Na mij mening een uitstekend bedrijf. Heb er 2 maanden gelopen en alles beviel me. Goede hulp en nieuwe connecties gelegd. Viel me wel op dat mensen die ontevreden waren niet bij zichzelf gingen kijke... Vis mer
Se hva andre synes
I have wanted to start an online business for a many years, and I thought this would be an ideal business for me. The sales rep who told me about the program, advised me if a customer doe... Vis mer
Deze man is een vuile oplichter, abnormaal gewoon. Allemaal mooie praatjes op social media maar eigenlijk stelt deze man absoluut NIKS voor! Hij heeft 0,0 verstand van Dropshipping. Hun klantenservice... Vis mer
Ik vind de cursus zeer goed, als je snel een goede dropship business wilt opzetten ben he bij Ecom Capital op het juiste adres! De begeleiding is goed ze zijn bijna 24 7 bereikbaar en reageren snel al... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ons doel is om jou te assisteren bij het opzetten van een online onderneming, zodat je meer vrijheid kunt ervaren in jouw leven. Ecom Capital biedt een gebruiksvriendelijke virtuele leeromgeving met een enthousiaste groep mensen, waar elke maand nieuwe inhoud wordt toegevoegd. Hierdoor blijf je op de hoogte van de meest recente marketingstrategieën. Ecom Capital bestaat uit individuen met vergelijkbare doelen die graag jouw vragen over dropshipping beantwoorden. Je kunt de volgende stappen ontdekken om jouw onderneming te laten groeien.
Kontaktopplysninger
Dubai World Trade Center - Sheikh Zayed Road - Trade Centre 2, 0000, Dubai, De Forente Arabiske Emirater
- info@ecomcapital.nl
- ecomcapital.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Één op één coaching sessies gehad
Één op één coaching sessies gehad. Deze waren heel leerzaam. Ik heb een hoop geleerd. Buiten sessies wordt er ook altijd geholpen. Zeker een aanrader.
Ben jullie zo dankbaar heb zo veel…
Ben jullie zo dankbaar heb zo veel geleerd ik vergeet het moeite nooit man nogmaals bedankt en door jullie zullen wij groeien in sha Allah
Echt een aanrader
Super cursus. Na al 2 shopify stores gehad te hebben toch hun geprobeerd en nog een hoop bij geleerd. Mocht je je leven willen veranderen, is dit echt een prachtig startpunt!
Heel dankbaar voor de hulp en…
Heel dankbaar voor de hulp en informatie die de jongens mij gegeven hebben. Dit team gunt je oprecht het beste!
100% de tijd en moeite waard!
Bedankt!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.