Easy Gaming Anmeldelser 111

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super oplevelse fra start til slut. Godt produkt og god service. Kan klart anbefale, hvis man vil i gang med at game på en nem og belejlig måde.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg må indrømme at jeg altid har været skeptisk over for at købe CD-keys fra tredjeparter, men da Easygaming.dk havde et meget fornuftigt tilbud sprang jeg i med begge ben... og dem har jeg endnu! I... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min oplevelse med Easy gaming har været virkelig god. Kvaliteten har været i top, og hvis der nogensinde var det mindste, var der hurtigt hjælp fra personale. Udover dette er prisen virkelig skarp... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ok pris, derfor 2 stjerner i stedet for en, men blev i mailen lovet produktnøglen (Ordre #2343 ), i løbet af 1/2 time og der er nu gået 5 timer og nada, ikke engang en mail som bekræfter forsinkelsen... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Spilltjenester

Skrevet av virksomheten

Easy Gaming udlejer gaming udstyr på abonnement. Konceptet er simpelt. Vi udlejer hele gaming-setups på månedsbasis. Med et gaming-setup har du alt hvad du skal bruge for at kunne game! Computer, skærm, mus, tastatur, headset og mussemåtte. Hvis musen stopper med at klikke eller mikrofonen skratter kommer vi inden for få dage og skifter det ud. Fri levering på hele sjælland. Vi leverer kun på sjælland på nuværende tidspunkt.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Skulle have valgt jernhesten!

Der er nu gået over 24 timer siden jeg bestilte PUBG herinde, og jeg har intet modtaget. Hverken en digital nøgle, eller et svar fra EasyGaming, efter jeg har henvendt mig omkring problemet. Fremragende service. Kunne potentielt have hentet spillet fysisk til en dyrere pris i Field's, have cyklet hele Sjælland rundt efterfølgende, og stadigvæk have adgang hurtigere til spillet, end EasyGaming kunne give mig.
"Easygamings består af et kompetent team, som brænder for spil og det at spille dem", det må man nok sige, men måske man kunne smide konsollen til side, for at drive det der skulle ligne en virksomhed?
Jeg har tilgengæld i min "Downloadoversigt" mulighed for at downloade det billede som man kan se først på denne side; www.model-steam-engines. com/ - Og selvom jeg ikke vil sige et ondt ord om Dampmaskinemodeller, er det ikke just dét jeg har betalt godt 220,- for at se.

27. september 2017
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hurtig levering, ikke eksisterende support

Jeg købte en game key som også blev leveret hurtigt, men som ikke fungerer.
Har forsøgt i 3 dage nu at få kontakt til deres support, både ved direkte email og igennem deres kontakt formular på deres hjemmeside. Har endnu ikke fået et svar.
Så nu sidder jeg med en key jeg ikke kan bruge og er 250 kroner fattigere, imens jeg venter på deres support...

28. januar 2017
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lidt langsom levering, men super billigt.

Jeg valgte Easy Gaming, da deres pris var bedre end hos konkurrenten og deres lovede leveringstid umiddelbart var den samme (5-30 minutter). Bekræftelsesmailen bød imidlertid på udvidet leveringstid på op til 24 timer, noget jeg for det første gerne ville have vidst på forhånd, da leveringstiden som nævnt var et parameter for mit valg, og for det andet er det mega dårlig stil at ændre aftalen efter betaling, da det undergraver troværdigheden. Dog dukkede koden op efter små 7 timer og fungerede fint.

27. januar 2017

Langsom levering - super kundeservice

Her 12 timer efter købt cd-key, har jeg stadig intet modtaget til trods for at easygaming reklamerer med at man modtager den inden for 30 minutter. Der fremgår heller ikke noget nummer man kan ringe til for at høre om der er noget galt. De har heller ingen live-chat, ligesom der ej heller er nogen mulighed for at kontakte dem over facebook. Tvivler stærkt på at jeg nogensinde får det produkt jeg har betalt for. Mit råd til andre brugere: hold her væk fra easygaming! Priserne på udvalgte spil er fine, men giv hellere 10-30 kroner mere og vær sikker på at du får dit købte produkt!
OBS! OPDATERING!___________
Mindre end 5 minutter efter blev jeg kontaktet pr telefon af easygaming, som kom med en fornuftig forklaring på problemet og tilmed tilbød mig spillet (fm17) gratis. Det kalder jeg til gengæld kundeservice i verdensklasse.

4. januar 2017

Ugyldig kode.....

fik min kode efter 1 minut, hvilket er super lækkert men så fortæller steam mig at det er en ugyldig kode...

