3,2

Middels

Min efly

Min efly, er gået hen og blevet et rigtigt dyrt bekendtskab

Nyt batteri efly gav dog nedslag i prisen 😀 2500
Helt nyt baghjul 1500 udskiftet i odder
Ny tænd sluk knap km tæller med mere 1090
Udskiftet 6 eger en af gangen 2400 ialt

Nu er den allerede gal igen med km tælleren der stadig viser fejl 30efter udskiftningen for 140 km siden

Og tandhjul der ikke griber fat i kæden endnu engang
Det er sket 3 gange før

Over 7000 kroner i reperationer og udskiftninger på bare nogen af tingene (Måtte aflyse en ferie med bosted i sommerhus på grund af dette )

Lapninger og udskiftet dæk/ slange er naturligvis ikke talt med

10. november 2023

Fejl på E-Fly Premium udbedret

Købte i dec. 2016 topmodellen E-Fly Premium 6061 alloy med 36V TranzX batteri.
Cyklen er kun brugt som ekstra transportmiddel, og har i skrivende stund kun kørt 3700 km, hvor der er problemer med motoren. Problemet bestå i, at motoren ikke længere trækker fra start, som den skal.
Cyklen blev indleveret hos forhandler af E-Fly: Jensen Cykler i Aarhus, der i øvrigt har et godt værksted.
Hos Jensen Cykler blev repræsentant fra E-Fly tilkaldt, og vedkommende lagde i første omgang ny software på cyklen, hvilket ikke afhjalp problemet. Dette fandt jeg ud af, efter jeg havde hentet cyklen og betalt kr. 500,-
Cyklen blev afleveret igen og repræsentanten blev igen tilkaldt. Her lagde vedkommende den gamle version af software på cyklen, hvilket heller ikke afhjalp problemet.
Cyklen blev nu sendt til E-Fly, der i forbindelse med fejlsøgning fandt frem til, at der bl.a. skulle et nyt display, noget hardware og software til, hvorefter cyklen igen virkede som den skulle.
Ovenstående udbedret uden beregning til stor tilfredshed for undertegnede.
Ser nu frem til igen, at kunne benytte min E-Fly.

5. desember 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis