Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dzięki szkoleniu 5k zaczęłam tworzyć swój pierwszy sklep internetowy o którym zawsze marzyłam. Teraz to marzenie staje się realne. Wierze, że po wprowadzeniu wszystkich wskazówek Huberta oraz chłopakó... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Platforma jest przejrzysta i bardzo czytelna przez co wszystko można znaleść szybko i łatwo, support szybko i sprawnie odpowiada na pytania i łatwo można się z takowym dogadać Szkolenia które są organ... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Netthandelsløsninger

Skrevet av virksomheten

Platforma e-commerce / dropshipping, która umożliwia założenie własnego sklepu dropshipping oraz rozwijania go przy użyciu gotowych narzędzi. Tysiące produktów. Wsparcie na każdym kroku. Dołącz do nas i rozpocznij swój własny biznes od całkowitego zera.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hubert scamuje wszystkich na pieniądze :(

Hubert scamuje wszystkich na pieniądze znajomy kupił roczny abonentna rok za około 400zł na ecomfly(podróbie shopify) poczym hubert zamkną swoją stronę usuną społeczność discord i zostawił innych z niczym do tego wynajmuje willę w R&B i mówi że ją kupił i jaki to on nie jest bogaty.
Zemknęli nasze sklepy bez ostrzeżeń. Podsumowując jego kursy i platformy to jeden wielki scam nawet jeśli "tak było w umowie".
Zamiast korzystać z tej platformy używajcie shopify i zamiast oglądać huberta oglądajcieKamila Działo.
A i te wszystkie żeczy z kursów macie za FREE na YT.

1. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mega scam te wszystkie kursy u Huberta

Mega scam te wszystkie kursy u Huberta, w kursie który kosztuje kilka tysięcy dostajecie wiedze, która można za darmo pozyskać z Youtube. Kurs Digital 5k - nic z niego nie wyniosłem, ta cała platforma też działa jak bardzo słabo, nic nie można samemu zmieniać, czcionek, kolorów itp. Łatwiej jest postawić sklep na shopify

11. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ciekawy pomysł na biznes, gdy ja zapłaciłem za kurs strona nazywała się ecomrevolution, teraz ecomfly.ai na instagramie webinar w bio dzień startu, grupa już nie na discordzie tylko na WhatAppie,

Kursik ładnie opakowany z wewnątrz wygląda na coś dobrego, zapewnienie o tym że będzie osoba dedykowana dla ciebie wspierająca. Kurs np.5k miał gwarantować 5k zysku w pierwszy miesiąc, choć po dokładnym przejrzeniu regulaminu okazuje się że nie za bardzo jest możliwość skorzystania z tej gwarancji którą niby oferuję kurs, że jeśli nie uda ci się zarobić tej kwoty oni to zrekompensują finansowo. Nie polecam! Wyrzucenie pieniędzy w błoto!

17. juli 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zawartość kursów jest niewystarczająca i nie wnosi realnej wartości

Od dłuższego czasu obserwuję projekt EcomRevolution i chciałbym podzielić się swoją szczerą opinią. Moim zdaniem serwer niestety upadł, a wiele osób, które zakupiły kursy – takie jak „Ecom za 5k” czy „Ecom od A do Z” – zostało pozostawionych samym sobie. Mówimy tu o kursach, które kosztowały często ponad 1000 zł, a wiele osób zainwestowało w nie swoje ostatnie oszczędności, wierząc, że to inwestycja w lepszą przyszłość.

Niestety, zawartość kursów – w mojej ocenie – jest niewystarczająca i nie wnosi realnej wartości. Na YouTube można znaleźć darmowe materiały, które przekazują te same informacje, a często nawet w bardziej konkretny i praktyczny sposób.

Dla zobrazowania sytuacji: wyobraźcie sobie osobę, która chce zostać budowlańcem, ale nie ma żadnej wiedzy w tym zakresie. Trafia na kogoś, kto ma jedynie podstawowe pojęcie o budownictwie, i ten ktoś mówi: „to proste, wystarczy łopata i chęci”. Zachęcona tym, ta osoba zapisuje się na płatne szkolenie. A tam słyszy jedynie ogólniki – bez szczegółowych instrukcji, planów, narzędzi czy realnego wsparcia. Tak właśnie wyglądają te kursy – dużo obietnic, mało konkretów.

I moja rada dla wszystkich, którzy chcą coś zrobić i zainwestować w siebie: NIE KUPUJCIE KURSÓW OD OSÓB, KTÓRE CHWALĄ SIĘ DROGIMI AUTAMI, UBRANIAMI I ZEGARKAMI – zwłaszcza jeśli te osoby twierdzą, że „wszystko jest łatwe”. Prawdziwa wiedza rzadko idzie w parze z przesadnym lansowaniem stylu życia.

16. mai 2025

Banda decydentów i złodzei

Banda decydentów i złodzei. Unikać jak ognia. Chyba, że komuś 1 500zł nie szkoda to można wyrzucić albo oddać mi, chętnie wezmę. Zmienię w waszym życiu tyle co ta pseudo firma i ten pseudo własciciel co niby ma porsche za gotówke XD Srały muchy będzie wiosna.

12. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Po zakupie brak tego, co oferowali

Bardzo polecam sprawdzenie opinii przed zakupem, ponieważ żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej. Sama bowiem miałam styczność z nieprzyjemnymi konsekwencjami zakupu abonamentu na tej stronie, w postaci braku wielu elementów, które miały pojawić się w moim posiadaniu.
Przede wszystkim, opieka nad kupującymi. Rozumiem, że jest ich dużo. Z tego powodu może lepiej zatrudnić więcej osób do pomocy, ponieważ zdobycie wsparcia na grupach graniczy z cudem. W teorii mówiono, że będziemy otrzymywać pomóc na każdym kroku, dlatego nie potrzeba nam wcześniejszego doświadczenia - krok po kroku przeprowadzi się nas przez cały proces, a z każdym problemem pomogą profesjonaliści. Z mojej strony to może bardziej rada - weźcie pod uwagę większą ilość pracowników, którzy będą opiekowali się nowymi osobami, przy okazji Wy nie będziecie obciążeni i krytykowani za brak odzewów.
Filmiki instruktażowe miały być wystarczające do założenia sklepu od początku do końca. Tymczasem, dowiedziałam się podstaw, ale z resztą zostałam całkiem sama. Nie miałam pojęcia, co robić dalej. Gdybym zapytała o pomoc innego kupującego, czekałabym na odpowiedź w nieskończoność. Ewentualnie, musiałabym zapłacić za dodatkową konsultację. Powiedzieliście, jakie programy pobrać czy zastosować, ale należy też odpowiednio je ustawić i sprawdzić. To jednak poważna sprawa - sklep powinien działać bez zarzutów, aby na nim zarabiać. Zostawiacie niedoświadczone osoby z czymś, co potrafią tylko wykształceni. Przez miesiąc szukałam informacji w internecie, ale nie potrafiłam niczego zrobić dobrze. Uwierzyłam, że mi w tym pomożecie. Ale zdałam sobie sprawę, że sama zdziałałam więcej swoją logiką, niż wiedzą, którą od Was zdobyłam.
Polecam totalnie, aby samemu się wszystkim zająć - nie dzielcie się pieniędzmi z pseudo-platformami, które obiecują pomoc, a po wykupieniu abonamentu zostajecie z tym sami. Jesteście w stanie wyszukać informacje samemu lub z faktyczną pomocą kogoś innego. Dobrze, że kupiłam tylko jeden miesiąc.

31. januar 2025

opinia o H. M.

Nie polecam zakupu kursu na tej stronie. Już na pierwszy rzut oka widać brak rzetelności i spójności informacji – zarówno w opisie oferty, jak i w samych materiałach kursowych. Cała treść to zbiór powierzchownych, banalnych porad, a część materiałów wygląda jak automatycznie wygenerowane przez AI bez jakiejkolwiek realnej wartości.