30. desember 2016
Logoen til Easy Gaming

Svar fra Easy Gaming

Hej
Vi har forsøgt at kontakte dig, i nogle tilfælde oplever vi fejl på koder, så retter vi det selvfølgelig, ved enten at returnere eller sende en ny :)
Desværre er vi ikke så bemandede kl 20.00 30 Januar :(

Mvh
Easygaming.dk

Langsom levering.

Jeg håbede lidt på at have min cd-key inden for de 30 min, som Easygaming reklamerer med de har.
Desværre er jeg nok et af de "sjældne" tilfælde der først får den efter 24 timer. Ærgerligt når man havde fri og glædede sig til at spille.

Edit: Jeg har nu modtaget min key. Der gik 1 time i alt.

26. desember 2016
Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service fra easy-gaming til en uvidende mor, som troede, at hun havde købt et fysisk spil til sin søn. Må hellere holde mig til fysiske butikker fremover, indtil jeg får mere styr på den digitale verden 😊

8. desember 2016

Riktigt bra Service

Jag fick lite problem med mina produktnycklar, men det fixade dom inom loppet av några timmar. Väldigt snälla och fick kontakt både genom mejl och telefon.

7. desember 2016
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Problemer med aktivering, men det kom til at virke

Forsøgte at kontakte easygaming.dk pr. telefon da jeg havde problemer med aktivering af mit køb. Desværre uden held. Ville så kontakte via live-chat på deres site, men kunne ikke finde live-chat på deres site.
Efter en anmeldelse på trustpilot blev jeg kontaktet og har nu i samarbejde med easygaming.dk fået mit køb til at virke.
Lidt bøvlet, men endte trods alt ud med at få det til at virke.

Svar til easygaming.dk's kommentar:
3 stjerner betyder: "acceptabel oplevelse dog med noget irritation."
Og det var tilfældet med mit køb.

2. desember 2016
Logoen til Easy Gaming

Svar fra Easy Gaming

Kære Thomas

Vi kan faktisk ikke forstå vi skal have 3 stjerner. Du forsøger at ringe til os 5 min efter din ordre er lagt. Telefon er lukket for idag, men vores mail er stadig åben, men du sender os ingen mail Men vi får en notifikation på email fordi du har lavet en anmeldelse om din kode ikke virker og vi er svindel og humbug så kontakter vi dig, og beder dig sende et screenshot af at den afviser koden. Vi afventer 45 min, hvorefter vi ringer til dig for at høre om du ville fremsende det. Vi finder så ud af du har forsøgt at aktivere det i Steam når det er et Uplay spil du har købt.

Vi har desværre svært ved at forstå din anmeldelse.

Svar til kunde: Vi ville kunne forstå der var "irritation", hvis koden feks. ikke virkede. Men her er der tale om en brugerfejl, en fejl som vi selvfølgelig gerne vil afhjælpe, men den er forsøgt aktiveret i det forkerte system er desværre ikke noget vi er herre over. (Der er oplyst det er UPlay i produkt beskrivelsen)

Mvh
Easygaming.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode priser. Jeg fik min kode til fm 17 efter få minutter. Jeg kan klart anbefale at købe fra easy gaming.

30. november 2016

Virker bare

Har lige købt Wow Legion. Fik koden få sekunder efter. Så det er absolut ikke sidste gang jeg handler på jeres side...

26. november 2016

Godt hele vejen igennem!

Jeg bestilte en lørdag formiddag Civilization 6. Omkring en time senere modtog jeg min mail med cd key, som virkede fint!

- I mailen hvori jeg modtog cd key'en, lader det så til at deres system var nede (obs, det er stadigvæk en Lørdag) men alligevel var der en der tog sig tid til at sende mig nøglen manuelt! En Lørdag! Det må man kalde glimrende service :)

26. november 2016
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gennemført kundeservice og HURTIG levering !

Kontaktede først Easygaming på FB og fik hurtigt svar.

Købte spil på hjemmesiden og inden 5 min. havde jeg bekræftelse på konto, køb og leveringsbekræftigelse samt kode til spillet.

Så er vi klar til juleaften.

Og prisen er absolut god !

Absolut ikke sidste gang jeg handler her :-)

22. november 2016

Kundeservice i top!

Jeg kan stærkt anbefale easygaming.dk.
De har en virkelig god kundeservice, og er altid til at få fat i.
Priserne er også super.

12. november 2016
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service! ud med g2a og oneplay!

Jeg prøvedet 3 gange at købe mit produkt på G2A hvor jeg ikke har fået refunderet penge endnu, og en enkelt gang på OnePlay hvor de måtte meddele de ikke havde flere nøgler.. Så går man ind på EASYGAMING, køber spillet til halv pris af de andre 2 og får det MED DET SAMME! Så fantastisk et site! kan varmt anbefales

8. november 2016
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv