1. Utleie av vannsportsutstyr
  2. Eventyrsport
  3. Surfeskole

eFoil Brabant is de enige plek in Brabant waar je één-op-één, rechtstreeks bij de eigenaar, een échte eFoil-les krijgt. Geen tussenpersoon, geen groep: jij boekt tijd met mij én met mijn board. Door de privé-begeleiding sta je meestal al binnen één sessie boven het water – zónder dat je naar zee hoeft. Wat maakt ons nog meer uniek? • Locatie op een rustig, diep binnenmeer: geen golven, geen drukte, altijd ruimte. • 100 % elektrisch en geluidsarm. • Het e-foil board is geschikt voor beginners én gevorderden. • Flexibel te boeken • Gratis parkeerplek en binnen 1 minuut loop je van auto naar water.

3,7

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Super leuke ervaring!

Ik heb op Terschelling al eens een efoil les gehad, daar was de zee ruig maar zeker leuk genoeg om het nog eens te doen! Het bedrijfje is gewoon een enthousiaste meneer die dit voor de hobby erbij doet. De les is op een rustig meertje met veel ruimte. De uitleg was zoals ik op Terschelling ook had, als je tips wil, even terug naar de kant. Uiteindelijk kon ik vliegen boven het water! Het was super cool en ik kom zeker nog een keer terug om mijn bochten te oefenen!

27. september 2025

wind

Roland is een aardige man. Echter; op de dag van de afspraak stond er erg veel wind. Teveel wind voor beginners. En dit deed erg af aan de ervaring. Roland had beter kunnen wijzen op dat we een tegoedbon zouden krijgen om op een ander moment de efoil ervaring op te doen. Ook was de uitleg summier op voorhand zodat de gehele ervaring niet werd waar we op hoopten. De wetsuit en helm waren optioneel maar ons inziens wel een must voor beginners.

7. september 2025
Logoen til Efoilbrabant

Svar fra Efoilbrabant

Bedankt voor de review. Jammer dat jullie ervaring minder was dan waar jullie op gehoopt hebben. Vanwege de temperatuur heb ik de wetsuits gratis verstrekt, tevens ook de helm/zwemvest. Het blijft altijd een vrije keuze om deze te gebruiken. Dankzij de elektrische aandrijving van de e-foil is een beetje wind geen show stopper. De eerste keer e-foilen is altijd een beetje lastig, maar vooral uw man deed het bijzonder goed voor een eerste keer, ik was zeer onder de indruk. Sportieve groet Roland

Het was een leuke middag op het water

Het was een leuke middag op het water. Roland gaf goede uitleg waarna ik het efoilen zelf kon proberen. Het board is lekker stabiel zodat je makkelijk kan oefenen. Er waren geen andere watersporters dus ik had de hele plas voor mezelf. Zeker een aanrader als je efoilen wilt proberen.

27. august 2025

Goede ervaring met Efoilbrabant.

Goede ervaring met Efoilbrabant.
Via email een afspraak gemaakt voor les en reageerde snel hierop. Dus afspraak was snel gemaakt.
Zijn de les op afgesproken tijd begonnen en na een uitgebreide uitleg over de e-foil mijn eerste meters gevaren.
De instructeur geeft goeie tips waardoor je steeds meer zelfvertrouwen krijgt.
Het ging steeds beter en heb een leuke ervaring gehad.

2. august 2025