Heb al meerdere malen besteld bij jullie en ben steeds tevreden over de service en de kwaliteit van de producten. Bestel steeds mijn nagelproducten en toebehoren bij jullie. Top service!
Pakket was in eerste instantie niet aangekomen, DHL gaf geen oplossing. Easy Nails heeft zonder vragen meteen een nieuwe penseel opgestuurd. Perfecte service lijkt mij zo! Voor een perfect product! No... Vis mer
Het steeltje van het lijmpotje was afgekraakt, waardoor het lijmen heel moeilijk gaat. Ik behaal, weliswaar als beginner, geen mooi resultaat. Het proces is voor mij veel te omslachtig en als ik 3... Vis mer
De producten waren snel geleverd en er zat goede uitleg blij. Het was voor mij de eerste keer dat ik deze producten ging gebruiken dus die uitleg heb ik vaak moeten doorlezen🫣Wel zou het makkelijker... Vis mer
Webshop voor nagelproducten. Easy Nails heeft een ruim assortiment aan nagelspullen, van top kwaliteit, voor easy prijzen. Dip poeder, BIAB, gellak, gelnagels, acrylnagels, polygelnagels, nailart en nog veel meer.
Ganzeweide 58, 6413 GG, Heerlen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Svar fra Easynails
Altijd heel behulpzaam. Mocht ook iets eerder komen dan de afhaaltijd. Toen ik nog een beginner was altijd goede uitleg gegeven.

Svar fra Easynails
Wederom zeer tevreden, bestellen, betalen en afhalen, kan t nog eenvoudiger?

Svar fra Easynails
Top geregeld! En super klantenservice! Het pakket zelf is super afgeleverd en ook al snel binnen gekregen! Echt fantastisch!

Het contact met Easy Nails was erg ‘Easy’ ☺️
De website is ook duidelijk. Goed ingepakt pakketje met een leuk zelf geschreven kaartje erbij. Ik heb het als cadeautje gekocht voor mijn nichtje (16). Ze was er hartstikke blij mee. Ik kan dus alleen niks vertellen over de gellak zelf. Wel heb ik de drie kleurtjes die erbij zaten op plastic nagels gelakt en gedroogd onder de UV-lamp, dat was prima te doen. En het zat er mooi dekkend op na twee lagen.

Svar fra Easynails
Fijne producten, snelle levering. Al vaker besteld, en ik kom ook nu weer terug.

Svar fra Easynails
Super snelle levering. Alles is goed verpakt en de klantenservice is echt top! Ik heb 2 kleuren met glitters gekozen, die zijn echt waanzinnig mooi! Mooier dan de fotos op de website. Voortaan bestel ik hier!

Svar fra Easynails
Het materiaal is zeer goed en de levering ook zeer goed

Svar fra Easynails
De bestelling werd snel geleverd, er zat een leuke handgeschreven kaart bij. En een formulier met goede uitleg. Heb nu de eerste x mijn nagels gedaan en inmiddels 2 weken verder en het zit er nog op. Ik ben er heel blij mee.