Se hva andre synes
Een aantal dagen van tevoren ontvingen we netjes een routebeschrijving en praktische informatie, onder andere over het parkeren. We werden warm onthaald door de schippershondjes, die we p... Vis mer
Daadwerkelijk, bruinvissen en heel veel zeehonden gezien! De boot bleef ook lang genoeg liggen om alles te zien. De ervaring zou nog beter geweest zijn als er ook wat verteld zou worden over de zeeho... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geweldige tocht naar de zeehonden.
Hebben geboekt via Social Deal en extra bijbetaald voor stoel. Bij aankomst was er verwarring hierover en kregen wij eerst krukjes toegewezen. Na overleg werd dit toch opgelost en kregen wij een kop koffie aangeboden. Prima opgelost dus.
De tocht naar de zeehonden was geweldig. De reis naar de banken duurde ongeveer 3 kwartier, maar er was voldoende te kijken. Eenmaal aangekomen werd de boot tot aan de bank aangelegd en konden wij de zeehonden van heel dichtbij spotten. Een geweldige ervaring. Bij terugvaart werden er even rondjes gevaren om de bruinvissen te kunnen zien, maar deze lieten zich niet zien. Na afloop werden wij gevraagd hoe wij het hadden gevonden en nogmaals excuses gemaakt voor het ongemak. Dus: AANRADER!!
Een 3 uur durende vaartocht naar een…
Een 3 uur durende vaartocht naar een zandplaat waar veel zeehonden liggen en op de terugweg een kans op het spotten van bruinvissen. Hele goede informatievoorziening op het schip over zeehonden. Er zijn sta- en zitplaatsen en schone toiletten. Benedendeks kan je terecht voor drankjes, snacks, boodjes etc. Deze vaartocht is aan te bevelen!
Leuk middagje uit
We werden warm onthaald door de schippershondjes, die we pas bij het verlaten van de boot weer terugzagen.
Ondanks het verrassend goede en droge weer medio september was ik blij dat we plaatsen binnen hadden gereserveerd.
De satéschotel was niet bijzonder, dus de volgende keer neem ik waarschijnlijk mijn eigen brood mee. Dat deed echter niets af aan de ervaring.
Na ongeveer een uur varen kwamen we aan bij de zeehonden, die ons netjes leken op te wachten. We konden ze van redelijk dichtbij bekijken en kregen ruim de tijd om iedere zeehond afzonderlijk te fotograferen. 😉
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en de sfeer aan boord was prettig.
Kortom: een leuke middag uit voor een heel schappelijke prijs!
We hebben een hele leuke dag gehad
We hebben een hele leuke zeehondensafari gehad met de MS De Eendracht vanuit Bruinisse. De organisatie is top voor elkaar: de boot vertrok netjes op tijd, de schipper was ontzettend vriendelijk en ook het personeel aan boord zorgde voor een fijne sfeer. En extra pluspunten voor "Dek" en "Zwabber ", het gezellige clubje hondjes dat ons al vriendelijk op de loopbrug kwam begroeten!
Als ik dan toch één minpunt moet noemen, is het het eten aan boord. De kipsaté bij de patat viel helaas erg tegen. Voor € 15,- verwacht je een mooie portie kwalitatieve saté, maar dit leek helaas op een kant-en-klaar bakje uit de magnetron. Bij de horecagroothandel zijn prima satéstokjes van betere kwaliteit te krijgen die wél echt hun geld waard zijn.
Al met al een hele geslaagde en goed geregelde ervaring op het water. Met een kleine upgrade van de menukaart zou het helemaal een 10 met een griffel zijn!
Een fantastische ervaring
Personeel was zeer vriendelijk.
Eten aan boord (tomatensoep en broodje kaas) waren simpel, maar wel heel erg lekker.
Fantastische ervaring met de meer dan 100 zeehonden die lagen te rusten op de zandbank. Er werd ook tijd genoeg genomen om de zeehonden waar te nemen. De boot ging zelfs zo dicht als hij kon.
Het was een fantastische 3uur durende rondvaart en ervaring!
War super schön immer gerne wieder.
War super schön immer gerne wieder.