W filmiku promocyjnym kurs przedstawiany jest jako produkt o wartości kilku tysięcy złotych, a jego poszczególne elementy mają absurdalnie zawyżone ceny, które nijak nie odzwierciedlają ich faktycznej jakości. Całość opiera się na sztucznym kreowaniu ekskluzywności, podczas gdy rzeczywista zawartość jest prymitywna, nieuporządkowana i nie wnosi nic nowego.

Na dodatek zwrot pieniędzy graniczy z cudem – brak przejrzystych zasad, kontakt z obsługą klienta jest utrudniony, a gdy już uda się do nich dotrzeć, pojawiają się kolejne wymówki i przeciąganie sprawy.

To kolejny przykład budowania marki osobistej na iluzji sukcesu – pokazywanie luksusowego stylu życia i promowanie kursów o znikomym faktycznym znaczeniu, skierowanych głównie do osób naiwnie wierzących w możliwość szybkiego zarobku. Sprzedaje się tu marzenia o milionach przy minimalnym wysiłku, ale realnej wiedzy nie ma tu praktycznie wcale.

Podsumowując: kurs nie jest wart swojej ceny, materiały są chaotyczne i niskiej jakości, a całość wygląda jak kolejny schemat zarabiania na osobach, które szukają drogi na skróty. Nie warto marnować pieniędzy.

17. mars 2025

Cześć,

Szanujemy Twój punkt widzenia i chcemy odnieść się do Twojej opinii.

1️⃣ Treść kursu i jego wartość – Nasze materiały są tworzone na podstawie realnych doświadczeń w e-commerce i zawierają konkretne strategie, które działają. To nie jest „zbiór banalnych porad”, tylko przemyślany program, który krok po kroku pomaga w budowie i skalowaniu sklepu. Oczywiście, sukces zależy od zaangażowania i wdrożenia wiedzy w praktyce – samo obejrzenie kursu nie wystarczy.

2️⃣ Cena i ekskluzywność – W filmie promocyjnym podkreślamy wartość poszczególnych elementów, ponieważ kurs obejmuje nie tylko materiały edukacyjne, ale też dodatkowe narzędzia, dostęp do społeczności i wsparcie. Nie sprzedajemy „marzeń o milionach”, tylko konkretną wiedzę, którą stosują osoby prowadzące dochodowe sklepy.

3️⃣ Obsługa klienta i zwroty – Nasz support działa regularnie i odpowiada na wszystkie zgłoszenia. Zasady zwrotu pieniędzy są ustalone jasno w regulaminie – jeśli miałeś problem z kontaktem, mogło nastąpić nieporozumienie, które chętnie wyjaśnimy.

4️⃣ Autentyczność marki – Nie budujemy iluzji sukcesu, tylko dostarczamy realne narzędzia do pracy. Wielu uczestników naszego programu osiągnęło konkretne efekty – oczywiście, wymagało to ich zaangażowania i konsekwencji.

Rozumiemy, że kurs może nie być dla każdego, ale jeśli masz konkretne uwagi, zamiast generalizować, zapraszamy do rozmowy – chętnie wszystko wyjaśnimy i pomożemy znaleźć rozwiązanie. 🚀

Zespół EcomRevolution

❌ OSTRZEGAM PRZED FIRMĄ EcomRevolution

❌ OSTRZEGAM PRZED FIRMĄ EcomRevolution! ❌

📢 DOŚWIADCZENIE Z TĄ FIRMĄ TO JEDEN WIELKI SKANDAL! 📢

Zostałem oszukany na 1497 zł przez firmę EcomRevolution, która sprzedaje swój kurs obiecując złote góry. Przedstawiano go jako produkt, który gwarantuje osiągnięcie konkretnych dochodów, a w razie niepowodzenia – zapewniano pełny zwrot pieniędzy. Brzmi pięknie? Niestety, to tylko puste słowa, bo w rzeczywistości to zwykłe kłamstwo!

💰 Nieuczciwe praktyki firmy:
🔹 Kurs nie spełnia żadnych obietnic – materiały to zbiór ogólników dostępnych za darmo w Internecie.
🔹 Gwarancja zwrotu pieniędzy to fikcja – firma odmawia zwrotu, mimo że spełniłem wszystkie wymagania.
🔹 Ignorowanie klientów – po wielu próbach kontaktu firma nie odpowiada na e-maile i wiadomości.
🔹 Firma ukrywa się przed odpowiedzialnością – unika kontaktu, nie udziela żadnych wyjaśnień.

🛑 PRÓBY KONTAKTU – ZERO ODPOWIEDZI! 🛑

Nie jestem osobą, która odpuszcza, więc wysłałem do nich wielokrotne wezwania do zapłaty. ŻADNE z nich nie zostało uwzględnione, firma całkowicie mnie zignorowała! Wysłałem e-maile na każdy możliwy adres, ale wygląda na to, że odpisują tylko wtedy, gdy chcą Wam coś sprzedać.

📌 Moje działania w celu odzyskania pieniędzy:
✅ Wysłałem przedsądowe wezwanie do zapłaty – brak reakcji.
✅ Przygotowałem pozew sądowy – jeśli wciąż będą ignorować sprawę, trafi ona do sądu.
✅ Zgłosiłem firmę do UOKiK – ich praktyki mogą być uznane za nieuczciwe względem konsumentów.
✅ Jeśli dalej będą milczeć, sprawa trafi do mediów i opinii publicznej.

‼️ JAKĄ MAJĄ REPUTACJĘ? – WKRÓTCE ŻADNĄ! ‼️

Z taką obsługą klienta ich reputacja spadnie do zera. Jeśli myślą, że mogą ignorować ludzi i bezkarnie unikać zwrotu pieniędzy, to są w błędzie. Takie działania nie mogą pozostać bez konsekwencji.

Przestrzegam WSZYSTKICH przed zakupem jakiegokolwiek produktu od tej firmy! Nie dajcie się zwieść obietnicom i marketingowym chwytom. W rzeczywistości to tylko maszynka do wyciągania pieniędzy, która potem odcina kontakt!

🚨 Jeśli macie podobne doświadczenia, nie bójcie się zgłaszać sprawy do UOKiK i sądu. Im więcej zgłoszeń, tym szybciej te oszukańcze praktyki zostaną ukrócone! 🚨

26. januar 2025

Drogi Panie Kamilu,

Zależy nam na transparentności i rzetelnym podejściu do każdej opinii, dlatego chcemy odnieść się do Twojego wpisu. W EcomRevolution stawiamy na jakość i realne wsparcie, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych kursantów.

Zaskakuje nas Twój obecny zarzut, ponieważ 29 lipca 2024 sam napisałeś pozytywną opinię o naszym kursie, podkreślając:

"Sposób w jaki są przekazywane informacje i w ręcz zachęcająca treść dla odbiorcy i pomoc z każdej możliwej strony!!!"

Twoja wcześniejsza ocena wskazuje, że kurs spełniał Twoje oczekiwania, a nasz support zapewniał Ci pełne wsparcie. Co więc zmieniło się od tego czasu?

Odnosząc się do Twoich zarzutów:
✅ Treść kursu - Nasze szkolenie to nie zbiór ogólników, lecz konkretne strategie e-commerce, które pomogły setkom kursantów rozwijać swoje sklepy i osiągać wyniki. Skoro wcześniej uważałeś, że informacje są przekazywane w angażujący sposób, skąd nagła zmiana zdania?

✅ Gwarancja zwrotu - Zwroty są realizowane zgodnie z regulaminem. Jeśli spełniłeś wszystkie warunki, Twoja sprawa zostanie rozpatrzona. Warto ponownie skontaktować się z naszym supportem kontakt@ecomrevolution.pl, aby zweryfikować status Twojego zgłoszenia.

✅ Obsługa klienta - Odpowiadamy na wszystkie zgłoszenia w kolejności ich napływu. Jeśli nie otrzymałeś odpowiedzi, mogła wystąpić sytuacja techniczna – skontaktuj się z nami ponownie.

✅ Kroki prawne - Nie otrzymaliśmy żadnych oficjalnych wezwań do zapłaty. Jesteśmy legalnie działającą firmą, rozwiązujemy spory zgodnie z przepisami i nie „ukrywamy się” przed odpowiedzialnością.

