Nu een aantal maanden bezig met het traject bij Ender, en bevalt zeer goed. Ook sinds een paar maanden winstgevend eerste maand 2500 omzet met een winst van ongeveer 40%. Traject is zeker aan te raden... Vis mer
In het traject nu sinds 1 maand gestart bij Ender en kan niks anders zeggen dan top! Zelf aan komen kloppen met een complexe situatie waarnaar Ender mij naar het juiste traject begeleid heeft. Nu 1 ma... Vis mer
Oprecht een goede cursus! Ben goed geholpen in alle stappen. Voldeed aan al mijn verwachtingen. Grote dank aan Mahir die hier een grote bijdrage in heeft gehad.
Gezellige community waarin veel tips worden gegeven over e-commerce. Alle groepsleden staan dag en nacht klaar om elkaar bij te staan bij vragen. Af en toe krijg ik algemene antwoorden op mijn... Vis mer
ECom Veteranen (beheerd door Yasar > YasarEcom. Bij ons is het doel dat we je wordt begeleid door E-Commerce veteranen om uiteindelijk zelf een expert & veteraan te worden in het vakgebied.
Enschedesestraat 168P, 7552CL, Hengelo, Nederland
- info@ecomveteranen.nl
- ecomveteranen.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Duidelijke cursus
Het was geweldig! Het zijn eerlijke en transparante gasten die er echt voor je zijn.
Om te beginnen afspraken worden zeker…
Om te beginnen afspraken worden zeker weten nagekomen. Ben als 1 van de eerste die is gestart bij dit project en ben al met al heel er tevreden. Mijns inzien een aanrader!