Leuke en gezellige boottocht naar de…
Leuke en gezellige boottocht naar de zeehondenbank. Daar fijn lang geweest
Leuke ervaring om eens van dichtbij…
Leuke ervaring om eens van dichtbij wilde zeehondjes te spotten in hun natuurlijke habitat.
Freundliches Personal
Freundliches Personal, günstige Verpflegung auf dem Schiff. Es wäre schön,wenn Informationen vom Captain zur Fahrt und beim Robben beobachten kommen würden.
Een prima tocht gehad en idd van heel…
Een prima tocht gehad en idd van heel dichtbij de zeehonden gezien. Bemanning was zeer vriendelijk, heel behulpzaam bij mijn moeder die moeilijk te been is, gevraagd en ongevraagd werd er info verstrekt. Een aanrader om te doen. Dank jullie wel bemanning van de eendracht.
Superleuke safari in Zeeland
De kapitein had de boot vastgelegd bij de zeehonden waardoor je zeer dichtbij kwam zonder de zeehonden te schaden. Zijn vrouw is zeer aardig en was met iedereen aan het praten en gaf uitleg. We hadden ook super goed weer. Echt n leuke dag gehad. Zeker een aanrader voor mensen die dit nog niet hebben gedaan.
Het was een geweldige trip
Het was een geweldige trip. Echt veel plezier gehad.
1 minpuntje: we hadden wel iets vaker dan 1x iets te drinken willen hebben. We hadden bij de zeehonden gevraagd om wat te drinken, ze zouden langskomen om de bestelling op te nemen, maar niemand kwam.
vriendelijke bemanningsleden die veel…
vriendelijke bemanningsleden die veel van de zeehonden en omgeving weten en vertellen. combi van zitten/ staan is prima. catering prima, ze brengen het zelfs rond. en......ja we zagen zeehonden en bruinvissen
Alle medewerkers staan met alle liefde…
Alle medewerkers staan met alle liefde voor je klaar en leggen alles graag uit over de zeehonden. Tijdens de tocht was het best winderig en werd er gewaarschuwd voor opstaande golven. Super uitzicht, veel zeehonden gespot en 1 bruinvis. Kortom chapo voor de kapitein want die meerde keurig af en aan. Enige minpunt dat de drankjes stervens duur waren. Chocomel 5 euro, cola 3 euro. Hou hier even rekening mee. De slechte recensies snap ik helaas niet.
Hartstikke leuke rondvaart
Hartstikke leuke rondvaart. Veel zeehonden gezien. We kregen ruimschoots de tijd om foto's en of filmpjes te maken.
Fantastisch Uitje!!!
Fantastisch Uitje!!!
Mooi schip, bekwaam en vriendelijk personeel, duurt niet te lang en zeker niet te kort maar perfecte timing, schone sanitaire voorzieningen, goed eten en bovenal het meest belangrijk, fascinerend om de zeehondjes van zo dichtbij te mogen zien.
Een dikke 15 uit de 10 score ♥️🦭
Het was super goed verzorgd
Het was super goed verzorgd.
Het verwarmd deel waar wij een bank hadden gereserveerd was heerlijk en we waren super dichtbij de zeehonden. Dit was al met al een grandioze ervaring. Echt een aanrader!
Wat een ervaring!
Ontvangst was goed. We hadden een prima plek binnen. De boot bleef ook lekker lang bij de zeehonden, zodat we ruimschoots de tijd kregen om ze te bewonderen, fotograferen en filmen.
Het eten aan boord zag er heerlijk uit. De crew werkte zich drie slagen in de rondte om iedereen te bedienen.
Wij hadden een topervaring. Volgend jaar doen we het nog een keer over!
Alles war perfekt vorbereitet
Alles war perfekt vorbereitet. Die Fahrt war erholsam. Und die Robben einfach nur bezaubernd. Wir können diesen Trip bestens empfehlen 😄
Danke für eine fantastische Tour.
Buchung simpel, Einlass pünktlich, Abfahrt überpünktlich, sehr freundlich, sehr lange und sehr nah bei den Robben gewesen. Service on Board perfekt. Jederzeit gerne wieder 👍 vielen Dank
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.