Rozumiemy, że w biznesie e-commerce nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem, ale fałszywe zarzuty i nagła zmiana narracji po wcześniejszych pochwałach nie są fair wobec nas i naszej społeczności.

Zachęcamy do ponownego kontaktu, aby wyjaśnić sytuację i znaleźć rozwiązanie.

Zespół EcomRevolution

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Odradzam współpracy z tą "firmą"

Ostrzegam przed tą bandą oszustów – typowa firma „krzak”, której jedynym celem jest wyciąganie kasy od naiwnych ludzi!

Kurs 5K to totalny syf i nie wnosi kompletnie nic. Wszystko, co „eksperci” tam klepią, można znaleźć za darmo na YouTube, i to w dużo lepszej jakości. Jeśli interesuje Was dropshipping, lepiej poświęcić godzinę na przeszukanie internetu niż dać się zrobić w balona i wyrzucić kasę w błoto. Ten cały „program” to jeden wielki skok na kasę – nie oferuje żadnej wartości, tylko puste obietnice.

Obiecywali możliwość zwrotu pieniędzy w ramach gwarancji – jeśli nie osiągniemy zakładanej kwoty, wystarczy spełnić warunki i zwrot ma być „bezproblemowy”. Totalne kłamstwo! W rzeczywistości chodzi tylko o to, żebyś uwierzył w tę bajkę i kupił kurs, a potem masz się bujać. W moim przypadku sprawa ciągnie się od września, mimo że kurs kupiłem w sierpniu.

Kontakt z firmą? Nie istnieje. Na maile nie odpowiadają, telefon jest wiecznie wyłączony, a na czacie to dopiero cyrk! Pani Sylwia początkowo udawała miłą i mówiła, co mam wysłać, żeby dostać zwrot. Wysłałem wszystko, co trzeba – i cisza. Po 1,5 miesiąca spamowania w końcu łaskawie oddzwoniła, tylko po to, żeby się wyprzeć wszystkiego, co wcześniej mówiła. Nagle okazało się, że „nie spełniam ani jednego warunku”, choć miałem wszystko zgodnie z ich wytycznymi. Totalna żenada...

Od trzech miesięcy jestem totalnie olewany. Ta księżniczka jest aktywna na czacie, ale ma mnie w głębokim poważaniu. Zero odpowiedzi, zero kontaktu. To typowi scamerzy i naciągacze, którzy zarabiają na naiwności ludzi, wciskając im marketingowy bełkot.

Ich platforma? Bezużyteczny bubel. Strona zacina się jakby działała na serwerach z lat 90., a wczytanie podstrony to czasem 10-minutowe czekanie. To nawet nie wygląda jak profesjonalna usługa, tylko jakiś tani szablon sklecony na kolanie przez amatora.

Nie dajcie się zrobić w bambuko. Lepiej skorzystać z renomowanej firmy niż ładować kasę w ten śmieciowy biznes. I nie łudźcie się, że te pozytywne opinie są prawdziwe – 80% to fejki kupione w grupach na Facebooku. Omijać szerokim łukiem!

31. januar 2025

Szanowny Panie,

W nawiązaniu do Pana wiadomości chcielibyśmy ponownie odnieść się do zgłaszanych przez Pana zarzutów oraz zapewnić, że każda sprawa związana z naszym programem 5K jest rozpatrywana zgodnie z jasno określonym regulaminem i obowiązującymi zasadami.

Otrzymaliśmy od Pana prośbę o zwrot środków w dniu 18.10.2024 o godz. 12:53, do której dołączył Pan jedynie 14 dni notatek, co nie spełniało wymogów określonych w warunkach gwarancji. Odpowiedź z naszej strony została udzielona jeszcze tego samego dnia, o godz. 13:24, informując Pana o brakach w zgłoszeniu oraz konieczności spełnienia pełnych warunków zwrotu. Dodatkowo termin składania wniosku już upłynął – zakup kursu miał miejsce 26.07.2024, a nie w sierpniu, jak Pan twierdził.

Dnia 23.10.2024 odbyła się z Panem rozmowa telefoniczna, podczas której nasz konsultant, Pani Sylwia, szczegółowo wyjaśniła wymagania związane z gwarancją. Wskazała również, że żaden z warunków nie został spełniony, gdyż nie dostarczył Pan w terminie pełnej dokumentacji działań oraz dowodów kampanii reklamowych.

