betalingsmethode.
Misleidend
In tegenstelling tot de wat de naam en het logo van de website doen vermoeden is eGlobal Central een bedrijf dat niet in Nederland maar in Hong Kong is gevestigd al is dit nauwelijks te vinden op de website, zelfs de "Over ons pagina" wekt de indruk dat het gaat om een lokaal bedrijf. Gezien de ligging van eGlobal Central is de geschatte levertijd van 6-8 werkdagen in geen enkel opzicht realistisch en een levering die ruim vier keer zo lang duurt schijnt geen uitzondering te zijn (als het pakketje uberhaupt al aankomt). De webpagina waarmee je je pakketje moet kunnen volgen biedt geen enkele concrete informatie en ik heb sterk het idee dat niemand weet waar mijn pakketje uithangt. Geen fijn gevoel als voor 100 euro aan electronica hebt gekocht.
Op 1 november een Ipad 2020 besteld
Op 1 november een Ipad 2020 versie besteld, zoals overal te lezen is wordt de leveringstermijn niet gehaald van 8 werkdagen maar daar was ik al op voorzien. Betaald met Paypal en verzendverzekering om mij toch in te dekken na alles wat ik al gelezen heb. Tot op 23 november een tracking die denk ik bij elke bestelling automatisch gegenereerd wordt tot er een effectieve tracking link is. Heeft een 10 tal dagen in delay gestaan en gisteren opeens een update met een DPD link dat het pakketje aangekomen is in het sorteercentrum in mijn buurt. Wel belangrijk om te vermelden is dat op 4 november de orderinformatie is doorgegeven aan DPD dus heeft er maar 1 dag over gegaan tot ze het order aangemeld hebben voor de lokale levering. In blijde verwachting dus en daarnet is mijn Ipad geleverd, goed verpakt (weliswaar met reisadapter maar dat hadden ze mij via mail meegedeeld). Tracking bij bestelling is dus waardeloos. Hou daar rekening mee en begin niet direct te panikeren als er enkele dagen over gaan waarin het pakket in delay staat. Voor mij was het wikken en wegen om voor 75 euro de kans te wagen maar al bij al hier toch en positieve ervaring!
Oplichting !!!
Na bijna 1 maand wachten nog steeds geen levering. Heb heel veel spijt dat ik hier besteld heb. Ik hoop via Paypal nog geld terug te zien. Ze rekenen wel17€ verzendkosten aan. Al mails gestuurd en geen antwoord gekregen. Lieve mensen bestel hier niet !!
Pure oplichters...
Pure oplichters...
Eerst een verhaal over vertraging. En toen:
Beste Klant,
Helaas stuur ik dit bericht met slecht nieuws.
We hebben vandaag bericht ontvangen van de koerier dat het onderzoek is afgerond.
De koerier heeft ons laten weten dat het onderzoeksresultaat een verloren pakket is.
Ook hebben ze ons laten weten een compensatie voor het verloren pakket te bieden.
De geboden compensatie van €22,- zullen we z.s.m. overmaken naar u rekening.
Onze oprechte excuses dat deze zending niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd.
Voor de zekerheid willen we je toch verwijzen naar de voorwaarden welke zijn uitgelegd op onze website.
Aansprakelijkheid voor koerier
Voor bestellingen die betrekking hebben tot gratis verzendservice (Gratis Economy Express Levering), Koeriersdiensten dekken alleen fysieke verlies of beschadiging van goederen tijden het transport* behoudens de maximale aansprakelijkheid bepaald in de voorwaarden van hun dienst.
Dergelijke verplichting zal worden beeindigd wanneer de goederen zijn aangeleverd aan de aangegeven bestemming.
eGlobal Central is niet verantwoordelijk voor de hiervoor genoemde aansprakelijkheid of enig verschil ontstaat met betrekking tot de levering van de goederen.
Gerda Lanacken--
eGlobal Central NL
SCONSIGLIO A TUTTI DI COMPRARE DA EGLOBALCENTRALNL
NON AQUISTATE NULLA DA QUESTI!! Pessimo servizio. Ho comprato un cellulare il 15 ottobre e non mi è ancora arrivato nulla. Rispondono in ritardo alle mail (e solo se gli scrivi) e se non solleciti non dicono nulla. Sto aspettando da più di un mese e ho inviato molte mail, rispondono sempre la stessa cosa. “Il pacco arriverà a breve” ma in realtà non sono in grado ne di rintracciarlo ne di dirmi quando arriverà. Un servizio pessimo, non comprerò mai più da voi. Spero che il mio cellulare arrivi. Altrimenti dovrò fare una denuncia. Non si preoccupano neppure di scrivere per scusarsi per il disagio. Il sito e commerce più inefficiente che abbia mai visto. Lo sconsiglio a tutti.
Heb op 28 oktober een bestelling…
Heb op 28 oktober een bestelling geplaatst van een smartwatch en jbl oordoppen. Meerdere malen contact proberen op te nemen. Maar zeer slecht bereikbaar. 2e week november bericht gekregen dat bestelling geannuleerd is. Maar tot op heden mijn geld nog altijd niet retour. Ben nu weer contact aan het zoeken over wanneer ik mijn geld terug krijg. Maar lukt weer niet echt.
Zeer moeilijk allemaal ondanks dat ik met PayPal betaald heb.
Blijf kalm allemaal
27 oktober een iPad Pro besteld, 270 euro goedkoper dan normaal. Natuurlijk had ik ook gewenst dat de iPad er binnen 8 werkdagen was... Klantendienst gecontacteerd 14 werkdagen... vriendelijke mail teruggekregen en gewoon gewacht... 21 november stond de koerierdienst hier met de iPad... keurig verpakt...ok even moeten wachten... maar nog altijd 270 euro besparing...dus lieve mensen blijf kalm... alles wat ik al ooit op eglobal heb besteld is al (iPad mini en Sony mx3) aangekomen... wil je uw producten de dag erna in je handen, bestel dan op coolblue en betaal de volle pot... en aub als het goed is ... plaats hier dan ook eens review ipv dat geklaag altijd. Bedankt eglobal
insta 360 one r besteld en gewoon ontvangen
na lang twijfelen wegens de slechte reviews hier dan toch maar de door mij lang begeerde insta 360 one r besteld. En warempel, hij was zaterdagavond besteld, en precies 1 week later thuis bezorgt. Dus ik snap de hele commotie niet van sommige mensen. Mijn advies is wel betaal met PayPal of creditcard. en doe effe die verzendverzekering erbij voor een paar euro.
Fantastische webwinkel
Fantastische webwinkel. Sony koptelefoon XM4 gekocht en een week later in huis. Je moet ietsje meer geduld hebben dan bij andere winkels omdat het uit Engeland of zelfs Hong Kong moet komen maar dan betaal je ook fors minder. In mijn geval 100 euro minder voor hetzelfde topartikel. Veilig betalen met PayPal. Nul problemen!
nooit meer doen!!!
Een App tv 4K besteld die iets goedkoper was.
Nu 1.5 maand later nog steeds niks vernomen.
Vermoedelijk komt het ook nooit meer aan.
Je krijgt geen contact en je kan nergens heen bellen.
Echt te slecht voor woorden en voor iedereen een waarschuwing ....nooit nooit bestellen en betaal liever wat meer en je hebt het gewoon morgen in huis.
Mocht je het product wel krijgen maar iets niet goed aan zijn dan kun je de garantie ook wel vergeten!!!
ECHT HET ALLERSLECHTSTE BEDRIJF OOIT wat mij betreft en dus ECHT NOOOIT BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.