Elke keer een snelle en correcte afhandeling. Goede kwaliteit. Elke keer doen wij de pads als donatie voor de dierenopvang Groningen,want zij krijgen geen enkele subsidie. Misschien kunnen jullie... Vis mer
Se hva andre synes
Ik had een levering gekregen van kattengrit houtkorrel welke ik altijd bestel. Deze zakken stonken oea reden erg. Ik heb kosteloos 4 nieuwe zakken gekregen. Super service!
Door easypets via Facebook chat snel en goed verder geholpen. Transporteur post.nl is echter een ander verhaal. Gevraagd om in afhaalpunt te leveren maar toch hier thuis geleverd terwijl in mijn... Vis mer
Krijg geen klantenservice te pakken (tot 2 x toe) en word niet teruggehaald of via whats app. Geen levering na 1 week kattenbakken korrels te hebben besteld. Mn het niet kunnen bereiken vd klantens... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
EasyPets is dé online bestemming voor hoogwaardige, eigen merkproducten speciaal voor honden en katten. Wij combineren topkwaliteit met gebruiksgemak, zodat zowel jij als je huisdier alleen het allerbeste krijgen, zonder gedoe. EasyPets doet er alles aan om om het leven van je huisdier te verbeteren en jouw leven als baasje makkelijker te maken.
Kontaktopplysninger
Hongkongstraat 71-73, 3047BR, Rotterdam, Nederland
- +31 85 065 36 92
- hello@easypets.com
- easypets.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 63 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Perfecte levering tot aan de deur
Perfecte levering tot aan de deur, alles nagekomen wat is beloofd.
Snelle levering en goede service.
Topproducten
De producten zijn heel goed. Ik heb de kattenbrokken besteld omdat ze niet duur waren en dacht: in het ergste geval smijt ik ze weg als ze die niet moeten hebben. Ik zit met moeilijke eters thuis. Maar ze zijn erop verzot. Snelle levering. Echt niets aan te merken eigenlijk. Een aanrader!
snelle levering
snelle levering - heel handige banden daar dit maar met 1 plakker is!! Top product!!
Problemen bij retour sturen
Ik bestel op 3/12 luiers voor mijn hondje (incontinentie) bij easypets.com. Dit is de 1ste keer dat ik bij hun bestel, maar ook de laatste keer.
1ste probleem:
Op hun website stond "voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd." Ik bestel op dinsdag 3/12 om 8:58, ik krijg deze aan op zaterdag 7/12. Ze moeten hun klanten niks beloven wat ze niet kunnen waar maken!
2de probleem:
Ik had dezelfde dag nog opgemerkt dat ik de foute maat besteld had. Ik heb dezelfde dag (3/12 om 12:30) nog een mail gestuurd om te vragen of deze bestelling nog geannuleerd kon worden. Zij hebben dezelfde dag nog geantwoord: "Dat kan, u kunt het naar ons opsturen op antwoordnummer 50112 postcode 3050VB te Rotterdam, Nederland." Ik vond het wel tof dat zij direct hadden gereageerd op mijn mail en had dan ook wel een goed gevoel bij hun. Zaterdag 7/12 krijg ik het pakketje aan en ik stuur diezelfde dag nog een mail naar hun met de vraag naar een retouretiket zodat ik dit terug kon sturen. Zij antwoorden maandag 9/12: "Er is geen retourlabel nodig, je kunt met het antwoordnummer 50112 en postcode 3050VB Rotterdam bij ieder PostNL punt terecht."
Omwille van drukke agenda is het mij pas gelukt om op maandag 16/12 naar een PostNL punt te gaan om dit terug te sturen. De man in de winkel wist mij te vertellen dat hij dit zo niet kon terug sturen zoals zij zeggen, dit kan enkel binnen Nederland, als je vanuit België wilt terug sturen, is er een retouretiket nodig, dit zijn ze verplicht om te geven. Dit heb ik diezelfde dag nog gemaild naar easypets en gevraagd om mij toch een retouretiket door te sturen. Tot op vandaag heb ik nog altijd geen antwoord ontvangen. Ik heb op 19/12 en op 21/12 nog een mailtje gestuurd, maar ik krijg maar geen reactie.
Eerst was de communicatie heel goed, ze antwoorde direct maar nu ik vraag om een retouretiket, wat zij verplicht zijn mij te bezorgen, hoor ik niks meer.
Service dikke nul!
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd. Een houder voor mijn puppypads en geurneutraliseer middel tegen urine. Goed verpakt en degelijke kwaliteit. Inderdaad voor 17.00 uur besteld.de volgende dag in huis .
Goed product, mooie prijs
Goed product, mooie prijs, snel geleverd.
Artikelen te weinig
Bestellen via de website en levering gebeurde beide zonder problemen. Echter toen ik het pakket thuis kreeg merkte ik op dat er artikelen te weinig geleverd waren. Reeds via WhatsApp en e-mail contact opgenomen zonder resultaat.
De trainingpads van easypets zijn de…
De trainingpads van easypets zijn de beste van kwaliteit ook hanteren ze een scherpe prijs! De verzending verloopt ook altijd prima, ik ben een tevreden klant!
veel keus en snelle levering
veel keus en snelle levering, geweldig.
Bestelling geplaatst op 9 oktober
Bestelling is vandaag alsnog binnengekomen, inclusief het speeltje en het krabkarton. Bedankt!
Update: uiteindelijk toch klantenservice aan de telefoon gekregen met de belofte dat het vandaag alsnog verstuurd wordt. Ergens iets mis in de backoffice. We wachten het even af.
Bestelling geplaatst op 9 oktober. Tot op heden nog niks ontvangen. Bedrijf is niet bereikbaar per mail, telefoon of whatsapp.
(EP46114)
I like their peepad
I like their peepad, I’ve bought it many times and I’m very satisfied with it
Geweldige klantenservice!
Quick deliver and great products
De hondensnacks zijn wel héél erg…
De hondensnacks zijn wel héél erg lekker. Het eerste zakje met zalmstaafjes werd in een onbewaakt ogenblik door onze hond leeggegeten. Ze kauwde gewoon het zakje open! Ze haalde een volgend (leeg zakje) uit de prullenbak. Doet ze anders echt nooit! Nadat ze de voorraademmer waar ik de nieuwe snoepjes in had gestopt, van het aanrecht had getrokken, hebben we de snacks maar hoog in een kastje gezet. Nog nooit waren onze honden zó enthousiast over hun snoepjes!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.