Nie możemy zgodzić się z zarzutami dotyczącymi braku kontaktu. Otrzymał Pan odpowiedź na pierwszego maila w ciągu 30 minut, następnie prowadzona była dalsza korespondencja przez kilka dni, a następnie doszło do rozmowy telefonicznej, aby jeszcze raz wyjaśnić sytuację. Twierdzenie, że kontakt nastąpił „łaskawie” po 1,5 miesiąca, jest zatem niezgodne z faktami.

W odniesieniu do stwierdzeń o rzekomym „oszustwie” czy „naciąganiu klientów” – kurs 5K jest programem edukacyjnym stworzonym przez doświadczonych ekspertów e-commerce, z którego skorzystało już wielu przedsiębiorców, osiągając realne wyniki w sprzedaży online. Materiały zawarte w kursie to nie tylko teoretyczna wiedza, ale również konkretne strategie oraz sprawdzone metody, które pomagają uczestnikom w rozwoju ich biznesów. Twierdzenie, że treści te są powszechnie dostępne i „lepsze na YouTube”, jest opinią subiektywną i nie odzwierciedla rzeczywistej wartości przekazywanej w kursie.

Jeśli chodzi o zarzuty dotyczące funkcjonowania naszej platformy, nie odnotowaliśmy żadnych problemów technicznych takich, jak te, które Pan opisuje. Gdyby rzeczywiście miały one miejsce, otrzymalibyśmy liczne zgłoszenia od użytkowników, co nie miało miejsca. Nasza infrastruktura jest regularnie aktualizowana i dostosowywana do wymagań klientów.

Należy również podkreślić, że oskarżenia o rzekome fałszowanie opinii są nieprawdziwe i niepoparte żadnymi dowodami. Wszystkie opinie na temat kursu pochodzą od rzeczywistych klientów i nie są w żaden sposób „kupowane” czy manipulowane.

Podsumowując: każda osoba przystępująca do programu 5K otrzymuje jasne warunki uczestnictwa oraz zwrotu środków, które są dostępne jeszcze przed dokonaniem zakupu. Pana sytuacja została rozpatrzona w sposób transparentny i zgodny z obowiązującym regulaminem. Naszym priorytetem jest zapewnienie najwyższej jakości usług i wsparcia, jednak nie możemy spełniać żądań, które są niezgodne z regulaminem.

Jeżeli ma Pan jakiekolwiek dodatkowe pytania dotyczące tej sprawy, pozostajemy do dyspozycji.

Z poważaniem,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Polecam współpracę z Panem Adamem

Przechodzę przez kurs 5k. Jest bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Adamem Karczmarczykiem. Dodatkowo wykonał dla mnie Waszą dodatkową usługę. Pełna dyspozycja, szybkie odpowiedzi na pytania, pomocne podpowiedzi, skrupulatność w działaniu, szczerze polecam 👍
Paweł Ciesiełkiewicz

15. desember 2024

Co daje dołączenie do programu 5K

Dołączyłem do programu 5K i do dopiero jestem przez tydzień, a już widzę duży ogrom plusów. Najbardziej widzę pomoc od opiekunków i te cotygodniowe szkolenia. Te szkolenia oprócz oczywiście wiedzy dają mi motywację do dalszego działania.

11. desember 2024

Szybka i fachowa pomoc

Otrzymałam bardzo fachową i szybką pomoc od Kuby przy optymalizacji sklepu 🤗🙂 bardzo polecam współpracę!

10. desember 2024

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinie Pani Jagodo!🤝

Cieszymy się, że Kuba z naszego zespołu pomógł Pani szybko rozwiązać problem! Zapraszamy do dalszej współpracy i życzymy samych sukcesów.

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona.
Wszystko poszło po mojej myśli.
Polecam serdecznie.

8. desember 2024

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinie Pani Patrycjo!🤝

Zapraszamy do dalszej współpracy i życzymy samych sukcesów.

EcomRevolution.pl

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv