Hold dere unna Finova Oslo. Kvalitet dårlig og om du vil returnere så koste det mer en det du har bestilt. Retur adresse er til China og ikke Oslo. Lurt av dem
Kjøpte 2 bokser Facial Cream, som begge lukter sauefjøs... Tenkte at det kanskje var en feil på akkurat denne forsendelsen, men fikk beskjed om at det var slik shea butter kunne lukte i blant. Min... Vis mer
Når jeg først åpnet kremene (hud,- vinter,- og håndkrem) så reagerte jeg først på lukten. Men så kom jeg raskt på at kremene lukter som kakaofett. En lukt man raskt venner seg til. Kremene har blit... Vis mer
Fantastisk deodorant med herlig, uten for dominerende duft, av lavendel. Fungerer akkurat slik den skal- og et suuuper stort pluss i margen for at den ikke inneholder ulumskheter slik som aliminium. E... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Alle våre produkter er laget av veganske råvarer. Deodorantbeholderen er laget av kraft papir som kan resirkuleres i papp og deodorantene er naturligvis ikke testet på dyr. Dette er et godt alternativ for deg som bryr deg om miljøet samt hva lar trekke inn i din dyrbare kropp.
Sofienbergsgata 61b, 0563, OSLO, Norge
- post@ecooclock.no
- ecooclock.no
Kjekt å kunne få tak i zero waste…
Kjekt å kunne få tak i zero waste produkter i Norge
Ansiktskrem, lypsyl
Jeg fikk veldig jevn hud etter å ha brukt ansiktskremen, men det var noen klumper i. Den var også litt oljete, men da trenger jeg ikke å smøre så ofte :-) veldig god lypsyl
Veldig fornøyd med produktene hittil :)…
Veldig fornøyd med produktene hittil :) Kremen er ganske fet så den bruker jeg stort sett bare på kvelden.
Hudpleie fra Ecooclock
Jeg er veldig fornøyd med produktene fra Ecooclock. De smelter inn i huden, etterlater den gjennomfuktet og gir en ren følelse :-)
Litt vanskelig å si noe om et produkt…
Litt vanskelig å si noe om et produkt som aldri dukket opp

Svar fra Ecooclock
Veldig fornøyd!
Lukter godt, enkel og behagelig påføring. Den trenger et par sekunder på å varme opp før den legger seg i et fint lag. Veldig fornøyd :D
Veldig gode produkter!!
Veldig gode produkter! Fått skikkelig elsk på Black Soap! Den kan brukes til alt!! Som ansiktsrens og kroppssåpe gir den deilig, myk og ren hud. Og etter kun noen få mnd bruk er nesten alle nupper på lår og overarmer borte!
Flott produkt!
Rask levering og super low-waste innpakning; en avis <3 Tusen takk, syns dere gjør en super jobb!
Produkt og leveranse.
Jeg har brukt deodoranten og såpa i litt over en uke. Såpa skummer godt og huden kjennes ren etter bruk. Jeg har veldig tørr hud og klør mye, men jeg har ikke hatt kløe i huden etter bruk av black Soap. Anbefales. Deodoranten har en ren og behagelig duft, ingen kløe etter påsmøring og den virker som en god deodorant skal gjøre 👍 mulig det er individuelt, men jeg anbefaler produktet. Levering av varene gikk raskt, Jeg bor i nord-Norge og fikk varene levert 4 døgn etter. Toril
Anbefaler Ecooclock sine produkter på…
Anbefaler Ecooclock sine produkter på det varmeste! Bare naturlige ingredienser du kan uttale og vet hva er. Varene sendes raskt, og pakkes i avispapir med papirteip.
Rask levering
Rask levering, flott konsept! Så bra at produktene kommer i papp, og at når de sender ut varene så kommer de i annen forpakning de bruker igjen.
Gleder meg til å prøve.
Srrålende fornøyd
Veldig fornøyd med african black soap. Veldig bra produkt. Det blir sendt fort og det blir ikke kastet bort masse materiale på innpakking. Strålende fornøyd :)
Kjempegode produkter <3
Kjempegode produkter som vi er blitt veldig glade i. Rask levering og god kundebehandling. Tusen takk <3
Veldig gode produkter!
Veldig rask og kjempe fornøyd med…
Veldig rask og kjempe fornøyd med produkt 🌞🌈

Svar fra Ecooclock
Pleiende
Effektiv deo, frisk og god duft. Gir ikke kløende og irriterte armhuler slik tradisjonelle deodoranter pleier å gjøre for meg.
Kjapp levering og fikk det jeg…
Kjapp levering og fikk det jeg bestillte 😸
Veldig fornøyd med produktene.
Supre produkter som fort ble favoritter
Supre produkter som fort ble favoritter hos meg! I tillegg så var det rask og plastfri levering👏🏻 Helt fantastisk kundebehandlig og kundeoppfølging også! Kunne ikke hatt en bedre handleopplevelse, og gleder meg allerede til neste kjøp!
Deodorant rosetre
Jeg har bestilt deodorant og jeg angrer ikke på. For en fantastisk produkt! Dessuten rask levering, plast-fri pakking og rimelig pris. Jeg kommer til å bestille produkter igjen :)