Banner for easySure

Informasjon om virksomheten

1. Forsikringsbyrå

Om easySure

Skrevet av virksomheten

Hos easySure tror vi på, at forsikring skal være enkel, fair og uden skjulte omkostninger. Derfor får du gennemsigtige priser – og aldrig gebyrer. Ingen opkrævningsgebyrer, ingen ekspeditionsgebyrer, ingen overraskelser.

Skadefri bonus – vi belønner ansvarlighed

Passer du godt på dine ting, passer vi godt på dig. Allerede efter 3 år uden skader får du 10 % af din præmie tilbage – og herefter kan du optjene bonus endnu oftere. (Vilkår fremgår af policen.)

Samlerabat – flere forsikringer, mere at spare

Når du samler dine forsikringer hos os – fx bil, indbo, hus, rejse eller fritidshus – kan du få op til 20 % rabat. Jo mere du samler, desto større fordel – og alt overblik ét sted.

Hvorfor vælge easySure?

• Ingen gebyrer – du betaler kun for selve forsikringen.
  • Hurtig og enkel skadebehandling.
  • Klar kommunikation uden “det med småt”.
  • Ekstra fordele gennem skadefri bonus og samlerabat.

Hos easySure handler det ikke bare om at dække skader, men om at give dig tryghed, overskuelighed og en god pris – hver dag.

👉 Bliv kunde hos easySure

Her er de forsikringer, vi kan hjælpe dig med:

Skrevet av virksomheten

Bilforsikring
Hvad enten du kører på benzin eller el, leaser eller junior lige har fået kørekort, så kan du vælge præcis de dækninger, du har brug for.
Hundeforsikring
Som kærlig hundeforælder har din firbenede ven en særlig plads i dit hjerte. Det har den også i vores.
Husforsikring
Har du investeret i et hus? Så vil du sikkert gerne forsikre det og passe på det på den bedst mulige måde.
Indboforsikring
Fritidshusforsikring
Har du investeret i et fritidshus? Så er du sikkert også interesseret i at forsikre huset og alt det faste indbo på den bedst mulige måde.
Ulykkesforsikring
Du kan desværre ikke gardere dig mod ulykker. Men med vores ulykkesforsikring er du og din familie i sikre hænder, hvis du skulle være så uheldig at få varige mén efter en ulykke.
Campingvognsforsikring
Har du en rullende feriebolig? Så vil du selvfølgelig sikre den bedst muligt. Vi har skræddersyet et produkt, så du kan sove trygt om natten.
Knallertforsikring
Har du købt en knallert eller elcykel (der kører mellem 25 og 45 km/t) og er klar til at sætte asfalten i flammer? Så få en forsikring, der dækker bedst muligt.
Trailerforsikring
Har du sat krogen i en trailer? Så er du sikkert interesseret i at forsikre traileren på den bedste måde.

Kontaktopplysninger

Få et gratis forsikringstjek

Find ud af, hvor meget du kan spare på dine forsikringer

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Easysure forsikring - Mathias Sørensen

Jeg har talt med Mathias Sørensen om min hundeforsikring, og han var virkelig behagelig at snakke med. Han besvarede alle mine spørgsmål på en klar måde og talte med mig i øjenhøjde. Jeg følte mig godt hjulpet og kan klart anbefale ham.

10. mars 2026

Hej Tias,

Tak for din søde anmeldelse.

Rart at høre, at du har haft en god og behagelig oplevelse med Mathias Sørensen. Jeg sender din søde anbefaling videre til ham 😊

Klara
easySure Kundeservice

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg blev i dag ringet op af Bilal fra…

Jeg blev i dag ringet op af Bilal fra easysure og Bilal han var ovenud fantastisk 🥰
Han var så rar og hyggelig og snakke med og han fortjener 10 stjerner alene ,bare for og være den han var 🥰.
Kæmpe stort tak til dig Bilal 🥰
Virkelig god kundeservice fra easysure

15. januar 2026

Hej Eva,
Tusind tak for at dele din oplevelse med os 🤩 Hvor er det fantastisk at høre du haft en så god- og hyggelig snak med Bilal. Det er lige præcis den følelse vi ønsker vores kunder skal sidde tilbage med efter, at have været i dialog med os! 😊 Vi ser frem til et godt samarbejde!

Jonas
easySure Kundeservice

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God og personlig kundeservice.

God og personlig kundeservice.
Jeg snakkede med Nicolas og han var virkelig tålmodig og venlig, og forklarede det hele så jeg forstod det. Jeg er meget tilfreds med de tilbud jeg fik, og jeg fik dem endda special syet efter mine behov.

30. juli 2025

Hej Gillian,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god snak med Nicolas og fik dine forsikringer skræddersyet så de passer til netop dine behov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos easySure.

De bedste hilsner,
Tine
easySure

Vis anmeldelser på alle språk. (351 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv