Ecigmarketxl Anmeldelser

3,0

Bestelling mooi betaald en 2 dagen later geleverd. De e-liquids waren enkel aan de ouderen kant. Ze waren net geen 2 jaar oud. Het bleek oude stock te zijn. Nog altijd oké op te vapen tho.

Fijne webshop met snelle levering en altijd goed geholpen via de mail. Levertijd is inmiddels iets langer geworden max 3 dagen.

Submitted order 3081 on Thursday 21st march , order never received. Sent multiple emails, never received an answer. Customer service is just an email , to which they dont reply. Today is march... Vis mer

1. Butikk med e-sigaretter

E-cigmarketXL is a company situated in the UK and has its own inventory. The company focuses on providing every kind of vaper with everything that is currently available on the market. We have exclusive rights to many e-cigarette brands and are therefore able to maintain a high level of stock.

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

26 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

They just random sent flavours

Still havent received my order. Paid by bank transfer but also by credit card wich should be quicker. But now a week later it still hasn't been send.

Finaly received a pakkage. But not the flavour i ordered. And not the flavour i like. They never really reply so i quess i lost my money (again) and trow the shitty flavours in the trash

19. februar 2026

Avoid! Wrong/Missing Items, No Real support

Used this shop for 10-11 months. Next-day delivery is advertised but almost never happens.
End of January 2026 orders:
• First order: Only 2 out of 5 arrived. One correct, one wrong flavor (Watermelon Strawberry – not ordered).
• 4 items missing.
• Emails mostly ignored.
Replacement order: Finally arrived… but wrong flavor again (Watermelon Strawberry instead of Blueberry Raspberry Ice).
Still missing several items after weeks of chasing. Support is slow or non-existent.
Spent around €46.50 and have almost nothing usable. Unreliable, sends wrong products, doesn’t fix mistakes.
1 star. Do not recommend.

29. januar 2026

Oplichters

Ik heb er vaker besteld en het is 4x aangekomen de 5e keer kwam het niet aan. DHL geeft aan dat het pakket niet ontvangen is door hun. Ze melden dus wel je pakket aan. Maar versturen het niet ?als je mailt zeggen ze we gaan het checken maar 2 weken verder en vaker mails gestuurd en ik word gewoon niet beantwoord. Waardeloos bedrijf dus.

20. november 2025

Mwah

Al vaker besteld,
echter nu geen order binnen inmiddels week verder, diverse mails echter weinig respons via de mail, telefonisch niet te bereiken, jammer !

3. oktober 2024

Bestaat EgicMarktXL nog wel?!

Eerder dit jaar zonder problemen besteld, volgende dag levering. En keurig antwoord op de mail.

Sinds aug bestelling gedaan, niet geleverd, geen reactie op de mail en geen geld terug!!!

10. september 2024

Very disappointed

I have been ordering off this site for almost a year now. Af first they kept their promise “order before 23:30 next day delivery” but unfortunately the past two times it has been drama. I had to wait for 4 days before I received my order after sending multiple e-mails and this time it has been almost 2 days again and still nothing. I hope this time it will be quicker.

30. august 2024

SCAM

SCAM, they say some flavors arent in stock but are lying, never received my order, customer service doesnt respond

12. august 2024

Scam

They do not keep their promises. Don't respond to mail. Money gone.

1. august 2024

Received less than i ordered

After I received less than I ordered the first time, they wanted to claim this (€5 bottle) from DHL with a form that I would have to sign while I had received an undamaged box that simply contained too little. So I refused this. The next order they sent me was insufficient again. So I will order elsewhere from now on.

7. mai 2024

Scam and no customer service

Submitted order 3081 on Thursday 21st march , order never received.

Sent multiple emails, never received an answer.

Customer service is just an email , to which they dont reply. Today is march 26th and I didnt receive the order, didnt receive an email and didnt receive a refund. SCAM

21. mars 2024